Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20475356/a-year-of-mammoth-proportions-2-16-2017

με 3 exp και χωρις adv γίνεται δυσκολo να συντηρήσεις μια καλή συλλογή από κάρτες. :mad:  

Ειχα χαλασει ολο το gold οταν βγηκε το mean streats (περιπου 4κ).

Ε μεχρι σημερα εχω μαζεψει αλλα τοσα, οποτε μπορεις ανετα να ανοιξεις 50 πακετα τουλαχιστον

κανωντας απλα τα quest (roll για >40).

Δημοσ.

Και πάντα ήθελα χρύση Sylv και χρυσό Rag. Να η ευκαιρία. Κρίμα για τον Azure.....

Αλλά εγώ είμαι υπέρ αυτών των αλλαγών. Μόνο έτσι (δυστυχώς ή ευτυχώς) θα δούμε κάτι καινούριο.

Ας πάω να κραφτάρω τα "χρυσά" μου...

Δημοσ.

Για να καταλάβω.Δεν χρειάζεται να κραφτάρουμε Rag/Sylvana το dust θα μπει ούτος ή άλλως έτσι.?

Και τι γίνεται αν τα κραφτάρεις αφού μπεί το dust.? Ή θα είναι uncraftable.?

Δημοσ.

To dust θα μπει αν έχεις ήδη τις κάρτες. Αν δεν τις έχεις γιατί να πάρεις dust?

Απλά αν τις έχεις, σου δίνουν το dust χωρίς να χρειάζεσαι να τις κάνεις d/e και μεταφέρονται στο Hall of Fame & στο Wild format.

Δημοσ.

Eγώ λεω μιας και τα έχω κανονικά και τα δύο, να κραφτάρω τα χρυσά, και να πετάξω τα απλά που σημαίνει :

-6400 dust τώρα για να κραφτάρω τα χρυσά

+800 dust που θα πετάξω τα απλά

+6400 dust που θα πάρω όταν πάνε wild.

Η διαφορά είναι ότι πέρα από κέρδος 800 dust, θα έχω τα golden versions αντι για  τα απλά.

ή κρατάω και τα δύο, και απλά παίρνω 3200 dust να craftarω κάτι άλλο....

Χμμμ, θα δείξει.

Δημοσ.

παντως η αποφαση τους δειχνει ποσο ασχετη ειναι η Team 5 του πιτσαδορου. καιρο φωναζανε οι παικτες οτι δεν επρεπε να νερφαρουν τις classic/basic καρτες, οτι θα ηταν καλυτερο να γινουν wild exclusive ωστε να συνεχισουν να υπαρχουν τα αρχετυπα decks οπως το handlock. 

ηταν λαθος αυτο που κανανε και ουσιαστικα το αναγνωριζουν τωρα με αυτες τις αλλαγες . μενει να δουμε αν καποια στιγμη επαναφερουν τις νερφαρισμενες καρτες και τις βαλουν το wild, ωστε να επανελθουν και τα κλασικα decks.

επισης, ιδεα μου ειναι η τα Adventures τα σκοτωσανε τελειως; δεν κανουν καμια αναφορα στην ανακοινωση ποτε θα βγει το επομενο adventure, ξερουμε οτι τουλαχιστον για ενα χρονο δεν θα υπαρξει καινουργιο.

υποψιαζομαι οτι το κοστος για την παραγωγη των Advs ηταν μεγαλυτερο απο οτι για τα exps οποτε δεν απεφερε τα αναμενομενα κερδη, και αποφασισανε να κανουν merged τους δυο τυπους dlc. το οποιο ειναι τελειως απαγοητευτικο.

Δημοσ.

επισης, ιδεα μου ειναι η τα Adventures τα σκοτωσανε τελειως; δεν κανουν καμια αναφορα στην ανακοινωση ποτε θα βγει το επομενο adventure, ξερουμε οτι τουλαχιστον για ενα χρονο δεν θα υπαρξει καινουργιο.

υποψιαζομαι οτι το κοστος για την παραγωγη των Advs ηταν μεγαλυτερο απο οτι για τα exps οποτε δεν απεφερε τα αναμενομενα κερδη, και αποφασισανε να κανουν merged τους δυο τυπους dlc. το οποιο ειναι τελειως απαγοητευτικο.

Καλά εγώ πιστεύω οτι απλά τα exp εχουν μεγαλύτερο κερδος απ οτι τα adv. Αν το σκεφτεις καθε βδομάδα βγαινουν περιπου τα 700g οπότε και με 0 χρήματα να εισαι μπορείς σχετικά ανετα να αγοράσεις το adv χωρίς να βάλεις real money. Εν αντιθέση αν θες να μαζέψεις γρήγορα τις καρτες ενός exp και δεν εχεις καμποσα λεφτά στην ακρη το να αγοράσεις πακετα με real money ειναι μονοδρομος. Και φαινεται και απο το κοσμο που κανει για παραδειγμα preorder σε σχεση με αυτον που αγοράζει τα adventures.

Γι αυτό πιστευω το αλλαξαν φετος και νομίζω οτι και αυτό θα επικρατησει. Μπορει που και που να βγαζουν κανενα adventure αλλά πιστευω θα ειναι πιο σπάνιο σε σχεση με νεο exp

• Like 3
Δημοσ.

παντως η αποφαση τους δειχνει ποσο ασχετη ειναι η Team 5 του πιτσαδορου. καιρο φωναζανε οι παικτες οτι δεν επρεπε να νερφαρουν τις classic/basic καρτες, οτι θα ηταν καλυτερο να γινουν wild exclusive ωστε να συνεχισουν να υπαρχουν τα αρχετυπα decks οπως το handlock. 

ηταν λαθος αυτο που κανανε και ουσιαστικα το αναγνωριζουν τωρα με αυτες τις αλλαγες . μενει να δουμε αν καποια στιγμη επαναφερουν τις νερφαρισμενες καρτες και τις βαλουν το wild, ωστε να επανελθουν και τα κλασικα decks.

Έμμεσα είπαν ότι δεν θα ξαναβγάλουν adventure, μόνο expansions με optional single player missions.

Επίσης, έμμεσα πάλι το παιχνίδι έγινε κατά τι ακριβότερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To dust θα μπει αν έχεις ήδη τις κάρτες. Αν δεν τις έχεις γιατί να πάρεις dust?

Απλά αν τις έχεις, σου δίνουν το dust χωρίς να χρειάζεσαι να τις κάνεις d/e και μεταφέρονται στο Hall of Fame & στο Wild format.

Λάθος κατάλαβες.Προφανός εννοώ όταν τις έχεις.Δηλαδή :

Έχω π.χ Ragnaros + Sylvannas οπότε μου βάζουν 3200 dust.

Αφού μου βάλουν το dust θα μπορώ να τα κάνω και Disenchant πέρνοντας πίσω άλλα 800 dust.?

Βλέπω πολλά βιντεάκια να προτείνουν να κραφτάρουμε gold αυτές τις κάρτες ώστε να πάρουμε 6400 και μετά να τις κάνουμε disenchant για 3200.Στην ουσία έτσι βγάζεις 3200 dust απο το τίποτα.

Και αυτό δεν μου φαίνεται σωστό και δεν ξέρω κατά πόσο θα το πειτρέψει η εταιρία.

Επεξ/σία από Albilosha
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...