Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το εχω πει οτι δυστηχως το προβλημα δεν ειναι μονο απο θεμα blizzard(που εννοειται οτι εχουν μεριδιο ευθυνης),αλλα φταιει και η ιδια η κοινοτητα σε αυτο.

Πιο παλια (θυμαμαι μιας και αναφερθηκε ο undertaker)υπηρχε η ''δικαιολογια'' οτι ο κοσμος επαιζε τα ιδια και τα ιδια decks και δεν μπορουσε να δοκιμασει νεα πραγματα επειδη δεν υπηρχαν πολλες καρτες. Τωρα λοιπον που υπαρχουν απειρες καρτες για ποιο λογο δεν φτιαχνει νεα decks και κλασσικα παλι τα copy paste decks των pro παικτων βλεπουμε και aggro decks?Το λεω αυτο και για το wild φυσικα που και εκει εν μερη δεν διαφερουν πολυ τα decks απο του standard.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι τρολλιά....απο την Blizzard πρός τη κοινώτητα.Πήγαν το rng σε άλλο επίπεδο.

Θυμάμαι στο yugioh είχαμε κάρτες με ζάρι ή πέταγμα νομίσματος...Blizzard κοίτα να μαθάινεις 

doomsayer σε spell περίπου.? χρειάζεται όντως ο warlock χάνει ένα απο τα 5-6 board clear οπότε..

corrupting-mist.png

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1
Δημοσ.

Nr2Zwjh.png

Υποψηφιο για χειροτερο legendary με διαφορα.Πιο ανουσιο battlecry δεν μπορουσαν να σκεφτουν.

400-1600 free dust με λιγα λογια.

Δημοσ.

Υποψηφιο για χειροτερο legendary με διαφορα.Πιο ανουσιο battlecry δεν μπορουσαν να σκεφτουν.

Ίσως το σκέφτηκαν με τη λογική του Mysterious Challenger για deck thinning (ασχέτως αν σου καταστρέφει τις κάρτες αντί να τις παίζει). Έτσι και αλλιώς στο late game δε θες να σου κάθονται 1 & 2 drops. Ούτε εγώ βέβαια πιστέυω πως θα δει ιδιαίτερο play, αλλά είναι μια ενδιαφερουσα κάρτα.

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα για τον Pala. Ισα ισα μπορει να αποτελειωσει στο επομενο turn τον αντιπαλο. Αν καταλαβεις ποιες καρτες εννοω ;)

Δημοσ.

Το σχολιο περι αχρηστου legendary το ειπα καθαρα υπο την εννοια του τωρινου μετα που τις περισσοτερες φορες δεν φτανει το παιχνιδι τοσο late game. Προφανως και αυτη η καρτα ειναι πολυ καλη για control/late game παιχνιδια(εν μερη προσοχη οταν αντιπαλο deck ειναι mill),αλλα στο παρον meta δεν βοηθαει και πολυ.

Αν με το expansion αυτο παει το παιχνιδι σε πιο control καταστασεις ναι εκει εχει αξια.

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φαίνεται κορυφαία κάρτα για δοκιμές combo decks? Σίγουρα θα είναι πολύ fun! Θα την δοκιμάσω με Jade Idol (κρατάς ένα στο χέρι και έχεις άπειρα), Call of the Wild (σίγουρα 2 draw round 9-10), The Marsh Queen (αδειάζεις το χέρι και το ξαναγεμίζεις), Anyfin (σίγουρα 2 draw) και σίγουρα με βάση τις νέες κάρτες και τα quests.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...