Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε τυχερη μερα σημερα...

μου εβγαλε το ανωτερο legentary ολων τον εποχων .....

.

.

.

.

patches !! .... lol .... :P ....

πλακα πλακα Patches θα φτιαξω στο Ευρωπαικο σερβερ. (ΝΑ εχω Kazakus, Asia εχω Aya)

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με madam goya, υπαρχει ή εχει σκεφτει κανεις κανα καλο combo? Μολις την κερδισα, αλλα δε μου ρχεται κατι.

την κρατησα για να εχω ενα milf/teen pandarian combo με την Aya.  :-D

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

επικη μαχη...

πρεπει να παιχτηκαν κανα 5-6 sylvannes 3-4 nzoth και δε ξερω καιγω τι αλλο εγινε μεσα σαυτο το ματς...

α και μου εριξε και 3 tunnel rat μου χαλασε ρενο καζακους και κατι αλλο δε θυμαμαι...

post-338868-0-29982500-1483379024_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

πήγα 14 1η μέρα με dragon priest. ότι καλύτερο σαν anti meta από ότι φαίνεται. λίγο καλά να σου βγούνε στο αρχικό burst μετά το turn 5 στεγνώνουν όλοι με τα agro τους. επίσης πολύ καλό και με τον pala με bufs , freeze mage, pirate warrior / rogue ofc και handlock όσο δοκίμασα 

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά ο Patches σε ποιό deck εκτός Rogue κάνει τη διαφορά;; Δηλαδή, από πού κι ως πού μια κάρτα 1/1 με charge και κόστος 1 mana κάνει την τόοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά για να είναι και legendary;;;

Και μη μου πείτε ότι στο 10 mana θα σου κερδίσει παιχνίδι με buffs, γιατί τόσα άλλα minions έχουν charge και με μικρό mana cost.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά ο Patches σε ποιό deck εκτός Rogue κάνει τη διαφορά;; Δηλαδή, από πού κι ως πού μια κάρτα 1/1 με charge και κόστος 1 mana κάνει την τόοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά για να είναι και legendary;;;

Και μη μου πείτε ότι στο 10 mana θα σου κερδίσει παιχνίδι με buffs, γιατί τόσα άλλα minions έχουν charge και με μικρό mana cost.

Kαι με shaman/warrior παίζετε  πολύ , απο μονος του δεν κανει την διαφορά αλλα συνδυάζετε με τα ήδη πολυ δυνατά agro-πειρατές deck.

Δημοσ.

@patches

δεν ειναι το τι κάνει, είναι πως το κάνει, από το πουθενά εμφανίζεται, δε χρειάζεται να παίξεις τη κάρτα του και να χαραμίσεις κάποιο άλλο draw και θα προσφέρει τουλάχιστον 1 dmg, συνήθως 2-3, από το πουθενά

συν το synergy με pirates 

• Like 4
Δημοσ.

@patches

δεν ειναι το τι κάνει, είναι πως το κάνει, από το πουθενά εμφανίζεται, δε χρειάζεται να παίξεις τη κάρτα του και να χαραμίσεις κάποιο άλλο draw και θα προσφέρει τουλάχιστον 1 dmg, συνήθως 2-3, από το πουθενά

συν το synergy με pirates 

Συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι αξίζει τα 1600 dust για το craft αν δεν σου έχει τύχει?

Αν τον έχεις σίγουρα αξίζει να μπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...