zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Giveaways έχουμε, δε κερδίζουμε ποτέ όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε προφανως και δεν θα δωσεις λεφτα στο ebay , αλλα αμα βιαζεσαι τοοοοσο πολυ BTW εκτος απο το reddit που μπορει κανεις το προσεχει για giveaways με ενα rss feed reader extension , υπαρχει και η λυση ενος λογαριασμου στο twitter για την δουλεια αυτη Ενα search με τα key words αρκει , εχω βρει αρκετα keys για παιχνιδια ετσι αυτο βασικα, αμα βρει κανενας κανα τροπο να βλεπουμε τα giveaways που ξεκινανε, ας το ποσταρει. επισης , ας ποσταρουμε τα λινκς εδω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στο twitter και γενικά κυκλοφορεί αυτό το giveaway για το hearthstone: http://www.hearthnation.com/giveaway/ Νομίζω θα δώσουν αρκετά κλειδιά, gl παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.facebook.com/sxediob κάντε share μπας και κερδίσετε ένα από τα 4 keys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ ανετο σε βλεπω zen , βρηκαμε κλειδακι? μ ? ε? μ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.facebook.com/sxediob κάντε share μπας και κερδίσετε ένα από τα 4 keys Μέχρι πότε είναι Zeniath? Γιατί θα πάω το απόγευμα σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παρασκευη , χαλαρα. =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλαρά θα πάρουμε τα @@ μας πάλι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω Key αλλά επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να κερδίσω κανένα, τουλάχιστον να κερδίσει κάποιος από το insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή κάνα μήνα μέχρι να βγει η open beta. Δεν υπάρχει και φοβερός λόγος να μπεις τώρα στο closed, γιατί ετοιμάζεται και γενικό wipe πριν την open beta phase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 To κάνουν και typo "Heartstone" ενώ το τεράστιο H υπάρχει από πάνω. (nitpicking) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 άντε όμως για την open βαριέμαι να περμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ηρθε invitationnnn εεεεεεεοοοοοοοοοεεεεεεεοοοοο Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δωστο μου δικο μου κατα λαθος ηρθε σε σενα , μπερδεψανε τα mails 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ηρθε invitationnnn εεεεεεεοοοοοοοοοεεεεεεεοοοοο Sent from my iPhone using Insomnia Από το opt in στην beta η από κανά διαγωνισμό...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις