Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Έχω καιρό να παρακολουθήσω τη συζήτηση εδώ, καλησπέρα σας και πάλι μετά από τόσο καιρό Μετά που πήγα legend τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη ανέβηκα rank 5 για το reward και από τότε το άφησα το hearthstone. Ειναι ισως ο κυριοτερος λογος που εν μερη χαιρομαι που δεν εχω παει legend και τα ιδια και απο φιλους μου που πηγαν legend. Μεχρι να πανε υπηρχε αυτη η ορεξη και ο στοχος για να πετυχουν που τους εδιναν παραπανω ορεξη και κουραγιο για το εν λογω παιχνιδι αλλα μολις το πετυχαν μπαινουν απλα για τα dailies οποτε το θυμηθουν.Κυριολεκτικα καταντια που λεμε.
alan2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Να γίνει rotation πρώτα να δούμε αν θα ξανατυπωθεί κάποια κάρτα και μετά dissenchant.
Tmark Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εναντίον jade druid ήμουν 60-40 και εναντίον dragon priest 40-60. Medivh, Yogg και Counterspell κάνουν τη διαφορά. Στο climb συνάντησα κυρίως jade druid, dragon priest και pirate warrior. Μετά jade shaman, 3 aggro rogue και 3 miracle rogue. Τόσο καλό το Gwent? Το είχα βάλει να κατεβαίνει αλλά σταμάτησα το download γιατί δεν είχα καλό internet Βρήκα key στο άσχετο στο reddit του hearthstone πριν 1-2 βδομάδες Θα πάθεις πλάκα Γιώργο, δοκιμάσε το. Εγώ πλέον δεν ξαναγυρνάω στο Hearthstone, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Αυτό ήταν.
guido Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Παιδια μια ερωτηση. Τωρα με το νεο season, υπαρχει καποιος λογος να μην κανω disenchant καρτες οπως Reno, Brann κλπ απο τη στιγμη που το wild δεν με ενδιαφερει και τα tavern brawls δινουν pack μονο στη πρωτη νικη? γενικά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς να κραφτάρεις κάτι κάτσε να βγει το νεο expansion, να δεις τι κάρτες θα ανοίξεις από τα free packs και τα πρώτα gold από quest, να κατασταλάξει λίγο το meta κτλ επίσης πλέον βλέπεις πως δεν είναι safe να κραφτάρεις ούτε classic legendaries. Δες hall of fame και Sylvanas & Ragnaros. από εκεί και πέρα, αν δεις μετά τα παραπάνω, πως χρειάζεσαι dust οπωσδήποτε για κάποια deck, αν δεν σε ενδιαφέρει η συλλογή, μπορείς υποθέτω να τα σπάσεις. γενικότερα προσωπικά πιστεύω καλύτερο είναι να σπας golden κάρτες από όλα τα expansions, αν έχεις τις απλές, πάρα να σπας legendary. αν παίζεις και rank μεχρι 5, και σου κάθεται golden epic που έχεις ήδη σαν απλό, μαζεύεται dust
george_o/c Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ειναι ισως ο κυριοτερος λογος που εν μερη χαιρομαι που δεν εχω παει legend και τα ιδια και απο φιλους μου που πηγαν legend. Μεχρι να πανε υπηρχε αυτη η ορεξη και ο στοχος για να πετυχουν που τους εδιναν παραπανω ορεξη και κουραγιο για το εν λογω παιχνιδι αλλα μολις το πετυχαν μπαινουν απλα για τα dailies οποτε το θυμηθουν.Κυριολεκτικα καταντια που λεμε. Ισχύει εν μέρη αυτό, το έχω παρατηρήσει και με άτομα απ' την friendlist μου. Είσαι σε full try hard mode και μετά που πας legend και παίρνεις το πολυπόθητο cardback λες ok ας αράξω λίγο τώρα. Στη δικιά μου περίπτωση όμως ίσχυε περισσότερο ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν μου άρεσε καθόλου το meta! Σε όλα τα meta υπάρχουν OP decks αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό. Anyway θα δούμε με το επόμενο expansion, παραμένω αισιόδοξος
Metaksas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αλλαξαν το ladder στο standar? πηγα lvl 10 και δεν πεφτω απο κει παιζει κατι?
Chocobo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αλλαξαν το ladder στο standar? πηγα lvl 10 και δεν πεφτω απο κει παιζει κατι? Ναι κάθε 5 level έχει cap πλέον.Αν πάς 10 δεν μπορείς να ξαναπάς στο 11.Ή αν πάς 5 δεν μπορείς να ξαναπάς 6 κλπ κλπ.
kostask91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εφτασα 10 τωρα. Μεχρι εδω ειχε jade golem druid, reno mage/warlock , zoo, miracle rogue και λιγο καρκινο ( pirate warrior, aggro shaman ) . Aντε και κανα ξεχασμενο paladin και secret hunter. Mπορεις να το πεις και ποικιλια deck. Απο 10 εως 5 τι παιζει ; Αξιζει να παω ; Η παιζει μονο καρκινος ;
jeorg136 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εφτασα 10 τωρα. Μεχρι εδω ειχε jade golem druid, reno mage/warlock , zoo, miracle rogue και λιγο καρκινο ( pirate warrior, aggro shaman ) . Aντε και κανα ξεχασμενο paladin και secret hunter. Mπορεις να το πεις και ποικιλια deck. Απο 10 εως 5 τι παιζει ; Αξιζει να παω ; Η παιζει μονο καρκινος ; πολυ ρενολοκ αρκετός ντραγκον πριστ και μπόλικο μιντ τζειντ σαμαν...και καμια ρογκ για ξεκάρφωμα..
alan2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 ντραγκον πριστ Thijs http://themoment.tv/playlist/5285?mnoredir=1 δεν βλέπω ποιά είναι η τελευταία κάτω κάρτα στο deck?
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Eγώ μέχρι το 10ο, ΜΟΝΙΜΑ έχω Reno decks ΟΛΩΝ των κλάσεων και Jade decks (όσων κλάσεων το υποστηρίζουν) - και μερικούς "Πειρατές". ΜΟΝΟ αυτά αντιμετωπίζω (παίζω πια με Murloc Paladin). Ισχύει εν μέρη αυτό, το έχω παρατηρήσει και με άτομα απ' την friendlist μου. Είσαι σε full try hard mode και μετά που πας legend και παίρνεις το πολυπόθητο cardback λες ok ας αράξω λίγο τώρα. Στη δικιά μου περίπτωση όμως ίσχυε περισσότερο ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν μου άρεσε καθόλου το meta! Σε όλα τα meta υπάρχουν OP decks αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό. Anyway θα δούμε με το επόμενο expansion, παραμένω αισιόδοξος Εγώ, αν και πήγα 1-2 φορές legend, δεν ΕΙΧΑ ξενερώσει... αλλά τώρα ΣΑΦΩΣ και έχω. Βαρέθηκα. Το παιχνίδι κατάντησε Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της "ραντομιάς".
Lautrec Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τώρα ξέρω γιατί δεν πέφτω ποτέ ενάντια σε reno decks. Πάνε και πέφτουν όλα στον Lupus! Για πείτε τι θέλετε απο το νέο expansion. Προσωπικά θέλω νεα poisonous minions (ελπίζω να έγινε γι'αυτό η αλλαγή στο keyword), Jade Golem tech, νέα healing minions, νέα no duplicate minions και κυρίως λιγότερες filler κάρτες-σκουπίδια.
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πότε πήγες legend ρε Lupus? Αν πηγε αυτος legend εγω είμαι ο kolento 1
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πότε πήγες legend ρε Lupus? Aκριβως αυτο σκεφτομουν οταν διαβασα το post του.. Ποτε αραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις