UncleKim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επί την ευκαιρία, ποιά κάρτα δεν έχετε ακόμα ανοίξει , ενώ την θέλετε και την περιμένετε τόσο πολύ από κάποιο πακέτο? Για παράδειγμα, εγώ έχω τσακωθεί με τον Doomsayer! Δεν έχω ανοίξει ακόμα κανέναν (και δεν τον craftarω επίτηδες) από τον Μάιο που παίζω το παιχνίδι. Και δεν τον κραφτάρω, έτσι, για να μάθει να φέρεται Δεν υπολογίζω τα Legs φυσικά, μιας και εκεί οι πιθανότητες να πετύχεις συν το κόστος για να κραφτάρεις είναι διαφορετικό. Για πείτε.
countass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Shield Slam του Warrior,βαρέθηκα να προσπαθώ...Btw,έκανα κάτι φοβερά παιχνίδια με αυτό το έτοιμο shaman murloc που έχει.Αποτελεσματικό μέχρι τώρα αλλά κυρίως fun.To summon 4 murlocs,κολλάει πολύ ωραία και με το +2/+2 to all minions.
kostask91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλα τετοια θεματα ειχα και γω στις αρχες που πρωτοεπαιζα. Φοβομουν να φτιαξω καμια καρτα μηπως και την κερδισω στα καπακια και ξενερωσω. Συνεβει το αντιθετο ομως. Μαζευα θυμαμαι για alexstraza, και καπου στα 1000+ dust ανοιγω pack με χρυση alex μεσα. Ειχα χεστει απο τη χαρα μου 1
UncleKim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλα τετοια θεματα ειχα και γω στις αρχες που πρωτοεπαιζα. Φοβομουν να φτιαξω καμια καρτα μηπως και την κερδισω στα καπακια και ξενερωσω. Συνεβει το αντιθετο ομως. Μαζευα θυμαμαι για alexstraza, και καπου στα 1000+ dust ανοιγω pack με χρυση alex μεσα. Ειχα χεστει απο τη χαρα μου To θέμα είναι, ότι έχω παραπάνω από αρκετό dust για να τον craftarω, αλλά έτσι γιατί μου την έχει σπάσει προσωπικά αυτός, δεν τον κραφτάρω τον π@@στη χααχαχ
Chocobo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επί την ευκαιρία, ποιά κάρτα δεν έχετε ακόμα ανοίξει , ενώ την θέλετε και την περιμένετε τόσο πολύ από κάποιο πακέτο? Για παράδειγμα, εγώ έχω τσακωθεί με τον Doomsayer! Δεν έχω ανοίξει ακόμα κανέναν (και δεν τον craftarω επίτηδες) από τον Μάιο που παίζω το παιχνίδι. Και δεν τον κραφτάρω, έτσι, για να μάθει να φέρεται Δεν υπολογίζω τα Legs φυσικά, μιας και εκεί οι πιθανότητες να πετύχεις συν το κόστος για να κραφτάρεις είναι διαφορετικό. Για πείτε. Χαχαχα είναι η μόνη playable που έχω ανοίξει και μάλιστα 3 φορές.Προφανός απο legendary θέλω να ανοίξω Van Cleef-Leeroy γιατί θέλω πολύ να παίξω Rogue.Αλλά δεν έχω ανοίξει τίποτα για rogue απο τις rare/common οπότε θέλω και Preparation - Questing Adventurer , SI7 Agent. Το περίεργο είναι που ανοιγω πολλές διπλές και τριπλές rare-epic αλλά κακές π,χ Force of Nature / Kidnapper κλπ. Θα ήθελα να βρώ Shield Slam , Brawl , Gorehowl , Twisting Nether , Mountain Giant , Ice Block , Faceless manipulator , Cabal Shadow Priest , Ancient Of War , Shadowform.
xavier Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 καλα ουτε epic ειναι ευκολο να σου κατσει...εμενα μου λειπουν μερικα epic απο τα classic πακετα και παιζω απο τη beta, π.χ. δεν εχω κανενα snake trap ή blood knight. βεβαια το crafting δεν ειναι ντροπη, αν θελω να παιξω καποιο συγκεκριμμενο ντεκ δεν θα περιμενω να μου κατσει...400 dust δεν ειναι πολυ, μαζευεται ευκολα με λιγο grinding... 2
guido Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ούτε εγω κάθομαι να περιμένω. ηθελα π.χ χθες να φτιάξω mid range shaman, και δεν ειχα Aya. πηγαίνω στην συλλογή βρίσκω 4 golden epic, τα σπάω και τέλος. μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να μου έρθει legendary που έχω κραφτάρει, αλλά δεν με απασχολεί. τι να το κάνω να μου έρθει 6 μήνες μετά από την στιγμή που ήθελα να το παίξω; αυριο-μεθαυριο μπορεί να μου την δώσει και να σταματήσω το game, όπως κάποτε σταμάτησα το lineage2 ή το wow κτλ. οπότε αντί να σχεδιάζω οτι μπορεί να μου κάτσει εν τέλη μια κάρτα σε κάνα χρόνο, που μπορεί να μην παίζω καν τότε, προτιμώ να χαίρομαι το game τώρα. 2
jeorg136 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Επί την ευκαιρία, ποιά κάρτα δεν έχετε ακόμα ανοίξει , ενώ την θέλετε και την περιμένετε τόσο πολύ από κάποιο πακέτο? Για παράδειγμα, εγώ έχω τσακωθεί με τον Doomsayer! Δεν έχω ανοίξει ακόμα κανέναν (και δεν τον craftarω επίτηδες) από τον Μάιο που παίζω το παιχνίδι. Και δεν τον κραφτάρω, έτσι, για να μάθει να φέρεται Δεν υπολογίζω τα Legs φυσικά, μιας και εκεί οι πιθανότητες να πετύχεις συν το κόστος για να κραφτάρεις είναι διαφορετικό. Για πείτε. ancient of war την περιμένω πως και πως, δεν την κραφταρω με τίποτα ειδικά όταν χω ανοίξει 4 φορες το ακριβως πιο κοντα του επικ....ancient of lore.....
alan2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Edwin μετά από πολους μήνες κραφταρα στο ασιατικό σερβερ μόνο.
Chocobo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά η εταιρία πως και δεν αλλάζει τον τρόπου που δουλεύει το rope.? Είναι κουραστικό.Δεν θα ήταν πιο λογικό ο χρόνος που έχεις κάθε γύρο να είναι ανάλογος το πόσο καθυστερείς τους προιγούμενους γύρους.? Μερικοί το έχουν κάνει σύστημα και όχι μόνο σε πρίζουν κάθε γύρο αλλά σε κάποια φάση που βλέπουν πως δεν γυρνάει φεύγουν απο το game.Κρίμα που δεν υπάρχει καμμία τιμωρία.Στο lol πχ ακόμα και στο μενού επιλογής ήρωα αν φύγεις τρώς ένα 5λεπτο ban,αν φύγεις in game μια μέρα κλπ κλπ.Οκ μπορεί να έχεις τη μια φορά θέμα ιντερνετ αλλά δεν φταίει ο συμπαίκτης-ες/αντίπαλος σου για αυτό.
Norone92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά η εταιρία πως και δεν αλλάζει τον τρόπου που δουλεύει το rope.? Είναι κουραστικό.Δεν θα ήταν πιο λογικό ο χρόνος που έχεις κάθε γύρο να είναι ανάλογος το πόσο καθυστερείς τους προιγούμενους γύρους.? Μερικοί το έχουν κάνει σύστημα και όχι μόνο σε πρίζουν κάθε γύρο αλλά σε κάποια φάση που βλέπουν πως δεν γυρνάει φεύγουν απο το game.Κρίμα που δεν υπάρχει καμμία τιμωρία.Στο lol πχ ακόμα και στο μενού επιλογής ήρωα αν φύγεις τρώς ένα 5λεπτο ban,αν φύγεις in game μια μέρα κλπ κλπ.Οκ μπορεί να έχεις τη μια φορά θέμα ιντερνετ αλλά δεν φταίει ο συμπαίκτης-ες/αντίπαλος σου για αυτό. Υπάρχουν decks που έχουν actual decision making και σε υψηλότερα ranks κυρίως όντως η κάθε απόφαση μπορεί να φτάνει μέχρι το rope. Θα ήταν άδικο να το βγάλουν επειδή μερικοί το κάνουν επίτηδες abuse. Card game παίζεις, παρόλο που έχει πάρα πολύ rng είναι θέμα στρατηγικής πώς θα φέρεις τις πιθανότητες με το μέρος σου οπότε είναι ό,τι πιο λογικό να υπάρχει fixed χρόνος σε κάθε γύρο. Για αυτούς που κάνουν leave δε μπορεί να γίνει κάτι γιατί δε μπορεί να προσδιοριστεί ο λόγος που το κάνουν. Μερικοί έχουν προτείνει chess clock, αλλά προσωπικά δε θα μου φαινόταν καλή ιδέα.
Chocobo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν τέτοια decks.Απλά δεν υπάρχουν στα τωρινά top tier.Επίσης όταν ο άλλος έχει 0 μανα έχει κάνει attacks και έχει άδειο χέρι όχι δεν σκέφτεται κάτι. Ακριβώς επειδή είναι παιχνίδι που παρόλο που το rng έχει ξεφύγει , ακόμα θέλει skill.Tο να έχεις λιγότερο χρόνο θα αναδείξει καλύτερα το skill..Eπίσης δεν μπορεί σε κάθε γύρο να θές 2μιση λεπτά σκέψη.Πές πως θές έναν γύρο πές 2 -3.Σε όλο το παιχνίδι δεν γίνεται.Άλλοι παίζουν legend rank και streaming ταυτόχρονα και δεν φτάνουν σε rope. Όπως έδωσα παράδειγμα με lol παραπάνω,δεν τους ενδιαφέρει αν έφυγες επειδή έχεις θέμα ιντερνετ κλπ.Απο την ώρα που προκαλείς πρόβλημα σε κάποιον άλλον που δεν φταίει θα μπορούσε να παίσει χρονικό ban.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 'Ντάξει... έχει κουράσει πια το παιχνίδι. Από 'κει που έπαιζα καθημερινά 6-8 ώρες, παίζω πια που και που 3-5 ματσάκια και αδιαφορώ και για το αποτέλεσμα (όταν πριν "σκύλιαζα" όταν έχανα... μισό αστέρι)... Το 'χουν "πηδ*ξει" το παιχνίδι. Πια, ΜΟΝΟ τρία ντεκς παίζουν το 97% των παικτών: 1. "Jade"-τάδε (ό,τι να 'ναι κλάση, Jade να 'χει μέσα). 2. "Reno"-τάδε (πραγματικά όμως "κι η κουτσή Μαρία" παίζει "Reno" πια! Μέχρι και... Hunter ή Warrior Reno έχω πετύχει. Στα 10 ματς, τα 6 είναι "Reno"). 3. "Pirate"-τάδε (ό,τι να 'ναι κλάση, να έχει πειρατές και όπλα μέσα το ντεκ). Κάποτε, όχι πολύ πριν, κάνα ενάμιση χρόνο, είχες πραγματικά ΕΝΝΕΑ κλάσεις να διαλέξεις, με το λιγότερο 3-4 διαφορετικά ντεκς η κάθε μια. Πλέον, αφ' ενός σχεδόν ΟΛΟΙ παίζουν Reno-κάτι ντεκ (οποιαδήποτε κλάση, ας έχει μονές κάρτες και τον Reno), αφ' εταίρου παίζουν Jade-Shaman, Jade-Druid, Jade-Rogue ή Pirate-Warrior & Pirate-Rogue. Πραγματικά, ΣΠΑΝΙΩΣ έχω πετύχει Paladin (που κι αυτός πια ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟ το aggro - με ή χωρίς Divine - που "μπουστάρει" τα μίνιον με τα σπελ παίζει), ενώ ακόμα πιο σπάνια έχω πετύχει πια Hunter. Εννοείται, Μάγισσες ΜΟΝΟ Reno. Priest ΜΟΝΟ Reno ή που και που Dragon-Priest. ΟΛΟΙ οι Warlock Reno, εκτός μερικών υπερ-σπανίων περιπτώσεων που παίζουν (ακόμα!) Ζοο. Druid... ΜΟΝΟ Jade, τίποτ' άλλο. Shaman; ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟ Jade ή παραλλαγές aggro... ...Σκυλοβαρέθηκα πια. Μόλις πάω σε τέτοια ντεκ, κερδίζω (ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ οι κάρτες, διότι πια έχει γίνει "ραντομιά" το παιχνίδι). Αν πάω σε άλλου είδους ντεκ (πχ. Tempo Mage, Control Warrior, Control Paladin κτλ.) δεν έχω ουδεμία ελπίδα. ...Ευτυχώς, υπάρχουν (ανακάλυψα... που ζούσα σε... σπηλιά) και άλλα παιχνίδια. Απλά, οι developers του εν λόγο παιχνιδιού φαίνεται ότι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τους "βετ" παίκτες, θέλουν "γιούργια" ματσάκια και γρήγορες ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΑ ΕΝΑ νίκες - άρα στοχεύουν σε φρέσκο target-group παικτών. Παλιότερα, "τάιζα" το παιχνίδι σχεδόν κάθε μήνα (με κάνα πακ). Τώρα, έχω να πλερώσω τουλάχιστον 4-5 μήνες - και δεν πρόκειται δηλαδή, δεν μου προκαλεί πια κανένα ενδιαφέρον.
Tmark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν πάρουμε την εβδομαδιαία δόση γκρίνιας του lupus δεν γίνεται. Έλεος. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά η εταιρία πως και δεν αλλάζει τον τρόπου που δουλεύει το rope.? Είναι κουραστικό.Δεν θα ήταν πιο λογικό ο χρόνος που έχεις κάθε γύρο να είναι ανάλογος το πόσο καθυστερείς τους προιγούμενους γύρους.? Μερικοί το έχουν κάνει σύστημα και όχι μόνο σε πρίζουν κάθε γύρο αλλά σε κάποια φάση που βλέπουν πως δεν γυρνάει φεύγουν απο το game.Κρίμα που δεν υπάρχει καμμία τιμωρία.Στο lol πχ ακόμα και στο μενού επιλογής ήρωα αν φύγεις τρώς ένα 5λεπτο ban,αν φύγεις in game μια μέρα κλπ κλπ.Οκ μπορεί να έχεις τη μια φορά θέμα ιντερνετ αλλά δεν φταίει ο συμπαίκτης-ες/αντίπαλος σου για αυτό. Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Εγώ θα 'θελα να γίνεται ΑΜΕΣΩΣ γρηγορότερα (ολοένα) το "φυτίλι" (να καίγεται). Δηλαδή πχ. ξεκινάς και ο άλλος τρώει όλο το 1.5 λεπτό (πριν τον 1ο γύρο) και ξεκινά πρώτος. ΑΜΕΣΩΣ να πάει στα 40-50 δευτερόλεπτα. Αν ξαναγίνει, να πάει στον επόμενο γύρο στα 10-20 δευτερόλεπτα. Επίσης... μπορεί developer-ίστικα να φανεί αν ΕΦΥΓΕ απ' το παιχνίδι κάποιος (το ξέρω γιατί κι εμείς στην δουλειά online παιχνίδια κάνουμε και ξέρουμε να ελέγχουμε τί και ποιός και πότε μπαίνει/βγαίνει). Άρα... ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ όταν ο άλλος το κλείνει, να δίνει την νίκη στον άλλον. Γίνεται... απλά δεν έχουν πολυ-ασχοληθεί μ' αυτό, δεν είναι "βασικό" στην λίστα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις