kuzko21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μεγαλη τρολια το Hunter deck του ζενιαθ , bronze to diamond 2 in one day. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infested Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για beta key μπορεί να δει την αγγελία της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οκ εκανες αγγελια , οι υπολοιποι που τα δωσαμε free δεν ειμαστε μαλακες οποτε ασε και το advertising Anyways Arena Draft Tiers για καθε Class σε Doc Και ενα vid για την Arena παλι , drafting tutorial σε Priest http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j-bUTBVhndM Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από Atallos1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Χαχα το έβαλε και σε αγγελία.Αν είναι δυνατόν, υπάρχει βλάκας που θα δώσει 19 ευρώ (τιμή χώμα! έλεος) για beta; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Άμα δεις πόσα έπιαναν πριν από 2-3 βδομάδες στο ebay, 70-100 ευρώ χαλαρά. Τώρα έχουν "πέσει" οι τιμές και πάλι 40-60 ευρώ χτυπάνε.Η πλάκα είναι ότι είναι παράνομο να πωλούνται beta keys στο ebay και δεν προλαβαίνουν να κατεβάζουν αγγελίες.. Τραγικά πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 gameworld.gr δινει 10 ακομα keys με random κληρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άτομο να δώσει 19 ευρώ αυτή τη στιγμή και όποιος το κάνει είναι βλάκας IMHO. 70-100 στο ebay έδιναν τα καμμένα του WoW... Μάθαμε όλοι στην εκμετάλλευση... Στα του αγώνα, έσκασα 9 ευρώ και πήρα 7 πακέτα: 3 Legendary αλλά όχι King Krush Anyway, me happy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλα μην το λες , εχουν δωσει παραπανω... Guaranteed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γρηγορα γρηγορα, δηλωστε συμμετοχη να βγαλουμε κανα 20-30ρικο!Πειναμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τρομερή κάρτα η Explosive shot. Game winning. Είχα μείνει με 1 life, rogue με 2, κατεβάζει boar με charge, end of story. Χαλαρά το έσπασε το πληκτρολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωπ δεν το είχα πάρει είδηση αυτό εδώ το thread. Λοιπόν πήγα Masters 3 μέσα σε λίγες μέρες με λίγα παιχνίδια με ένα φτηνό warlock deck. Το έχω σε βίντεο άμα ενδιαφέρεται κανείς. Επίσης έχω πολλά βιντεάκια απο αρένες κλπ. Σε ένα μαλιστα είναι που κάνω 9-0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος. Δώσε και IGN για add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 LRoi εμένα στα 18€ πέφτει 1 και εσένα στα 9 έπεσαν 2. να είσαι πολύ ευχαριστημένος (και last time) έπεσε legendary που είχα... εφ εφ ες δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωπ δεν το είχα πάρει είδηση αυτό εδώ το thread. Λοιπόν πήγα Masters 3 μέσα σε λίγες μέρες με λίγα παιχνίδια με ένα φτηνό warlock deck. Το έχω σε βίντεο άμα ενδιαφέρεται κανείς. Επίσης έχω πολλά βιντεάκια απο αρένες κλπ. Σε ένα μαλιστα είναι που κάνω 9-0. Δεν ειναι κακο για zerg deck αν κ θελει αλλαγουλες Το "Σουκουμπους" με πονεσε ψυχολογικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Lroi τα εσπασες με 2 Legendary σε 7 packs και ειδικα Hogger - Ysera Χθες εκανα disenchant 2o Deathwing και Ragnaros, την τυχη μου μεσα!!!Εφτιαξα μια Ysera που πάει μπάλα μεσα στο Cheat Priest deck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις