Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω Hearthstone απο οταν πρωτοβγηκε. και το λεω με απολυτη σιγουρια οτι οπως ειναι ακριβως τωρα, εχει πιασει τον απολυτο πατο. δεν εχω ξαναδει τετοια σπασμενα decks η να παιζουν αποκλειστικα μονο δυο τυπους decks, στα τρια χρονια υπαρξης του.

το εχουν καταστρεψει τελειως το παιχνιδι και μην περιμενετε με την αλλαγη του Μαρτιου να βελτιωθει η κατασταση.  εγω μολις κανω gold και τον Rogue, τελειωσα μαζι του, θα παιζω μονο dailies και τα adventures. τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να κατέβετε rank. Προσωπικά παίζω κυρίως αρένες, γιατί αυτό με τραβάει περισσότερο. Ακόμη και αν δε θέλετε αρένα όμως, φτιάξτε το deck που θέλετε και ας είστε και rank 12, τι πειράζει;

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και να θες να παιξεις fun deck , τα παιχνιδια θα τελειωνουν turn 4-7,

οποτε δε θα προλαβεις να παιξεις καθολου :P

Απο την αλλη αν πας να παιξεις στο casual,

θα βρισκεις πολλους που απλα κανουν quest και απλα πετουν καρτες,

οποτε παλι δεν ''παιζεις'' το deck σου.

Γενικα το παιχνιδι παραπαιει, κανενα σχεδον skill deck,

rip handlock, patron, freeze.

Μονο το miracle με κραταει προσωπικα αλλα και εκει βασιζεσε αρκετα σε all-in plays.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να κατέβετε rank. Προσωπικά παίζω κυρίως αρένες, γιατί αυτό με τραβάει περισσότερο. Ακόμη και αν δε θέλετε αρένα όμως, φτιάξτε το deck που θέλετε και ας είστε και rank 12, τι πειράζει;

τίποτα δεν πειράζει. παιχνίδι είναι δεν κάνουμε καριέρα. όπως διασκεδάζει ο καθένας περισσότερο. Άλλος πχ μπορεί να του αρέσει να παίζει με τον innkeeper. Η' π.χ στο WoW με το να ψαρεύει αντί να κάνει Raids. (Δεν το λέω ειρωνικά)

από εκεί και πέρα, η φύση του παιχνιδιού προφανώς και είναι ανταγωνιστική. παίζεις και ένας από τους δυο κερδίζει. Οπότε λογικό είναι για την πλειοψηφία που παίζει να προσπαθεί να κερδίζει είτε είναι arena, είτε είναι ranked.

Όπως επίσης λογικό είναι να έχεις και κάποιον αντικειμενικό στόχο. πχ θέλω να πάω Rank 10 ή Rank 5. Όχι τόσο γιατί θα πάρεις κάποιο ψωρο-reward, αλλά για να έχεις και κάποιο σκοπό ώστε να ενδιαφερθείς να φτιάξεις καλύτερο deck, να μελετήσεις το meta παραπάνω κτλ.

Και να μην σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω, το να φτιάξεις απλά ένα deck που σου αρέσει και να το παίζεις χωρίς να σε απασχολούν meta και ranks είναι λιγο δύσκολο. Πόσο δηλαδή να χαρείς το game σήμερα με paladin ή hunter, ανεξάρτητα από το win-rate.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως, εχει χαθει το skill και η εξερευνηση απο το παιχνιδι, για αυτο πλεον δεν ειναι διασκεδαστικο.

αυτο το αναφερουν και στα βιντεο τους ο Κριπ και ο Kimbler για την τωρινη κατασταση του παιχνιδιου.

ειδικα ο Κριπ στο βιντεο πιο πανω, τους τα εχωσε ωραια. τωρα προσφατα εμαθα οτι ειναι στα μαχαιρια με την Bliz και ειχαν παιχτει χοντρα σκηνικα μεταξυ τους στο παρελθον. γιαυτο και ειναι τοσο ευθυς στους χαρακτηρισμους του.

αναφερθηκε στα developer insights ως "bunch of crap". ποσο δικιο εχει. την ιδια κασετα παιζει ο πιτσαδορος εδω και 3 χρονια. αρκετα πια με το δουλεμα του.

παντως φοβαμαι οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι προς το καλυτερο στι αμεσο μελλον. επειδη μαλλον εμεις που παραπονιομαστε ειμαστε μια μικρη μεριδα της τεραστιας playerbase του παιχνιδιου. φανταζομαι ο μεσος παικτης που φερνει χρημα στην Bliz ειναι ο casual πιτσιρικας που θελει να το παιζει μαγκας με no skill decks. αυτον θελει να τραβηξει και γιαυτο εχει απλοποιησει το παιχνιδι σε τετοιο βαθμο ωστε πλεον να χανεις στον 4ο γυρο με δυο καρτες. αν ειναι ποτε δυνατον.

τεσπα. ελπιζω να ανεβει ο ανταγωνισμος απο τα αντιπαλα card games, μπας και τους ταρακουνησει και αρχισουν επιτελους να ακουνε την κριτικη που τους ασκειται.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το είχα αφήσει το παιχνίδι μετά το πρώτο χρόνο και μπήκα πάλι πριν κανα 6μηνο και δεν θέλω να πληρώσω τα expansions μονο brawl παίζω που έχει πλάκα και δεν εξαρτάται από τα κλασικά decks. Rank που προσπάθησα ενώ είχα φτάσει μέχρι 3 ούτε στο 20 δεν φτάνω τωρα

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το είχα αφήσει το παιχνίδι μετά το πρώτο χρόνο και μπήκα πάλι πριν κανα 6μηνο και δεν θέλω να πληρώσω τα expansions μονο brawl παίζω που έχει πλάκα και δεν εξαρτάται από τα κλασικά decks. Rank που προσπάθησα ενώ είχα φτάσει μέχρι 3 ούτε στο 20 δεν φτάνω τωρα

Ναι γιατι εχουν μαζευτει ολοι με το μηνιαιο reset(αλλη χαζη αποφαση που εξακολουθουν και κρατανε και ευτυχως που αλλαξαν στο Overwatch)στα ranks κοντα στο 20.

Μιλαμε για ατομα που εχουν φτασει legend ή γενικα οσους κυνηγανε το rank 5. Οι περισσοτεροι ομως εχουν σχεδον ολες τις καρτες.

Το reset του hearthstone παντως πρεπει να το ανεβασουν σε τουλαχιστον 3 μηνες δεν ειναι κατασταση αυτη καθε μηνα απο την αρχη. Εχει χαθει οντως το νοημα/λογικη του ranking ετσι.

Δεν γινεται rank 19 και rank 20 να σου βγαινει η πιστη να κερδισεις παιχνιδι σε καθε reset.

Καλα για οσους ξεκινανε απο την αρχη,απλα τεραστια υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.

εχουν περασει 3 χρονια και το παιχνιδι εχει μεινει σχεδον στασιμο απο νεα features η gameplay revisions. μονο να συγκρινεις τη δουλεια που κανουν οι ομαδες των HOTS/OW με αυτη του HS, και καταλαβαινεις οτι οι τυποι ειναι μονιμα σε διακοπες.

φυσικα και το υπαρχον ranking mode πρεπει να αλλαξει. αλλα ενω στο OW μεσα σε τρεις μηνες κανανε revamp ολοκληρο το competitive ranking system, o πιτσαδορος απο την αλλη συζηταει για τις κουλ ιδεες που εχει για το rank mode εδω και 3 χρονια...

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως, εχει χαθει το skill και η εξερευνηση απο το παιχνιδι, για αυτο πλεον δεν ειναι διασκεδαστικο.

αυτο το αναφερουν και στα βιντεο τους ο Κριπ και ο Kimbler για την τωρινη κατασταση του παιχνιδιου.

ειδικα ο Κριπ στο βιντεο πιο πανω, τους τα εχωσε ωραια. τωρα προσφατα εμαθα οτι ειναι στα μαχαιρια με την Bliz και ειχαν παιχτει χοντρα σκηνικα μεταξυ τους στο παρελθον. γιαυτο και ειναι τοσο ευθυς στους χαρακτηρισμους του.

αναφερθηκε στα developer insights ως "bunch of crap". ποσο δικιο εχει. την ιδια κασετα παιζει ο πιτσαδορος εδω και 3 χρονια. αρκετα πια με το δουλεμα του.

παντως φοβαμαι οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι προς το καλυτερο στι αμεσο μελλον. επειδη μαλλον εμεις που παραπονιομαστε ειμαστε μια μικρη μεριδα της τεραστιας playerbase του παιχνιδιου. φανταζομαι ο μεσος παικτης που φερνει χρημα στην Bliz ειναι ο casual πιτσιρικας που θελει να το παιζει μαγκας με no skill decks. αυτον θελει να τραβηξει και γιαυτο εχει απλοποιησει το παιχνιδι σε τετοιο βαθμο ωστε πλεον να χανεις στον 4ο γυρο με δυο καρτες. αν ειναι ποτε δυνατον.

τεσπα. ελπιζω να ανεβει ο ανταγωνισμος απο τα αντιπαλα card games, μπας και τους ταρακουνησει και αρχισουν επιτελους να ακουνε την κριτικη που τους ασκειται.

Αυτό ακριβώς...

Το "target group" πια της εταιρείας, είναι οι νέοι πιτσιρικάδες που χώνουν ένα σορό χρήμα να γεμίσουν το collection τους με κάρτες, δημιουργώντας NO-SKILL-STRATEGY decks, που είτε είναι "Reno"... και απλά καθυστερείς το ματς 10-12 γύρους προσπαθώντας να επιζήσεις και να σπαταλήσεις τις κάρτες του αντιπάλου ΕΑΝ ΣΟΥ "ΚΑΤΣΟΥΝ" οι κάρτες σου (να καθυστερήσεις και επιζήσεις)... είτε είναι άκρως επιθετικό aggro deck που βαράς ασταμάτητα και τον νικάς στον 6ο γύρο!

"Μ' αρέσει" που τους "χαλούσε" ο ...Hunter (που ούτως ή άλλως ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ability/power του, να βαράει!) και τον "σακάτευαν" όλο αυτό το καιρό, του χαλούσαν τα decks του (και έφτασαν οι παίκτες-Hunter να παίζουν πιο... Control-decks και από ...Paladins ή Warriors)!... Τώρα;;; Τώρα "δεν υπάρχει προβληματάκι" με τα ΑΝΕΥ SKILL/STRATEGY "βαράτε-γιατί-χανόμαστε" decks, ΟΛΩΝ σχεδόν των κλάσεων;;;; Οι πάντες τέτοια παίζουν... Warrior; "Πειρατής" deck...Rogue; "Πειρατής" deck... Druid (με ένα σορό ενδιαφέροντα decks που έπαιζε); "Jade" aggro deck... Shaman (που ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ το τελευταίο χρόνο τον έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ-ΠΟΥΣΑΡΕΙ ως κλάση); "Jade-Aggro" deck...! Paladin; "Small-minion-boosting" aggro deck - σπανίως και "Murloc".

Τί να παίξεις, πια; Χθες, είπα να παίξω κάνα 10ρι ματς... απ' τα 10, οι ΟΚΤΩ... ήταν Reno! Οι άλλοι δύο... Jade!

(Και εγώ είμαι κατ' εξοχήν CONTROL player, γουστάρω τα ημι-αργά decks, με στρατηγική, με τέμπο κτλ... Πώς να παίξεις με τέτοια πια decks, που αν είναι "Reno" έχεις φτάσει στον 10ο γύρο κι έχεις σπαταλήσει 17+ κάρτες σου και σε ξαναξεκινά απ' την αρχή;... Ή πώς να προλάβεις ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, όταν ο άλλος στον 5ο γύρο σ' έχει πάει στο... 7 stamina; )

Γελοίο πια έχει καταντήσει το παιχνίδι... Αφού κουράστηκα (άνευ λόγου) χθες με κοντρόλ, το γύρισα σε "γιουρούσι-όρμα-βάρα" Warrior-Pirate... και πήγα απ' ευθείας 11 level (από 19)!... Με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ήμουν 19-17... Με "βάρα-ασταμάτητα" πήγα 11!...

Ε, γελοίο δεν είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Εν' τω μεταξύ, το ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ σενάριο/ματς, είναι να παίξεις ΕΣΥ με "Reno" και να πέσεις σε... "Reno" αντίπαλο!!! Μιλάμε... 20-30 λεπτά ματς, άνευ ουσίας, απλά να σπαταλούν κι οι δύο κάρτες, με την ελπίδα να επικρατήσει ο ένας του άλλου στο τέλος (όταν "καίγονται")! Ό,τι πιο ΓΕΛΟΙΟ έχω δει!

...Γενικά... δεν υπάρχει κατ' εμέ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κάρτα εδώ και 2+ χρόνια, απ' αυτή του "Reno". "Πήδηξε" ΕΝΤΕΛΩΣ το παιχνίδι, για μένα. "Και καλά", βγήκε για να "κοντράρει" τον... Αggro-Hunter! Βασικά, ΟΛΩΝ (κάθε είδους deck) "πηδάει" το ματς, άστε που πλέον... δεν υπάρχει ΜΙΑ κλάση και ΕΝΑ aggro deck (Face Hunter) όπως παλιά, αλλά "κι η κουτσή Μαρία" Aggro deck παίζει με οποιαδήποτε κλάση! Κατά τα άλλα... για να "κοντράρει τα aggro" βγήκε ο "Reno"...

...Αυτόν τον Σάμαν, όπως έκαναν με τον Hunter ή με τον Warrior... ΚΑΠΟΤΕ... θα τον "πηδήξουν"; Θα του ΧΑΛΑΣΟΥΝ τα deck του; Διότι, πλέον έχει καταντήσει να 'ναι... cheat, να παίζει κάποιος με Σάμαν τράπουλα! Είναι σαν να 'ναι κάποιος απ' τους developers του παιχνιδού φανατικός με τον Σάμαν και επειδή ήταν λίγο "ψιλο-χεσμένος" τα τελευταία χρόνια... να του 'δωσε και να κατάλαβε!!! Κάθε φορά που γίνεται κάποια "αλλαγή" (πχ. που "πήδηξαν" την κάρτα Yogg), λέμε "άντε να δούμε, τί θα χαλάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον Σάμαν"... και αντί να χαλάσουν, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ δύναμη/όπλα/λύσεις!

...'Ντάξει, όπως είπα, είναι σχεδόν ΚΛΕΨΙΑ να παίζεις με Σάμαν, δεν καταδέχομαι να παίζω, σέβομαι τον (άπειρο) χρόνο που έχω δαπανήσει στο παιχνίδι και σέβομαι και τους αντιπάλους μου, να τους "κλέψω" έτσι. Παλιά ο πλέον ΓΕΛΟΙΟΣ-"ΚΛΟΠΗ ΝΙΚΗΣ" χαρακτήρας, ήταν ο/η Rogue. Νομίζω πια, ο Σάμαν την "πατάει", "της ρίχνει" άνετα (στην "κλοπή νίκης").

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...