devil-ji Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ειδικα ο Κριπ στο βιντεο πιο πανω, τους τα εχωσε ωραια. τωρα προσφατα εμαθα οτι ειναι στα μαχαιρια με την Bliz και ειχαν παιχτει χοντρα σκηνικα μεταξυ τους στο παρελθον. γιαυτο και ειναι τοσο ευθυς στους χαρακτηρισμους του. αναφερθηκε στα developer insights ως "bunch of crap". ποσο δικιο εχει. την ιδια κασετα παιζει ο πιτσαδορος εδω και 3 χρονια. αρκετα πια με το δουλεμα του. Για πες πιο πολλα ...
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για πες πιο πολλα ... https://www.youtube.com/watch?v=Yefv6wU2v2o Ο πίτσαδορος ποιος είναι ρε παιδιά? o Ben Brode, ο game director του παιχνιδιου. εφερνε τις πιτσες που παραγγελνανε οι φιλοι του που δουλευανε στα γραφεια της Βliz πριν χρονια. μεσω αυτων επιασε δουλεια εκει and the rest is history. 1
tsofras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Lol ευχαριστώ για την πληροφορία κοίτα να δεις τι μαθαίνεις
Chocobo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Aν κάνα νέο μέλος θέλει,έχω ένα account που έκανα για να πάρω Morgul και για κάνα quest.Έχει μόνο Pirate Warrior. Απλά βαριέμαι να ασχολούμε γιατί και μένα μου έδωσαν ένα 3ο account καλύτερο απο το δικό μου οπότε δεν θα ξαναμπώ σε αυτό.
Chocobo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 btw είναι ενδιαφέρον πως κάποιοι έχουν τόσο τεράστιο πρόβλημα με το Shaman αλλά σε κάτι τέτοιο είναι απόλυτα ΟΚ...
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ο Rogue ειναι μια χαρα, ο παραπανω burst damage τροπος ειναι και ο μοναδικος με τον οποιο μπορει να παρει νικες στο υπαρχον μετα. δηλαδη ειτε με stealth/snowball, ειτε με leeroy/cold blood, η πιο σπανια με miracle malygos. σχεδιαστικα o Rogue ειναι αργο class, με μηδεν board clear και πολλες rng καρτες. το miracle αρχετυπο, το οποιο ειναι και το μονο viable rogue deck type που υπαρχει τωρα, δουλευει απο τον 6ο γυρο και μετα, και οσο καθυστερεις να νικησεις τον αντιπαλο, ο καθε γυρος ειναι με το μερος του. ειδικα με τα τωρινα ακραια control decks, πρεπει να τους αποτελειωνεις οσο πιο γρηγορα γινεται, διαφορετικα η ηττα ειναι βεβαιη. πχ, εχτες επαιξα καμια 10αρια παιχνδια με Jade Rogue και σε ολα επεσα σε control decks (warlock,mage,priest,shaman). τα εχασα ολα γιατι ειτε θα κανανε reset με Reno και θα ριχνανε μετα legs/taunts, ειτε θα ειχανε εξαρχης τον απολυτο ελεγχο του board αφου αυτα τα classes διαθετουν 4 hard removals/4 board clears. επομενως αυτα περι minion-based matches που διατυμπανιζει ο πιτσαδορος, ειναι παραμυθια, αφου το μονο που κανουν ειναι να σου πετανε spell σε καθε σου minion. σημερα δοκιμασα το πιο aggressive deck του Lifecoach, με το οποιο ειχα μεγαλυτερη επιτυχια. ναι, κανω οne round lethal με 10+ damage charged Leeroy/cold blood και αλλα 4-8 damage με Eviscerate, και συμφωνω οτι αυτο δεν ειναι πραγματικο skill, αλλα μαντεψε: δεν με ενδιαφερει. εχω βαρεθει οτι ριχνω στο board να γινεται counter η να τρωω 10 damage μεχρι τον τριτο γυρο, επειδη οι σχεδιαστες του παιχνιδιου ειναι αχρηστοι. επομενως νικαω με οποιον τροπο μπορω, και ας μην οφειλεται στις ικανοτητες μου. με τα pirate decks η κατασταση ειναι λιγο πιο ευκολη, με περισσοτερα control cards (si7 agent,skulker,κτλ) και λιγη τυχη μπορεις να νικησεις ακομη και pirate warriors, αλλα και παλι θελεις ενα finisher για να προλαβεις τον αντιπαλο. rant off Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2017 από KilliK 1
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ fun deck το Kun Druid Τέλειο ξεκίνημα από dragon priest αλλα η aviana είχε τον τελευταίο λόγο https://hsreplay.net/replay/RtP2ERBzS2QWUQSauxabnW 1
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 nice, λινκ για το deck εχεις; θελω να το δοκιμασω.
Chocobo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσει,είναι επίσης το μοναδικό combo που κοιτάς και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Επίσης το Rogue δεν έχει board clear αλλά έχει άπειρα removals , τσάμπα draws και πειρατές οπότε μπορεί να κρατήσει άλλα aggro. Δεν λέω πως είναι ασταμάτητο αλλά ούτε και μπορώ την κλάψα μόνο για το shaman. Σήμερα έκατσα και έπαιξα ranked με renolock και μέσα σε ένα 2ωρο έπαιξα 4 games απο τα οποία έχασα 1 απο άλλο Renolock.Υπάρχει άτομο που να ανεβαίνει ranked με Reno και να μην νιώθει πως έχει σταματήσει ο χρόνος.? Κάθε game σε fatigue.Χίλλιες φορές να παίζω pirate warrior όπου σε μια ώρα έχω παίξει 6-7 games.
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χίλλιες φορές να παίζω pirate warrior όπου σε μια ώρα έχω παίξει 6-7 games. Με warrior σε μια ώρα τα δέκα ματσάκια είναι νερό. 5-6 turn και δεν έχεις δει προκοπή; NEXT PLS!!!! 1
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 nice, λινκ για το deck εχεις; θελω να το δοκιμασω. Δεξιά στο replay λεει show deck. Αλλιώς θα το ανεβάσω το βραδυ. 1
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσει,είναι επίσης το μοναδικό combo που κοιτάς και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Επίσης το Rogue δεν έχει board clear αλλά έχει άπειρα removals , τσάμπα draws και πειρατές οπότε μπορεί να κρατήσει άλλα aggro. Δεν λέω πως είναι ασταμάτητο αλλά ούτε και μπορώ την κλάψα μόνο για το shaman. Σήμερα έκατσα και έπαιξα ranked με renolock και μέσα σε ένα 2ωρο έπαιξα 4 games απο τα οποία έχασα 1 απο άλλο Renolock.Υπάρχει άτομο που να ανεβαίνει ranked με Reno και να μην νιώθει πως έχει σταματήσει ο χρόνος.? Κάθε game σε fatigue.Χίλλιες φορές να παίζω pirate warrior όπου σε μια ώρα έχω παίξει 6-7 games. υπερβολες, τα Reno/aggro μπορουν να αντιμετωπισουν τον snowball Rogue. δεν ειναι η ιδια κατασταση με τον patron warrior οπου εκει πραγματι δεν μπορουσες να κανεις τιποτα. εξαλλου, το deck ειναι δυσκολο στο παιξιμο και απαιτει να εισαι λιγο τυχερος στο draw (πχ δεν θελεις τον auctioneer να βγαινει μετα απο 10 γυρους). γιαυτο και δεν το χρησιμοποιουν πολλοι και δεν κυριαρχει στο μετα τωρα. δεν ειναι προβλημα αυτο το deck, αλλου ειναι η μαστιγα.
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 To deck είναι: http://i.imgur.com/hCTeZbP.png
Chocobo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Με warrior σε μια ώρα τα δέκα ματσάκια είναι νερό. 5-6 turn και δεν έχεις δει προκοπή; NEXT PLS!!!! Fine by me.Απο το να παίξω μισή ώρα και να χάσω επειδή του άλλου του έκατσε ο Brann με Kazakus και έκανε καλύτερο Discover σε κάθε discover κάρτα ή επειδή η χρυσή μαιμού του δίνει Deathwing , Ysera , Reno , Leeroy ναι...δεν με πολυψίνει υπερβολες, τα Reno/aggro μπορουν να αντιμετωπισουν τον snowball Rogue. δεν ειναι η ιδια κατασταση με τον patron warrior οπου εκει πραγματι δεν μπορουσες να κανεις τιποτα. εξαλλου, το deck ειναι δυσκολο στο παιξιμο και απαιτει να εισαι λιγο τυχερος στο draw (πχ δεν θελεις τον auctioneer να βγαινει μετα απο 10 γυρους). γιαυτο και δεν το χρησιμοποιουν πολλοι και δεν κυριαρχει στο μετα τωρα. δεν ειναι προβλημα αυτο το deck, αλλου ειναι η μαστιγα. To Reno Mage μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν τα πάντα αυτή τη στιγμή.¨Αλλα decks όμως που δεν έχουν Ice Block ή Twisting Nether.? Δεν είναι τόσο αβοήθητο το Rogue όπως το παρουσιάζεις και παραμένει tier 1.;Oπως και να έχει το παιχνίδι έχει γίνει σαλάτα. Παίζω Renolock στο άλλο account που μου έδωσαν(....γιατί άραγε...) και 4 games reno/kazakus ήταν τελευταίες 10 κάρτες.Για καλή μου τύχη δεν έπαιζα με aggro.Kαι για να προλάβω κόσμο πάντα κάνω hard mulligan για Reno/Kazakus. Υπέροχο deck για casual,για ranked μόνο αν έχεις γαιδουρινή υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις