chill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όταν βγει το επόμενο expansion, γύρω στο Πάσχα. Μέχρι τότε λοιπόν arghhhhhhhh PIRATE!!! Reno decks imo τα πιο ηλίθια decks από αρχής του παιχνιδιού. "ω ω ω must pull reno till 6 turn.....ΖΟ ΜΑΤΣ ΖΣΚΙΛ, ZOMG" Και μετά λέγαμε cancer τον huntard
ultralisk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είπε κανείς πως δεν του αρέσει.? Δηλαδή δεν μπορεί να σου αρέσει ένα παιχνίδι αλλά να έχει μερικά προβλήματα.? Είναι τόσο απίθανο αυτό το σενάριο για μερικούς.? δεν έχω δει να τους αρέσει και τπτ όμως ή να πουν κάτι θετικό
BadBoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι τότε λοιπόν arghhhhhhhh PIRATE!!! Reno decks imo τα πιο ηλίθια decks από αρχής του παιχνιδιού. "ω ω ω must pull reno till 6 turn.....ΖΟ ΜΑΤΣ ΖΣΚΙΛ, ZOMG" Και μετά λέγαμε cancer τον huntard Δε θέλω να υπερασπιστώ τα Reno decks, αλλά μια φορά παραπάνω σκέψη θέλουν από το καρκίνωμα που λέγεται pirate warrior. 1
privateer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σιγα το deck pirate warrior. Ευκολα γινεται counter με shaman. Βεβαια με shaman όλα γινονται πιο ευκολα
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 να ρωτησω, να αρχισω να μαζευω τωρα gold για το επομενο exp/adv? σε δυο μηνες δεν βγαινει; ουτως η αλλως μονο rogue παιζω τωρα και εχω ολα τα legs που χρειαζεται.
XMorsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 να ρωτησω, να αρχισω να μαζευω τωρα gold για το επομενο exp/adv? σε δυο μηνες δεν βγαινει; ουτως η αλλως μονο rogue παιζω τωρα και εχω ολα τα legs που χρειαζεται. Nαι να αρχισεις. 1
alan2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 TidesofTime παίζει control warrior http://themoment.tv/playlist/4790/moment/35614
alan2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 το τρεχων εξπανσιον δεν με πηγε καλά... και εγω μαζεύω gold για το επόμενο adventure.
Metaksas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Lost Secrets of Un'Goro: New Expansion Name Leaked http://www.hearthpwn.com/news/2213-hearthstone-lost-secrets-of-ungoro-new-expansion δεινοσαυροκαρτες θα εχει!! και δυνατη επιστροφη του aggro hunter σιγουρα!
xavier Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Lost Secrets of Un'Goro: New Expansion Name Leaked http://www.hearthpwn.com/news/2213-hearthstone-lost-secrets-of-ungoro-new-expansion δεινοσαυροκαρτες θα εχει!! και δυνατη επιστροφη του aggro hunter σιγουρα! ε ναι γιατι μας ελλειψαν οι καρκινοhunters...
kostask91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τι σημασια εχει... Απο τη στιγμη που νεοι παικτες "αναγκαστηκαν" να φτιαξουν patches, χωρις να εχουν βασικες καρτες, το hs τελειωσε για μενα προσωπικα. Δεν μπορω να το δω σοβαρα πλεον σαν παιχνιδι, και πλεον μου φαινεται αυτονοητο οτι το νεο "cheat" deck που θα βγει θα ειναι καρκινος.
Chocobo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Σωστός ο φίλος παραπάνω.Ως σχετικά νέος και γω αναγκάστηκα(και όχι σε εισαγωγικά) να κραφτάρω patches.Απλά επειδή όλα τα άλλα tier 1 είναι ακριβότερα σε dust και το σημαντικότερο έχουν 3 μήνες ζωής ακόμα.Ακόμα και αν είχα το dust για μερικά reno ή miracle rogue δεν θα το κράφταρα για να παίξω τόσο λίγο και μετά να τα κοιτάω.Πολύ ευκολότερο απλά να κάνεις patches + μερικές rare(warrior) και ίσως και 2 wings loe για Sir Finley παρά : Kazakus , Jaraxxus , Ragnaros , Sylvannas , Leeroy + epic όπως shambles , nether , manipulator κλπ + adventures (διάφορα renolocks) Van Cleef , Leeroy , Patches + preperations + Adventure (Μιracle Rogue) Kazakus , Solia , Antonidas , Alexstrazsa + epics + Adventure (Reno Mage) Aya , Thalnos , Patches + adventures (Shaman) Dragon Priest αν και φτηνό σε dust χρειάζεται κάρτεσ και απο τα 3 adventures και όλο το deck πάει περίπατο σε λίγο Twilight Dragon , Twilight Whelp , Wyrmrest Agent , Blackwing Technician , Blackwing Corruptor , Brann
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 μου αρεσει που ο πιτσαδορος ολο ποστς ανεβαζει τις τελευταιες εβδομαδες για την τωρινη κατασταση και το μελλον του παιχνιδιου, αλλα απο πραγματικες αλλαγες στο ιδιο το παιχνιδι δεν εχουν κανει τιποτα μεχρι στιγμης. βλεπεις τις ομαδες των HOT/OW να ξεσκιζονται καθε βδομαδα να φερουν νεο υλικο και να ισορροπησουν τα παιχνιδια τους, και εχεις τον χαχα να μιλαει ακομη για shaman balancing ενα χρονο μετα που εχει γινει ΟP. μας τρολαρει κανονικα ο τυπος.
kostask91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Το αναγκαστηκαν το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να κανει patches. Προφανως και αν θες να κατεβεις στο ranked σα νεος παικτης, ναι πρεπει να φτιαξεις tier 1 decks. Εδω παλιοι παικτες δεν ειναι σε θεση να φτιαξουν δικο τους deck.
guido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ε ναι γιατι μας ελλειψαν οι καρκινοhunters... δεν μας έλειψαν αλλά μια χαρά ήταν το meta με τον facehunter σε σχέση με την τωρινή κατάσταση. καταρχήν, δεν έπαιζαν όλοι δυο decks ή δυο αρχέτυπα όπως τώρα (pirates,reno) επίσης με τα τότε aggro δεν αποφασιζόταν το παιχνίδι από το Mulligan που έχει καταλήξει τώρα. για να το θέσω πιο απλά, μια χαρά δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη τότε να παίξω facehunter. πλέον, κοροϊδεύω τον εαυτό μου, δοκιμάζοντας διάφορα deck, που απλά δεν δουλεύουν, μέχρι να καταλήξω να παίξω "αναγκαστικά" pirates edit: https://www.youtube.com/watch?v=yJmnVieooUo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις