Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον κάρτες για το shaman :D παρόλο που έχει και ένα neutral.Ας ελπίσουμε να βγάλουν καλά elementals και για άλλα class.

fsfefefsfxdf_fe.jpg

Δημοσ.

Πολύ ακριβό φαίνεται το όλο set. 2 legendaries per class και μονο 5 neutral σημαίνει ότι όποιος θέλει να παίζει πολλά classes θα πρέπει να ρίξει χρήμα. Και πραγματικά η αγορά packs ειναι ότι χειρότερο σε value στο hs.

• Like 1
Δημοσ.

E τουλάχιστον θα έχουμε το dust απο τις κάρτες που πάνε hall of fame οπότε κάτι θα γίνει craft.

Αν βεβαια καποιος τις εχει αυτες τις καρτες(κυριως για τις legendary εννοω) ή εχει το dust για να τις κραφταρει. 

Δημοσ.

Μιλαμε για παιχνιδι το οποιο εχει απειρη βαση χρηστων,μιλαμε για παιχνιδι που επισης τους επιφερει παρα πολλα κερδη.Χαρακτηρισμοι απο ακυρα ατομα σε forum(γενικα)δεν ειναι οτι το καλυτερο. 

Αν αυτοι ειναι ασχετοι και εμεις οι σχετικοι,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει βιογραφικο ή να κανει αιτηση να ''σωσει''την εταιρεια αφου ειναι ασχετοι και πανε για φουντο. Αν οντως το ειχαν προτεινει οπως λες καποιοι παικτες,μπορει οντως να το εξετασαν και αν δεν βρηκαν καποια αλλη λυση να δεχτηκαν το feedback και να το εφαρμοζουν τωρα. 

Ουτε εμενα μαρεσει που πειραζουν και τις αρχικες καρτες αλλα αφου βρηκαν μια ευνοικη για ολους(δεν νομιζω να χαλαει κανενα το τσαμπα dust ειδικα αφου μπορει να βοηθησει και στο επομενο expansion)λυση δεν υπαρχει καποιο θεμα.

Και για τα expansion προσωπικα ειμαι υπερ μονο και μονο που θα εχουμε ολες τις καρτες διαθεσιμες με το καλημερα απο το να περιμενουμε ποσες εβδομαδες για το adventure. Το αν τους συμφερει οικονομικα ή οχι ας το κοιταξουν αυτοι που ειναι εταιρεια,εμας δεν πρεπει να μας ενδιαφερει.

Και τελος να μαθουμε επιτελους στην Ελλαδα(δεν το λεω για τον Killik αλλα για αλλες προηγουμενες κουβεντες περι τσαμπα)να δινουμε και κανενα φραγκο σε παιχνιδια που αφιερωνουμε ενα χρονο και μας διασκεδαζουν(εως ενα βαθμο αναλογα του παιχνιδιου φυσικα).

δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη. δηλαδη μονο αν δουλευεις στην Blizzard, η εχεις δημιουργησει ενα πετυχημενο παιχνιδι, εχεις το δικαιωμα να εκφερεις αποψη και κριτικη για το παιχνιδι και τους ανθρωπους πισω αυτο;

εγω παιζω HS απο οταν προωτοβγηκε, εχω επενδυσει απειρο χρονο και χρημα σε αυτο, απο τον δικο μου οβολο ζει ο developer του και υπαρχει μια εταιρεια δις. το μονο που δεν θα κανω ειναι να μην πω τα πραματα οπως βλεπω να ειναι.

και δεν ειμαι μονος μου σε αυτο. εδω και καιρο, η κοινοτητα του παιχνιδιου διακατεχεται απο μια μεγαλη δυσαρεσκεια για την πολυ κακη κατασταση στην οποια βρισκεται. η οποια ειναι πληρως δικαιολογημενη. εχει ηδη γινει πολλες αναφορα ειτε εδω, ειτε στο reddit, ειτε στο youtube,κτλ, στα προβληματα του παιχνιδιου, στις λανθσμενες αποφασεις των developers και στην φτωχη του υποστηριξη.

απειρα παραδειγματα οπως οι εκανταδες αχρηστες καρτες που βγαζουν (ακομη θυμαμαι τον Brode να πανηγυριζει για το ποσο καλη καρτα ειναι το Elemental Destruction στο twitch stream), το πισωγυρισμα με τις nerfed core καρτες, το meta που "it will get slower" εδω και τρια χρονια, το φιασκο με το Purify, τους πηρε 3 χρονια για να βαλουν 9 slots, το πολυ αργο balancing σε σπασμενες καρτες, και πολλα αλλα ακομη.

φυσικα θα μιλησουμε για αυτα τα πραματα. φυσικα και θα ασκησουμε κριτικη. φυσικα και θα πω τον πιτσαδορο ασχετο. φυσικα και εχεις το δικαιωμα να διαφωνησεις με την τοποθετηση μου. αλλα στηριξε την διαφωνια σου με επιχειρηματα, και οχι με πλανες τυπου, α εσυ δεν εφτιαξες παιχνιδι με 50m παικτες, οποτε δεν εχεις δικαιωμα να μιλησεις. 

και κλεινω με αυτο το βιντεο, δεν ξερω αν εχει ξαναμπει:

https://www.youtube.com/watch?v=egkNbk5XBS4

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη. δηλαδη μονο αν δουλευεις στην Blizzard, η εχεις δημιουργησει ενα πετυχημενο παιχνιδι, εχεις το δικαιωμα να εκφερεις αποψη και κριτικη για το παιχνιδι και τους ανθρωπους πισω αυτο;

εγω παιζω HS απο οταν προωτοβγηκε, εχω επενδυσει απειρο χρονο και χρημα σε αυτο, απο τον δικο μου οβολο ζει ο developer του και υπαρχει μια εταιρεια δις. το μονο που δεν θα κανω ειναι να μην πω τα πραματα οπως βλεπω να ειναι.

και δεν ειμαι μονος μου σε αυτο. εδω και καιρο, η κοινοτητα του παιχνιδιου διακατεχεται απο μια μεγαλη δυσαρεσκεια για την πολυ κακη κατασταση στην οποια βρισκεται. η οποια ειναι πληρως δικαιολογημενη. εχει ηδη γινει πολλες αναφορα ειτε εδω, ειτε στο reddit, ειτε στο youtube,κτλ, στα προβληματα του παιχνιδιου, στις λανθσμενες αποφασεις των developers και στην φτωχη του υποστηριξη.

απειρα παραδειγματα οπως οι εκανταδες αχρηστες καρτες που βγαζουν (ακομη θυμαμαι τον Brode να πανηγυριζει για το ποσο καλη καρτα ειναι το Elemental Destruction στο twitch stream), το πισωγυρισμα με τις nerfed core καρτες, το meta που "it will get slower" εδω και τρια χρονια, το φιασκο με το Purify, τους πηρε 3 χρονια για να βαλουν 9 slots, το πολυ αργο balancing σε σπασμενες καρτες, και πολλα αλλα ακομη.

φυσικα θα μιλησουμε για αυτα τα πραματα. φυσικα και θα ασκησουμε κριτικη. φυσικα και θα πω τον πιτσαδορο ασχετο. φυσικα και εχεις το δικαιωμα να διαφωνησεις με την τοποθετηση μου. αλλα στηριξε την διαφωνια σου με επιχειρηματα, και οχι με πλανες τυπου, α εσυ δεν εφτιαξες παιχνιδι με 50m παικτες, οποτε δεν εχεις δικαιωμα να μιλησεις. 

1)Κανεις δεν ειπε να μην ασκησει καποιος κριτικη στο παιχνιδι. Το συνεχομενο κραξιμο/γκρινια ειναι που απο ενα σημειο και μετα κουραζουν απιστευτα και στο εχουν αναφερει και αλλα ατομα στο παρον θεμα πιο παλια.

Με λιγα λογια αν δεν σαρεσει ενα παιχνιδι και εχεις νευρα παιζοντας το μην το παιζεις(γενικα μιλωντας).Το pc εχει απειρα παιχνιδια για να κατσει να παιξει καποιος για να τρελενομαστε με το χαζο Hearthstone.

2)Οσο για το community ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μερος του προβληματος ειναι και αυτο?

community''Αντε να βγει το νεο expansion κουραστηκαμε να βλεπουμε συνεχεια πιρατες και aggro decks''

community. Συνεχιζει και παιζει aggro decks και πειρατες.

Θυμαμαι προχτες σε stream ενα σχολιο που διαβασε ο streamer ''Γιατι αυτος παιζει pirate warrior ενω πηγε legend?''

3)Ποιοι ειστε εσεις οι πολλοι. Μονο εσενα βλεπω στο παρον θεμα να γραφεις συνεχεια κατεβατα με κραξιμο λες και σε αναγκαζουν με το ζορι να παιξεις το παιχνιδι ή δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. Μια απο τα ιδια και στο overwatch.

Να σεβαστεις/ειτε και τους υπολοιπους που συμμετεχουν στο παρον θεμα και δεν μπορουν συνεχεια να διαβαζουν μια ζωη για κραξιμο και κραξιμο. Το ιδιο ειχε γραφτει και πιο πισω και για τον συμφορουμιτη Lupus.

Εχει τεραστια διαφορα το να ασκεις κριτικη οπως λες απο το συνεχομενο κραξιμο.

Οσο για τον Lifecoach πραγματικα ασχολιαστο που τον κανανε και πρωτη ειδηση επειδη το γυρισε στο Gwent....

παντως η αποφαση τους δειχνει ποσο ασχετη ειναι η Team 5 του πιτσαδορου. 

Κοινως αυτο εδω δεν λεγεται κριτικη αγαπητε :)

• Like 1
Δημοσ.

Κοινως αυτο εδω δεν λεγεται κριτικη αγαπητε  :)

δεν ειναι κριτικη, αγαπητε, ειναι διαπιστωση. απο την στιγμη που εμμεσα πλην σαφως παραδεχονται το λαθος τους, το οποιο ειχε επισημανει η κοινοτητα εδω και καιρο, ναι, ειναι ασχετοι. καταφερανε να αχρηστεψουν καποιες κλασικες καρτες και να σκοτωσουν μερικα deck αρχετυπα, ενω υπηρχε ηδη καλυτερη λυση που θα ικανοποιουσε και τις δυο πλευρες. τωρα κανουν οτι ειχε προτεινει η κοινοτητα εξαρχης. αυτοι οι σοφοι developers.

Γεια σου Lifecoach με το φτωχικό σου καλύβι :lol:

ας ειναι καλα το ποκερ.  :-D

Δημοσ.

Αυτό που δεν κάνουν όμως είναι να σταματήσουν να τυπώνουν κάρτες που ενισχύουν το rng.Κάρτες Discover, κάρτες που σου δίνουν random potions , κάρτες που κάνουν random summon minions κλπ κλπ.

Όπως πολλοί λένε είναι παιχνίδι με κάρτες.Αυτό απο μόνο του έχει ποσοστό rng , απο το αρχικό σου χέρι και κάθε γύρο το τι τραβάς.Που σημαίνει πως ένας χειρότερος παίκτης μπορεί να νικήσει έναν καλύτερο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη rng καρτών μόνο και μόνο επειδή τραβάει καλύτερα.Στην πλειοψηφία όμως ο καλύτερος παίκτης θα νικάει συχνότερα.

Όταν όμως απο τις 30 κάρτες 5-6 έχουν τρομερό rng τότε γίνεται τσίρκο λίγο.Και όταν η δύναμη τον rng καρτών είναι τεράστια τότε αναγκαστικά τις παίζεις και συ.

Δεν λέει κανείς να μην τυπώνουν καθόλου τέτοιες κάρτες απλά να υπάρχει μια ισσοροπία.Οι κάρτες με τέτοιο μηχανισμό να μην μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι.Είναι χαζό απο ένα firelands portal(τυχαίο παράδειγμα) να βγάζει ο άλλος Earth Elemental ή Leeroy κλπ για game.

Δεν βλέπω να σταματάει αυτό το trend.Είδη πολλές απο τις νέες κάρτες ειναι κλέψε μια random απο το deck του άλλου, adapt που είναι και αυτό rng αν θα σου κάτσει κάτι που θές , discovers κλπ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το game το χάρηκα μόνο το πρώτο εξάμηνο που δεν υπήρχαν έτοιμα decks. Όταν ο κόσμος άρχισε απλά να μπαίνει στο νετ και να ξεσηκώνει decks το σταμάτησα. Μετά απο ένα χρόνο που είχα είπα να γυρίσω είχα μείνει πίσω στις κάρτες και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω οπότε μπαίνω απλά μία φορά την εβδομάδα και κοιτάω αν έχει χαβαλέ το brawl .

Ακόμη και streams που βλέπω έχει καταντήσει λίγο αηδία , όμοια decks στο 95% ξέρεις τι παίζουν όλοι , χωρίς κάποια ιδιαίτερη φαντασία.

Άποψη μου  βέβαια , εχθές που είδα λίγο το τουρνουά είδα και κάτι διαφορετικό είχε χαβαλέ

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι το πρώτο ενάμιση έτος της κυκλοφορίας του (τον Απρίλη του 14 έγινε release) ήταν απίστευτο. Ακόμα και τότε που ο Bring out your dead είχε δημιουργήσει ένα κακό competitive περιβάλλον εγώ χαιρόμουν πραγματικά που έπαιζα ακόμα και αν το grind to legend ήταν και τότε κουραστικό.

Έχοντας περάσει 2/2μιση χρόνια από τότε και δεν ξέρω'γω πόσα expansions, το RNG κομμάτι του παιχνιδιού είναι τόσο έντονο πια που αν παίζεις για να πας είτε legend είτε γενικά πιο σοβαρά, το παιχνίδι όχι μόνο είναι κουραστικό αλλά και εκνευριστικό. Ειδικά μετά το nerf στους patrons, εγώ απλά έπαιζα μέχρι το rank 5 και αυτό με το ζόρι μόνο και μόνο για να παρώ το golden epic η τι καλό δίνει τελοσπάντων δεν θυμάμαι,

Παράλληλα, επειδή καραγουστάρω τα card games, δοκίμασα και άλλα τέτοια games όπως το magic duels (το βαρέθηκα λίγο γρήγορα) και το Duelyst (το συνίστω σε όλους, το game είναι πάρα πολύ καλό) και έχω φτάσει πια να μην έχω ακουμπήσει την ρουλέτα της Blizzard από τον Ιούλιο η Αύγουστο. 

Τέλος, πριν κανα μήνα περίπου ξέκινησα το Gwent με αφορμή την κίνηση του Lifecoach να παρατήσει και αυτός το HS για το Gwent και μπορώ να πω ότι είναι και αυτό καταπληκτικό. Είχα σταματήσει να παίζω Duelyst λόγω Battefield 1 (δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να καίγομα με 2 παιχνίδια ταυτόχρονα) και τώρα σταμάτησα το BF1 και παίζω Gwent.  

Δεν νομίζω πως θα γυρίσω πότε ξανά στο HS πάντως. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν τους νοιάζει το στρατηγικό στοιχείο των παιχνιδιών με κάρτες άλλα ένα τύπου casual fun που μπορεί να σου προσφέρει το RNG στοιχείο. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Το σέβομαι ότι από τους casuals βγάζουν λέφτα και καλά κάνουν και στέκονται εκεί αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Το HS δεν είναι πια παιχνίδι σαν το MtG, είναι ρουλέτα με κάρτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...