Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψηφίσαμε στην τύχη καθώς μόνο τον anchor ξέρω, από κάτι youtube vids.

(εννοώ πως δεν παρακολουθώ τη σκηνή των tournament κτλ, όχι ότι είναι άγνωστοι)

το βασικό είναι άλλο. παίρνουμε κάνα πακέτο; χαχαχα

σοβαρά τώρα; χαχαχα

δεν εννοώ πως ξέρω την ελληνική σκηνή, κάθε άλλο

αλλά

πήγαινε ξαναδες ποιες επιλογές έχεις και γύρνα πάλι εδώ να γελάσεις μαζί μου :D

Δημοσ.

σοβαρά τώρα; χαχαχα

δεν εννοώ πως ξέρω την ελληνική σκηνή, κάθε άλλο

αλλά

πήγαινε ξαναδες ποιες επιλογές έχεις και γύρνα πάλι εδώ να γελάσεις μαζί μου :D

να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς.

σε κάθε χώρα έχει έναν anchor που δεν μπορείς να ψηφίσεις προφανώς, και προσωπικά μόνο αυτόν γνώριζα

δεν ασχολούμαι με twitch κτλ, οκ ξέρω τους κλασικούς, αλλά από ελληνική σκηνή δεν έχω ιδέα

Δημοσ.

Ισως ο πιο γνωστος Ελληνας παικτης και αναγνωρισμενος να ειναι ο Hawkeye που δεν ξερω γιατι εξαφανιστηκε

http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Hawkeye

Και ο Likeabawse δεν ειναι και τελειως αγνωστος

http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Likeabawse

Και ο Dethelor φυσικα

http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Dethelor

Παντως υπαρχει μια στροφη αρκετων παικτων που εβλεπα προσφατα σε αλλα παιχνιδια μακρια απο το Hearthstone λογω του current meta. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως υπαρχει μια στροφη αρκετων παικτων που εβλεπα προσφατα σε αλλα παιχνιδια μακρια απο το Hearthstone λογω του current meta. 

Έχω εθιστεί στο Gwent, πολύ δύσκολα θα γυρίσω στο Hearthstone.

Edit:

Πάνω στην ώρα:

https://eu.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/17615113897

3r5tVsm.png

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

Χμμ... "ωραίο" έχει γίνει το παιχνίδι. Κάθε μήνα και χειρότερα!
Στο 10 ρανκ, παίζω αντιμέτωπος με... Ρένο-ντεκ... με... Ρένο-ντεκ... με Ρένο-ντεκ και ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ... με Ρένο-ντεκ!!!!!!!!

Σπάνια πια (πέρασε η "μπογιά" του ήδη) με Πειρατή-Πολεμιστή, με Aggro-Jade-Pirate Rogue (η πιο μισητή κλάση για μένα, ανέκαθεν - κάργα κωλόφαρδη για να κάτσουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣ με τις τόσες πολλές κάρτες!)... και φυσικά ο πλέον *** κλάση, ο Σαμάνος.

Αλλά γενικά... απ' το 15ο ρανκ ως το 10ο... το 97% που αντιμετωπίζω είναι Ρένο-ντεκ!

Δημοσ.

Ήταν προφανές πως αν φύγουν οι πειρατές θα βλέπεις renodecks παντού.Αφού το μέτα ήταν παραλλαγές πειρατών και reno.Λογικό αν κάνουν το ένα αδύναμο το άλλο να παίζει περισσότερο.Απολαυστε τώρα το κάθε παιχνίδια μισή ώρα και μην παραπονιέστε.Σε λιγάκι που θα φύγει και ο Reno και θα μείνει ο Jade Druid μόνος θα είναι ακόμα πιο ωραία.

Πάντος σε παλαιότερα πόστ έλεγες σου αρέσει το control οπότε που το πρόβλημα τώρα.?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπως έτσι πήγε όλη η μέρα σήμερα.Γύρω στις 10-12 ήττες απο rng στο θεό σε clown Rank.Παρόλα αυτά ενδιαφέρον παιχνίδι.Το είχα,αλλά η μαιμού έδωσε 3 πρώτες κάρτες Deathwing , Kazakus , Yogg και φυσικά ο Yogg έπαιξε μόνο καλά spells.Τελευταίες 2 κάρτες αφού παίχτηκε deathwing είχα Jade Claws και Hex.Aκόμα και εκεί έχασα το 50-50 και gg.

https://hsreplay.net/replay/LmrS8wSji5m2Wdu6wpCdpi

Άλλο highlight απο το σημερινό bad rng . 1 Barnes παιζω σε αυτό το deck για κάνα aggro αλλά ποτέ δεν έρχεται εναντίον aggro.Έρχεται όμως σε τέτοιες στιγμές :) games με 5 λεπτά διαφορά.

barnes2.pngbarnes1.png

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.

Έχω καιρό να παρακολουθήσω τη συζήτηση εδώ, καλησπέρα σας και πάλι μετά από τόσο καιρό :D Μετά που πήγα legend τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη ανέβηκα rank 5 για το reward και από τότε το άφησα το hearthstone. Συγκεκριμένα από τον Δεκέμβρη του 2014 κάθε μήνα πήγαινα rank 5 ή καλύτερο, ήμουν πάντα ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του παιχνιδιού, χωρίς να έχω παίξει κάποιο παιχνίδι της Blizzard παλιότερα. Πέρασα από όλα τα περίεργα OP meta του hearthstone και επέμενα να υποστηρίζω το παιχνίδι, όμως η σημερινή κατάσταση μπορώ με ευκολία να πω ότι είναι η χειρότερη ever.

Δυστυχώς το mean streets of gadgetzan ήταν κατ' εμέ αποτυχημένο expansion. Στα τελευταία expansions/adventures γενικότερα, φαινόταν ότι η Blizzard προσπαθούσε να pushάρει ένα συγκεκριμένο playstyle για ορισμένα classes. Αλλά αυτό που έκανε με τους πειρατές και τα Jade ήταν απερίγραπτο... Ειδικά τα Jade με πρωτομάστορα τον Jade Druid είναι gtp εντελώς :( Προσοχή, δεν κατηγορώ τον κόσμο που παίζει τα decks αυτά, εξάλλου και εγώ τα έχω δοκιμάσει. Ο druid δεν μου άρεσε τόσο, προτιμούσα τον jade shaman. Έπαιξα γύρω στα 60 games με Jade Shaman για να κάνω χρυσό και τον shaman - by the way τώρα μένουν paladin και priest για να ολοκληρωθεί όλο το golden heroes collection :P

Δεν κατηγορώ λοιπόν τον κόσμο, αλλά την Blizzard. Ήταν η πρώτη φορά που για 2 μήνες δεν έκανα καν τον κόπο να logάρω στο παιχνίδι, ούτε να παρακολουθώ reddit κτλ. Κρίμα :/ 

Anyway, στα ευχάριστα τώρα! Ένας φίλος μου που έπαιζε freeze mage από εποχής naxx, έφτιαξε έναν reno mage με μερικές αλλαγές. Δεν είχε πάει ποτέ legend, μέχρι rank 1 είχε φτάσει, οπότε τους τελευταίους μήνες το πάλευε και επιτέλους πριν λίγες μέρες πήγε. Τώρα είναι στη θέση 280 αν δεν κάνω λάθος, μου είπε θα το παλέψει λίγο ακόμα. Εγώ προσωπικά δεν έπαιζα ποτέ freeze mage ή reno mage. Φυσικά τα είχα δοκιμάσει σαν decks αλλά πάντα μου έμοιαζαν βαρετά. Ε στο συγκεκριμένο meta, o reno mage είναι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ καλός, τόσο που με έκανε να ενθουσιαστώ με το παιχνίδι ξανά. Σαν deck είναι πάρα πολύ δύσκολο και με βοήθησε αρκετά που τον έκανα spectate και συζητούσαμε στο skype τις κινήσεις του, ανέλυε το σκεπτικό του κτλ. Κρίμα που θα κάνουν rotate τα brm & loe, υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Χθες ξεκίνησα από rank 13 και ανέβηκα rank 5 σήμερα, μπαμ μπαμ. 

Ελπίζω να διορθωθεί κάπως η κατάσταση με το quest mechanic, αν και μου φαίνεται ότι θα συνεχιστεί το fiesta για μήνες. Φαντάζομαι και άλλοι θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο με το hearthstone, μιας και τις τελευταίες μέρες έβλεπα ότι πολλά άτομα απ' την friendlist έχουν να μπουν καιρό :(

Ορίστε το deck όπως μου το είχε στείλει @ facebook, είναι κάπως ακριβό αλλά αν έχετε τις κάρτες αξίζει να δοκιμάσετε :D

17200493_10212596079722835_104761111_o.p

17200441_10212596079682834_1203469027_o.

• Like 1
Δημοσ.

Reno mage δεν λεει σε αυτο το meta. Χάνει τόσο εναντίον των jade shaman/druid αλλα και απο dragon priests. Εναντίον aggro rogue/warrior τις περισσότερες φορές θα καταλήξει στον αν έχεις Reno στο turn 6. Μετα τα nerfs παντως βλέπεις περισσότερη ποικιλια απο decks.

Επίσης zoo is back :D

Δημοσ.

Reno mage δεν λεει σε αυτο το meta. Χάνει τόσο εναντίον των jade shaman/druid αλλα και απο dragon priests. Εναντίον aggro rogue/warrior τις περισσότερες φορές θα καταλήξει στον αν έχεις Reno στο turn 6. Μετα τα nerfs παντως βλέπεις περισσότερη ποικιλια απο decks.

Επίσης zoo is back :D

Εναντίον jade druid ήμουν 60-40 και εναντίον dragon priest 40-60. Medivh, Yogg και Counterspell κάνουν τη διαφορά. Στο climb συνάντησα κυρίως jade druid, dragon priest και pirate warrior. Μετά jade shaman, 3 aggro rogue και 3 miracle rogue. 

Έχω εθιστεί στο Gwent, πολύ δύσκολα θα γυρίσω στο Hearthstone.

Edit:

Πάνω στην ώρα:

https://eu.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/17615113897

3r5tVsm.png

Τόσο καλό το Gwent? Το είχα βάλει να κατεβαίνει αλλά σταμάτησα το download γιατί δεν είχα καλό internet :P Βρήκα key στο άσχετο στο reddit του hearthstone πριν 1-2 βδομάδες :P 

Δημοσ.

Τα stats του vicioussyndicâte  λένε ότι χρειάζεται για το Reno mage  (highly unfavorable). Δεν είναι κακό deck αλλά εχει συγκεκριμένες αδυναμίες και ιδίως εναντιον jade δεν την παλεύει. Εσύ μπορεί να είχες 60-40 αλλά αυτό δεν αλλάζει τι ισχύει γενικα.  

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Τωρα με το νεο season, υπαρχει καποιος λογος να μην κανω disenchant καρτες οπως Reno, Brann κλπ απο τη στιγμη που το wild δεν με ενδιαφερει και τα tavern brawls δινουν pack μονο στη πρωτη νικη? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...