Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το ξαναλεω.

Για οποιον εχει βαρεθει το standard mode που εχει γεμισει με πειρατες,παιξτε wild που επειδη ακριβως ειναι ολες οι καρτες διαθεσιμες υπαρχει μια παραπανω ποικιλια στους αντιπαλους,ειδικα τωρα που υπαρχουν παραπανω Slot για παραπανω decks.

μπα προφανως δεν εχεις παιξει wild

είμαι rank 7 εκει και είναι γεματο Pirate warrior/shaman. Καμια φορά μπορει να δεις και κανενα ξεμπαρκο με άλλο deck (antiaggro στυλ).

• Like 3
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπα προφανως δεν εχεις παιξει wild

είμαι rank 7 εκει και είναι γεματο Pirate warrior/shaman. Καμια φορά μπορει να δεις και κανενα ξεμπαρκο με άλλο deck (antiaggro στυλ).

Στα χαμηλά ρανκς είναι όλη η ποικιλία (κάτω απο 15)

Δημοσ.

μόνο pirates και ρενο έχει. 

αν μπορώ να υπολογίσω αναλογία, θα είναι κατι σαν 65% - 35%

ξεμπαρκα decks, πετυχαίνεις, αλλά είναι μια στα 10 ή 15 παιχνίδια.

παλιότερα ίσχυε η ποικιλία στο wild από την άποψη πως ήταν 50% Secret Pala και στο άλλο 50% πετύχαινες όντως τα πάντα.

αυτή τη season, παίζω πάνω κάτω με τα όλα τα παρακάτω εκτός από tempo mage  :-D , αλλά έχω εκνευριστεί λίγο με το όλο meta.

post-48616-0-23513500-1483814819_thumb.jpg

post-48616-0-88678500-1483814869_thumb.jpg

Δημοσ.

πολύ ωραίο ματς dragon priest vs reno warlock (standard)

αν και ζορισαν πολύ όταν επαιξε τον Jaraxus πεθανε από τα χερια του Nozdormu :D

https://hsreplay.net/replay/aX2UjtPuCYB6GDyTDEtAdW

Ρε φιλε στο turn 10 ή 11, ειχες lethal ... Azure και holy nova.. Αντι αυτο, ενω ειχες mana 5 μετα απο τον azures drake επαιξες hero ability !!!!

Δημοσ.

απ το καρκινο ντεκ. Πραγματικά εκνευριστικο.

Ιδιως αν turn 1 μου παιρνει και Hunter hero power :mad:

Ο STB πρεπει να φαει nerf πάντως. Κάθε match έχω βαρεθεί να τον βλέπω turn 1 και να ακούω I am in charge.

Δημοσ.

Σε 2-3 μήνες πάντως παίρνει τον ΜΠΟΥΛΟ ο Reno και ξεβρομίζει ο τόπος από τα ανάλογα decks. Έτσι να δούμε και λίγο καμιά αλλαγή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...