Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε πήγες legend ρε Lupus?

Τον Οκτώβρη και τον Γενάρη.

Τυχαία και τις δύο φορές. Εννοώ, δίχως καν να νοιάζομαι για το ρανκ, ούτε να πολυ-προσέχω στα "μέτα". Καμία σχέση όπως παλιά που έπαιζα "μ' όλους τους κανόνες" να τους υπολογίζω.

Γι' αυτό και θεωρώ ότι είναι πια η απόλυτη "ραντομιά", όταν ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ που έπαιζα (προσεκτικά μεν, αδιάφορα δε), πήγα ως το 1! Και παλιότερα που έπαιζα παθιασμένα και προσεκτικά, με το ζόρι 5 (μερικές φορές) και συνήθως στο 10 "κολλούσα".

Να φανταστείτε πλέον, mod-άρω το Skyrim και την ώρα που περιμένω να κατέβει το τάδε mod... παίζω και Herthstone, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζω και τo "fomod" pop-up για να κάνω τις αλλαγές.

Δημοσ.

Για όποιον δεν είδε το stream http://www.hearthstonetopdecks.com/card-category/set/expansions/journey-to-ungoro/

Εκνευριστικές κάρτες πάλι όπως αυτή του warrior που αντικαθιστά το deck με discover κάρτες ή η Elise που σου δίνει ένα pack με 5 random.Μόνο σε μένα δεν αρέσει να κρίνονται παιχνίδια απο το rng..:/

Δημοσ.

Δεν ειμαι κατα του rng για να μην ειναι συνεχεια προβλεψιμες οι καρτες που θα βλεπουμε σε καθε deck οπως καλη ωρα ο γνωστος doctor 7,η sylvannas στα 6(και ειδικα στα 5mana στις αρχες)και ο emperor και παει λεγοντας.

Απο την αλλη οταν υπαρχει rng μεχρι και στο dmg,οπως πχ στα aoe του shaman ή σε τερατα τυπου flamewalker/ή juggler εκει ειναι οντως απιστευτα κουραστικο.

Με λιγα λογια ''Μετρον αριστον'' στο rng κατι που για μενα σαν ιδεα μονο το Discover ειναι η σωστη υλοποιηση(αφου ναι μεν υπαρχει rng στοιχειο,αλλα καπως περιορισμενο)

Δημοσ.

Μετα το rank 5 standard rank 5 kai wild. :-D

Στο standard πηγα με reno warlock zoo (18-8) μεχρι 10 και μετα κλασσικο discard zoo (17-8).

Στο wild με reno warlock (17-4)

Dragon priest τοσο σε standard/wild (26-11).

το zoo πηγε αρκετα καλα ιδιως εναντιον druids που μετα τα nerf ξεθαρεψαν :-D αλλα και τα χαζο water decks. Μακρια από reno mage όμως. Και με shaman είναι δυσκολα μιαςκαι αρχισαν να παιζουν Lightining storm.

dragon priest πολύ δυνατό

ενώ το reno warlock στο wild είναι το καλυτερο deck. Αρχικα επαιζα μια antaggro Λιστα αλλα κλασσικο bliz rng matchup με εβγαζε με ότι πιο greedy deck Υπαρχει στο wild. Εφαγε διαγραφη και με πια greedy Λιστα εκανα 17-4. O Jaraxus Μονος του κερδισε ένα σωρο αγωνες. Απορω πως σε πολλες λιστες τον κοβουν.

Δημοσ.

Χαχαχα... Επαληθεύομαι...

Άρα, με τα ντεκς που αναφέρετε... ο ΟΡΙΣΜΟΣ του "Random" (ό,τι κάρτα μου κάτσει και έχει ο Θεός).

ΜΟΝΟ ο Πάλαντιν εξακολουθεί και συνεχίζει να 'χει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ντεκς (κι ο δρακο-Πριστ), όλοι οι άλλοι παίζουν είτε "ορμάτε παληκάρια" (Aggro-πειρατές, Aggro-Jade, Mid-Jade... μ' αρέσει που παλιά "τους χαλούσε" ο Hunter, που έπαιζε όπως ΟΡΙΖΕ Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ!) είτε με "ό,τι κάτσει ραντομιά" ντεκς, που πετάς μια κάρτα και προσεύχεσαι στον Άι-Φανούρη να σου βγει καλό το αποτέλεσμα (μ' αρέσει που ο "Γιογκ" τους ενοχλούσε ως κάρτα... ενώ τώρα έχουμε ΓΕΜΙΣΕΙ με τέτοιες κάρτες, non-Legendary και Legendary).

...Γι' αυτό και εγώ συνεχίζω με Πάλαντιν... κι άμα θέλω ν' ανέβω ταχύτατα ρανκ, παίζω έναν... Πειρατο-Warrior και "καθαρίζω".

(Πόσο το "μάμησαν" το game, όμως;!... Χαλούσα κάμποσα χρήματα για expansions κτλ... και το τελευταίο 5μηνο ούτε σεντς δεν έχω δώσει και ούτε θα ξαναδώσω, αν το συνεχίσουν έτσι. Βασικά... καλό μου έκαναν, ήταν "πρέζα" μου το παιχνίδι και βρέθηκε τρόπος να την κόψω...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...