alan2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν τον γνωριζω τον κυριο. Τους μονους που παρακολουθω πιο πολυ γιατι μου ειναι ευχαριστοι σαν χαρακτηρες ειναι κυριως ο Savjz(επειδη δειχνει να ευχαριστιεται το παιχνιδι,ουτε βριζει ουτε γινεται καραγκιοζης σαν αρκετους αλλους), λιγο το Kibler,πιο σπανια τον Firebat ή Strifecro(δεν πολυ κανει stream πλεον)και Sjow(μονο και μονο επειδη ο τελευταιος παιζει πολλες ωρες,γιαυτο και τον εχω σαν τελευταια επιλογη). +1 για firebat http://themoment.tv/playlist/6378?mnoredir=1 παίζει Malygos Rogue
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 τοσσα χρονια παιζω πρωτη φορα τρωω sacrificial pact στο jarraxus, γμω τους rogue μου μεσα....και ηταν στο παιχνιδι που πηγαινα rank5... παιζω jaraxxus, παιζει swashburglar, gg
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Βλέπω να μπαίνει σε πολλά decks Δεν υπαρχει λογος να το βαλεις σε spoiler. Ειναι επισης γεγονος οτι περαν του Nzoth δεν εχουμε δει καποιο σοβαρο τερας να αξιοποιει τα deathrattle, ειδικα σε σχεση με τον Brann και τα battlecry. Στην ουσια αυτο πανε να κανουν με την παρπανω καρτα,και φυσικα περιττο να πω οτι θα ειναι τελειως broken στο wild με sylvannas και cairne. 2
Prospector8 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jxHhwNJo0tA Του mage το legendary ειναι λιγο broken μου φαινεται,θα επρεπε το λιγοτερο να κοστιζε παραπανω mana...
Chocobo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Νομίζω μέτρησα περί τον 40 καρτών με random effects Κρίμα που θα καθορίζονται παιχνίδια βάση του ποιος είναι πιο κωλόφαρδος να το πω απλά παίζοντας τέτοια minion. 1
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 it's all about the 50% winrate. αφου δεν μπαινουν κανονες για να ισορροπησει το παιχνιδι, προκειμενου να μην γινει δυσκολο για τον casual, το ριχνουν στο (ψευδο) RNG.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Νομίζω μέτρησα περί τον 40 καρτών με random effects Κρίμα που θα καθορίζονται παιχνίδια βάση του ποιος είναι πιο κωλόφαρδος να το πω απλά παίζοντας τέτοια minion Διαφωνω με το παραπανω. Και να μην ειχε ουτε μια καρτα random effect απο αυτες του expansion παλι δεν υπαρχουν ηδη καρτες με random effect? Αρα προς τι η ολη ξενερα?Και φυσικα μην ξεχναμε οτι στο Wild ισχυουν ολες οι καρτες. Ισα ισα που εγω το ειχα σαν ενα θετικο βημα ειδικα αν σκεφτουμε ποσες ειναι οι συνολικες καρτες του expansion. Τελος φανταζομαι το γνωριζεις οτι δεν θα παιζουν ολες οι καρτες στα decks των παικτων οπως συμβαινει και τωρα.Ορισμενες απο τις καρτες του expansion θα ξεχωρισουν κλασσικα.
privateer Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το expansion δείχνει καλο. Αφήστε την μιζέρια και κοιτάξτε να βελτιωθείτε σαν παίκτες πάνω απο όλα. Η πλειοψηφία απο τις κάρτες με random effects θα ειναι unplayable στο constructed. 2
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το expansion δείχνει καλο. Αφήστε την μιζέρια και κοιτάξτε να βελτιωθείτε σαν παίκτες πάνω απο όλα. Η πλειοψηφία απο τις κάρτες με random effects θα ειναι unplayable στο constructed. ναι, βελτιωθειτε. μην χανετε στον 4ο γυρο απο pirate warrior, να χανετε στον 5ο.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Βελτιωθειτε θα πει οτι αυτος που ειναι να ανεβει στο ladder με το ενα ή τον αλλο τροπο θα ανεβει.Αλλιως θα την βγαζαμε ολοι στο rank 10. Ειδικα τωρα που βελτιωθηκε και το συστημα του de ranking κατι γινεται. Θελει ακομα δουλεια το Hearthstone για να μπει στον ισιο δρομο αλλα ειναι σε θετικη πορεια αυτο γραφτηκε. Οποιος δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ επειδη βλεπει στον υπνο του τον patches και γενικα τα aggro decks,τοτε καλυτερα να το σταματησει τελειως το παιχνιδι αν παιζει με το ζορι που λεμε. Και αυτο δεν παει μονο για το Hearthstone αλλα γενικα για ολα τα παιχνιδια.
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 μα το θεμα δεν ειναι να ανεβεις στο ladder. το θεμα ειναι να εχεις fun με το παιχνιδι. αυτο εχει χαθει. γιαυτο γινεται η κριτικη.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το απαντησα ηδη πιο πανω. Οποιος δεν περναει καλα με το παιχνιδι μπορει ανετα να το παρατησει(αυτονοητα πραγματα) και να κοιταξει αλλου. Υπαρχουν απειρες επιλογες,και το παραπανω που γραφεις αναφερεται εδω και μηνες.
Chocobo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Διαφωνω με το παραπανω. Και να μην ειχε ουτε μια καρτα random effect απο αυτες του expansion παλι δεν υπαρχουν ηδη καρτες με random effect? Αρα προς τι η ολη ξενερα?Και φυσικα μην ξεχναμε οτι στο Wild ισχυουν ολες οι καρτες. Ισα ισα που εγω το ειχα σαν ενα θετικο βημα ειδικα αν σκεφτουμε ποσες ειναι οι συνολικες καρτες του expansion. Τελος φανταζομαι το γνωριζεις οτι δεν θα παιζουν ολες οι καρτες στα decks των παικτων οπως συμβαινει και τωρα.Ορισμενες απο τις καρτες του expansion θα ξεχωρισουν κλασσικα. Δηλαδή επειδή ήταν σκατά πρίν δεν υπάρχει θέμα που τώρα γίνεται ακόμα χειρότερο....Eίχαμε rng κάρτες πολλές οπότε δεν πρέπει να με πειράζει που τώρα το 30% της νέας συλλογής είναι rng.Τι σκεπτικό είναι τώρα αυτό ρε Fulgore.? To θέμα είναι αυτές οι κάρτες να μειώνονται με κάθε expansion. Δεν χρειάζεται να παίζουν όλες οι rng.2-3 να παίζουν και είναι staple σε μερικά class όπως ήταν η Kabal Courier , Βabblng Book πχ κάνουν την διαφορά. Επίσης υπάρχει και η αρένα,γιατί να κρίνεται το game στο τι θα κάτσει στον άλλον.Αν είναι έτσι ας πετάμε ένα νόμισμα. Στο ladder ανεβαίνει και η κουτσή μαρία μέχρι 5 με ένα απο τα tier 1 net decks σιγά το στόχο. Όπως και να έχει καλά games σε όσους έχουν το κουράγιο να παίξουν ακόμα.Εγώ αποχωρώ θα τσεκάρω άλλα online card games. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις