Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, κατεβασα πριν 5 μερες το παιχνιδι, χωρις να εχω καμια προηγουμενη εμπειρια. Δεν ξερω απο decks κλπ τι παιζει, παρα μονο λιγες κλασεις που τις πηγα lvl 10 απο το practice. 

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Αξιζει να αγορασω το one night in Karazhan ή/και το blackrock mountain?

Στις τελευταιες σελιδες διαβαζω κραξιμο. Τι παιζει?

Karazhan ναι, Blackrock όχι

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά για το RPG μιλάω...

Δεν το 'χα παίξει (αν και φανατικός Elder-Scroll-άκιας), είχα "κολλήσει" με άλλα (και με το Hearthstone)... και όταν επιτέλους το 'βαλα να το παίξω... παράτησα όλα τα άλλα. Ειδικά μάλιστα όταν καταπιάστηκα να mod-άρω, την "καταβρήκα".

...Πώς να συνεχίσω να παίζω όπως έπαιζα (σαν πρεζάκιας) το Hearthstone, έτσι όπως ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ; Γιατί, για ΚΑΤΑΝΤΙΑ πρόκειται...

Είσαι υπερβολικός.Όχι πως έχεις άδικο απλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Ανέκαθεν  έχω δεί υπήρχαν decks που ήταν tier 1 και καλύτερα απο άλλα secret paladin , undertaker hunter , patron warrior.

Απάντηση για aggro υπάρχει και είναι το priest.Αλλά ο κόσμος θέλει να έχει απάντηση για aggro και για control.

Aν φύγουν τα aggro με κάποιο τρόπο και φύγει και ο reno μετά τι θα παίζουμε όλοι jade druid.?

Δημοσ.

καταρχην μην δινεται σημασια στις αποψεις του λουπους. Ειναι εντελως ακυρες.

κατα δευτερον για wild δοκιμαστε το παρακατω deck. Πολυ δυνατο (14-1)

ο τυπος εκανε bm απο το πρωτο λεπτο νιωθωντας ασφαλεια αφου ειχε ολα τα clears και ρενο στο turn 6. Δεν τον χαλασε ομως το φιναλε χαχαχα

https://hsreplay.net/replay/ydbdmaBS6Av7Fd5ymHKctg

εχοντας παει ρανκ 5 τοσο σε wild οσο και standard αυτο που παρατηρω ειναι οτι ενω παλια στο wild ειχε αρκετη ποικιλια απο decks το τελευταιο expansion ηταν τοσο δυνατο που πια δεν εχουν διαφορες μεταξυ τους. Τα ιδια decks Και στα 2 formats απλα στο wild πιο δυνατα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά το μεγαλύτερο που έχετε πάει χωρίς legendary πόσο είναι.? 32 μέχρι στιγμής classic packs σερί(μονο classic πέρνω) και ακόμα και έχω αρχήσει νε εκνευρίζομαι.

Δεν έχω ανοίξει και κάτι playable πέραν doomslayer / doomguard.Κάτι epic της πλάκας και rare.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το μεγαλύτερο που έχετε πάει χωρίς legendary πόσο είναι.? 32 μέχρι στιγμής classic packs σερί(μονο classic πέρνω) και ακόμα και έχω αρχήσει νε εκνευρίζομαι.

Δεν έχω ανοίξει και κάτι playable πέραν doomslayer / doomguard.Κάτι epic της πλάκας και rare.

Στα 40 packs είναι θεωρητικά ο pity timer για legendary.

Δημοσ.

Σε αυτο το expansion πρεπει να εφτασα στα 40-45περιπου.Δεν μου ειχε ξανασυμβει πιο παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ καθομουν και κοιτουσα τις καρτες που μου λειπουν απο το τελευταιο expansion, και συνειδητοποιησα οτι ολες σχεδον οι epic ειναι σκουπιδια. Οι καλες ειναι 2-3 αντε και αλλες 2-3 που ειναι καλες για αρενα. Ξεκαθαρα βγαλαν καρτες για τα ματια του κοσμου.

• Like 1
Δημοσ.

Το matchmaking πως πάει ρε παιδια.? όποτε παίζω πχ πειρατές παίζω ως επι το πλείστον ενάντια σε reno decks/priests.

Σήμερα παράδειγμα είπα να παίξω Jade Druid και στα 12 games  δεν έπεσα σε κανένα απο αυτά.Δοκιμάσαμε και στο λογαριασμό ενώς φίλου μου και το παιχνίδια φαίνεται να σε βάζει ανάλογα το deck σου με συγκεκριμένα decks περισσότερο. Το παρατηρεί κάνας άλλος.?

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει στο 33 ήταν και το τυχερό.Πάντως πάρα πολύ δύσκολο να βρείς ακόμα και rare συγκεκριμένες απο classic.Πολύ μεγάλη γκάμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...