Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και constructed δεν είναι κακός.Αλλά στο μέτα που είναι 50-50 αν θα φτάσεις στα 6-7 μάνα ναι δεν τραβάει.Αλλά έχει πολύ χαβαλέ να παίζεις με τα buffed minions.

• Like 1
Δημοσ.

https://hsreplay.net/replay/uxiCnYqPjDmRXddyhStBzK

Conceal άλλη μια καρτα που πρεπει να φαει nerf. Μαζι με auctioneer.

Ο Operative εδωσε την λυση στο τελος. :-D

ε μα :P

Νταξει ο paladin μπορει να μην ειναι καλος στο constracted, αλλα αρενα κανει παπαδες...

το ιδιο και ο hunter..  αμα κατσουν καλες καρτες φυσικα..φουλ aggro αρενα ...

Δημοσ.

Εγώ έχω να ακουμπήσω Hearthstone τουλάχιστον δύο βδομάδες, δοκίμασα εναλλακτικά card games όπως Shadowverse και Eternal. 

Κόλλησα άσχημα με το 2ο. Έχει το look & feel του Hearthstone αλλά τα mechanics του είναι πιο πολύπλοκα και διασκεδαστικά.

Δημοσ.

7 η ωρα σημερα εχει live twitch stream με τον Brode και αλλον εναν dev να απαντανε στις ερωτησεις των παικτων. θα γελασουμε.

Δημοσ.

Κλασικά. Η πιο αργή Dev Team στην ιστορία του game development, ειδικά αφού μιλάμε για Blizzard. 

Στο Overwatch/HotS έχουν ξεσκιστεί στα updates στο communication κλπ και εδώ βγάζουν ένα ψευτοfeature τα 2 χρόνια. 

Βέβαια λογικό είναι αν κολυμπάνε στο χρήμα έτσι κ αλλιώς γιατί να ασχοληθούν περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

δυστηχως δεν εχω το replay απο ενα απιστευτο παιχνιδι..

αλλα τεσπα δειτε τα screenshot μιλανε απο μονα τους...

2 φορες nzoth 6 chillmaw για να μπορεσεις να διαλυσεις  ενα jade druid ... με το ψεμα τον auctioneer ...

post-338868-0-40338600-1484382080_thumb.png

post-338868-0-87484300-1484382212_thumb.png 

post-338868-0-43988700-1484382243_thumb.png 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...