KiriosD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ε δε θα μαλωσω κιολας αν αξιζει η όχι με τον καθένα, σε 2 deck καλά παίζει, φτηνα κιόλας, και ο kazakus επίσης σε 2, και aya σε 1? αν ειναι να κλαις τις σκονες που έδωσες καλυτερα να μην το κανεις εξ αρχης αν ειναι να προβάλει ο καθένας τόση αντίσταση για να μη τη craftαρει, ε μη το κάνετε, λες και σας είπε κανείς πως πρέπει να το κάνετε με το ζόρι
GeorgeGK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ε δε θα μαλωσω κιολας αν αξιζει η όχι με τον καθένα, σε 2 deck καλά παίζει, φτηνα κιόλας, και ο kazakus επίσης σε 2, και aya σε 1? αν ειναι να κλαις τις σκονες που έδωσες καλυτερα να μην το κανεις εξ αρχης αν ειναι να προβάλει ο καθένας τόση αντίσταση για να μη τη craftαρει, ε μη το κάνετε, λες και σας είπε κανείς πως πρέπει να το κάνετε με το ζόρι Εντάξει χαλάρωσε, δεν στο ειπα ούτε για να μαλώσουμε ούτε για τίποτα. Απλά την αποψή σου ρώτησα για το αν πιστεύεις οτι αξίζει το dust του ή οχι. Δεν προβάλω ούτε αντίσταση ουτε κατι αλλο. Απλή συζήτηση.
gotheron2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ηθελα να ηξερα μεχρι που θα φτασει αυτο με το aggro!!
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Συγνώμη αλλά ο Patches σε ποιό deck εκτός Rogue κάνει τη διαφορά;; Δηλαδή, από πού κι ως πού μια κάρτα 1/1 με charge και κόστος 1 mana κάνει την τόοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά για να είναι και legendary;;; Και μη μου πείτε ότι στο 10 mana θα σου κερδίσει παιχνίδι με buffs, γιατί τόσα άλλα minions έχουν charge και με μικρό mana cost. 1 damage matters Και πολλές φορές ο patches φέρνει 1-2-3 damage απο το πουθενά.Επίσης πολλές φορές ο άλλος μένει πίσω σε tempo χρησημοποιώντας hero power ή και μικρά removal για να τον βγάλει,ενώ εσύ πετάς το ένα μετά το άλλο τα 1 μάνα minions. Eγώ τον έκανα craft και πολλές φορές κάνεις και παραπάνω damage πχ πρώτο γύρο Χ πειρατή -> patches , δεύτερο γύρω flametongue totem και έχεις σύνολο 7-8 damage στο 2 mana.Μετά ο αντίπαλος πρέπει να διαλέξει να βγάλει totem ή τα άλλα μινιον και εσύ συνεχίζεις το damage σου. Και μένα μου έπεσε βαρύ να το χονέψω πως θα δώσω τόσο dust για 1 μανα 1/1 charge αλλά ναι κάνει τη διαφορά. 2
KiriosD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει χαλάρωσε, δεν στο ειπα ούτε για να μαλώσουμε ούτε για τίποτα. Απλά την αποψή σου ρώτησα για το αν πιστεύεις οτι αξίζει το dust του ή οχι. Δεν προβάλω ούτε αντίσταση ουτε κατι αλλο. Απλή συζήτηση. ναι αξίζει, σε περιπτώσεις, εφόσον τα έχεις διαθέσιμα και θα παίξεις με τα aggro decks αν δε θελει καποιος να παιζει aggro δεν τον φτιάχνει
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ο patches αξιζει περισσοτερο στον rogue λογω των combo καρτων. Κλασσικα πειρατες βλεπουμε στις class που εχουν οπλα(ο paladin βγαινει απεξω λογω μικρης ποικιλιας),αρα Warrior,shaman,rogue ειναι υπερ. Τωρα οσον αφορα την Aya που αναφερθηκε την εχουμε δει επισης κυριως σε Druid και λιγο σε shaman. Μακραν το καλυτερο legendary για να κραφταρει καποιος ειναι 1)Kazakus 2)Aya 3)το legendary του priest 4)patches και παει λεγοντας. Ο patches ειναι αυτο που ειναι και οντως μετραει σε pirate deck αλλα δεν υπαρχει πολυ dust για πεταμα δεν αξιζει.
XMorsX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ο patches είναι νούμερο ένα επιλογή από τις νέες legendaries, καθώς το pirate package (patches, small time buccaneers, southwest deckhands η άλλοι class pirates) βρισκει εφαρμογή στις κλάσεις που ανέφερε ο fulgore και τις κάνει tier 1. Oι aya και kazakus είναι απαραίτητοι για τα decks τους, αλλά σαφώς δεν είναι τόσο ευέλικτοι (jade και semi-jade decks, Reno decks). Αυτό τους αρέσει πόντους σε σχέση με τον patches.
xavier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 white eyes και inkmaster sofia ψιλοπαιζονται επισης...ο kun παιζεται στο κομπο ντεκ του druid, wrathion περιμενα να βλεπω λιγο παραπανω. κραφταρα kazakus, πολυ δυνατη καρτα, μια και παιζω κυριως jade και reno decks... παντως εμενα μου αρεσει να βρισκω pirate decks, ειναι πολυ προβλεψιμα και σπανια χανω...αν χασω θα εχει τελειωσει το παιχνιδι μεχρι τη 4η το πολυ 5η γυρα... 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Βασικα οποιος ειναι οπαδος των aggro/face deck τον Patches θα τον εχει ηδη στο deck του γιαυτο τον εβαλα τοσο κατω. Προσωπικα αν ηταν να στηριζα 2 decks θα ηταν ειτε jade deck(οποια εκδοση και αν ειναι αυτη),ειτε buff hand paladin που ειναι τα μονα decks που αξιοποιουν περισσοτερες καρτες του νεου expansion. Για μενα ειναι ανουσιο(περαν του ολου face/aggro απο πλευρας λογικης και card game)να εχει βγει expansion με τοσες νεες καρτες,και να βλεπουμε αυτες τις αηδιες με τους πειρατες(ειδικα ο warrior)που ζητημα να εχουν 2-3-4νεες καρτες μεσα στο decks. 3
alan2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 O savjz διαλύει με jade N Zoth devolve shaman to Aggro Shaman http://themoment.tv/playlist/4618?mnoredir=1 +1 για Jade decks 1
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ε το παιχνίδι έχει γίνει απλό.Δεν έχεις Reno στα πρώτο μισό του deck.Πάρα πολύ πιθανό να χάσεις.
Ghost007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ειμαι αναμεσα σε dirty rat και arcane blast που μου λειπουν απο το reno mage ... αξιζει λετε dirty rat σαν antiaggro...η μονο για τπτ reno decks μπας και ριξεις τπτ καλο κατω... ? το επισης "καλο" ας πουμε με το rat ειναι οτι μπορω να το χρησιμοποιησω και στον priest.. οσο για τα παραπανω τα aggresive decks ειναι καλα για καποιον που θελει γρηγορα ματς οπως και να το κανεις.. και αφου τα aggro πλεον αποτελουνται σχεδον αποκλειστικα απο πειρατες o patches ειναι απαραιτητος... απλα μαρεσουν τα control - mid - reno κλπ γιατι τα θεωρω ποιο διασκεδαστικα ... 2
Chocobo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Dirty rat για μένα.Αλλά και το blast το θές.Απλά το blast θα φύγει σε λίγο οπότε εσύ ξέρεις.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παντως το ξαναλεω. Για οποιον εχει βαρεθει το standard mode που εχει γεμισει με πειρατες,παιξτε wild που επειδη ακριβως ειναι ολες οι καρτες διαθεσιμες υπαρχει μια παραπανω ποικιλια στους αντιπαλους,ειδικα τωρα που υπαρχουν παραπανω Slot για παραπανω decks. 1
Chocobo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγώ το έχω βαρεθεί αλλά wild δεν έχω καμμία τύχη όταν καλά καλά δεν έχω κάρτες απο grand tournament,whispers,classic,blackrock mountain...πόσο μάλλον παλιές. Πώς και πώς περιμένω να φύγουν μερικές συλλογές.Θα είναι σα να ξεκινάμε απο το ίδιο σημείο οι περισσότεροι.Για αυτό κάνω craft και αγοράζω μόνο classic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις