paularas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 πάρτε warrior budget deck που και κάτω να μην έχεις κάτι 4-5 γύρο είναι ο άλλος 15-20 hp από τα ρέστα που τρώει http://www.hearthpwn.com/decks/8067-tianzi-3star-masters-warrior-deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 https://www.facebook.com/GameWorldgr/app_128953167177144 Δηλωστε ρε να μπουνε και αλλοι απο εδωω..!! Απορια,expert cards πως θα βγαλω?? Παιζω μερικα νορμαλ games και δεν μου εχουν ξανατυχει νεες καρτες στον hunter 14lvl..Basic τις εχω ολες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Από expert packs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μονο απο πακετα οτι καινουρια παρεις τωρα Οι free καρτες που παιρνεις τελειωνουν οταν πας καποιο class 10 lvl , μετα σου δινει μονο καποιες ιδιες gold που ειναι μονο για φρου φρου κ μοστρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ερώτηση: Αν εγώ παίζω WoW, μπορεί να παίξει άλλος HS με το account μου ή λόγω battletag τον πίνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να παίξεις όλα τα games ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 με ένα ΑΛΛΑ. πρέπει να είσαι μέσα γιατί όταν ανοίγει ο άλλος τον client τρώει dc ο δικός σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ερώτηση: Αν εγώ παίζω WoW, μπορεί να παίξει άλλος HS με το account μου ή λόγω battletag τον πίνουμε; Μπορειτε να μπειτε και οι δυο, ο ενας WoW και ο αλλος Hearthstone, αλλα ο δεύτερος που θα μπει θα παιρνει ολα τα battletag & real life friend whisper. Επαιζα εγω WoW, η κοπελα μου ΗS και ολα τα wisper πηγαιναν σε αυτην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakic Stuff Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δινει η Blizzard keys σε οσους εχουν account? Αν ναι, μπορει καποιος που του εδωσαν να μου το δωσει?? εχω μπει σε ολους τουσ διαγωνισμους αλλα πουθενα τυχη :/ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Hearthstone: Heroes of Warcraft beta key giveaway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και ενώ είχα ξεχάσει ότι είναι ακόμη σε beta, μπαίνω να δω τα εμαιλ μου και βλέπω ένα beta key. Μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει enroll σε πόσες beta της blizzard ήρθε η σειρά μου... Καλό φαίνεται γενικά. Μια noob ερώτηση. Στο πρώτο hand αν διώξω μια κάρτα γίνεται reshuffled ή discarded? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ξαναμπαίνει στο deck σου. Μόνο όταν κάποιο action λέει "discard X card(s)" σημαίνει ότι την χάνεις από το deck (για εκείνο το παιχνίδι μόνο όχι μόνιμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλημερα guys .. εχει κανεις beta key για πουλημα το αγοραζω.. οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει η να στειλει pm. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδώ τα κάνουμε δώρο τα keys, δεν τα πουλάμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Τα booster packs που αγοράζεις ΤΩΡΑ θα μείνουν και στο τελικό παιχνιδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις