alan2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 αντε τυχερη μερα σημερα... μου εβγαλε το ανωτερο legentary ολων τον εποχων ..... . . . . patches !! .... lol .... .... πλακα πλακα Patches θα φτιαξω στο Ευρωπαικο σερβερ. (ΝΑ εχω Kazakus, Asia εχω Aya) 1
alan2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τελικα ο kazakus είναι πιο all around κάρτα. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τελικα ο kazakus είναι πιο all around κάρτα. Το γραψαμε ηδη στις προηγουμενες σελιδες.... 1
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με madam goya, υπαρχει ή εχει σκεφτει κανεις κανα καλο combo? Μολις την κερδισα, αλλα δε μου ρχεται κατι. την κρατησα για να εχω ενα milf/teen pandarian combo με την Aya. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2017 από KilliK 1
Ghost007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 επικη μαχη... πρεπει να παιχτηκαν κανα 5-6 sylvannes 3-4 nzoth και δε ξερω καιγω τι αλλο εγινε μεσα σαυτο το ματς... α και μου εριξε και 3 tunnel rat μου χαλασε ρενο καζακους και κατι αλλο δε θυμαμαι... 1
privateer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 βαλτε Hearthstone deck tracker να ανεβάζετε replays από τα ματσακια 2
paularas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 πήγα 14 1η μέρα με dragon priest. ότι καλύτερο σαν anti meta από ότι φαίνεται. λίγο καλά να σου βγούνε στο αρχικό burst μετά το turn 5 στεγνώνουν όλοι με τα agro τους. επίσης πολύ καλό και με τον pala με bufs , freeze mage, pirate warrior / rogue ofc και handlock όσο δοκίμασα 1
privateer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 https://hsreplay.net/replay/rZwrVv3VLeGcK2ubhrCRPk Wild Reno vs Hunter Δεν καταλαβε τι τον χτύπησε 2
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν εχεις τυχη διαβαινε .... οποιος θελει να δει εδω draws απο spellsinger κλπ... με αποκορυφωμα το τελος bubbling book vs emperor cobra..... https://hsreplay.net/replay/cRLNEgVZDVsi7SpicvA6VR 1
Chocobo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχός και γω αναγκαστικά patches craft... τραγικό αλλά παίζει σχεδόν σε όλα τα top decks. 1
alan2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αρνούμαι να κραφταρω patches. Εφτιαξα Kazakus σε Europe. 5
Mpiftekis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Συγνώμη αλλά ο Patches σε ποιό deck εκτός Rogue κάνει τη διαφορά;; Δηλαδή, από πού κι ως πού μια κάρτα 1/1 με charge και κόστος 1 mana κάνει την τόοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά για να είναι και legendary;;; Και μη μου πείτε ότι στο 10 mana θα σου κερδίσει παιχνίδι με buffs, γιατί τόσα άλλα minions έχουν charge και με μικρό mana cost.
Votritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Συγνώμη αλλά ο Patches σε ποιό deck εκτός Rogue κάνει τη διαφορά;; Δηλαδή, από πού κι ως πού μια κάρτα 1/1 με charge και κόστος 1 mana κάνει την τόοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά για να είναι και legendary;;; Και μη μου πείτε ότι στο 10 mana θα σου κερδίσει παιχνίδι με buffs, γιατί τόσα άλλα minions έχουν charge και με μικρό mana cost. Kαι με shaman/warrior παίζετε πολύ , απο μονος του δεν κανει την διαφορά αλλα συνδυάζετε με τα ήδη πολυ δυνατά agro-πειρατές deck.
KiriosD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 @patches δεν ειναι το τι κάνει, είναι πως το κάνει, από το πουθενά εμφανίζεται, δε χρειάζεται να παίξεις τη κάρτα του και να χαραμίσεις κάποιο άλλο draw και θα προσφέρει τουλάχιστον 1 dmg, συνήθως 2-3, από το πουθενά συν το synergy με pirates 4
GeorgeGK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 @patches δεν ειναι το τι κάνει, είναι πως το κάνει, από το πουθενά εμφανίζεται, δε χρειάζεται να παίξεις τη κάρτα του και να χαραμίσεις κάποιο άλλο draw και θα προσφέρει τουλάχιστον 1 dmg, συνήθως 2-3, από το πουθενά συν το synergy με pirates Συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι αξίζει τα 1600 dust για το craft αν δεν σου έχει τύχει? Αν τον έχεις σίγουρα αξίζει να μπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις