Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την άλλη ο Ρενο μια κάρτα στις 30 είναι 3 στις 4 στο 6 μάνα στο χέρι του άλλου.

Ναι γιατι μην ξεχνας οτι περαν του οτι θα πεταξεις καρτες στην αρχη του παιχνιδιου,μεχρι το 6μανα θα εχεις τραβηξει και παραπανω καρτες. Το ιδιο και για τον Doctor Boom που πριν βγει απο το κανονικο Mode δεν ειναι τυχαιο πως τον βγαλανε Dr 7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ μαζί σου.Το πως μια απο τις 30 έρχεται και οι 8 απο τις 30 δεν έρχοντε ανρωτιέμαι.

ή πως  το warrior πχ  έχει 9 στις 10 fiery war axe..

rng.? nope

Hearthstone_Screenshot_12_28_16_01_26_24

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1
Δημοσ.

Γελάω σα χαζός εδώ και κάνα 10λεπτο με το παιχνίδι που έπαιξα. Reno mage εγώ, κόντρα σε Reno priest στο Wild. Έχει καθαρίσει τα πάντα από την πλευρά μου και έχει κάτω Kel' Thuzad, Auchenai και 2-3 άλλα στο 10 life. Εγώ με Ice Block και topdeck mode. Έχω χάσει σχεδόν σίγουρα, αλλά παίζω μπας και. Τραβάω Blizzard τα παγώνω για ένα γύρο, αυτός κατεβάζει κι άλλα. Επόμενος γύρος έρχεται το Frost Nova, λίγο καθυστέρηση ακόμη. Επόμενο γύρο τι κάνει ο θεός, τραβάει Reno, τον παίζει ( :P ) αυτόματα και χάνει...

Τον έκανα add για να δω αν το έκανε επίτηδες επειδή εκνευρίστηκε που τον καθυστερούσα ή δεν το σκέφτηκε. Είμαι 99% σίγουρος ότι πρόκειται για το δεύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ μαζί σου.Το πως μια απο τις 30 έρχεται και οι 8 απο τις 30 δεν έρχοντε ανρωτιέμαι.

rng.? nope

lol ... 3 στα 3 mirror .. δυναμη :P ...

εμενα συνηθως μου βγαζει τπτ secrets αντε και κανα dragons breath στη καλυτερη lol .... 

νταξ παντως με τους πειρατες δεν εχω και τοσο θεμα πλεον...1 στα 4 παιχνιδια να μου παρουν αν εχω πολυ 

χαλια καρτες στην αρχη...

αμα προλαβεις και τους μπλοκαρεις λιγο εκει μετα τελος...

χειροτερο μου φενεται του παλαντιν με τα μικρα και τα buffs η του shaman το αντιστοιχο παρα του warrior...

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως τα μισά top decks είναι έχουν πειρατές.Shaman/Rogue/Warrior έχουν όλα τους πειρατές και δεν είναι όπως το warrior που άντε έβγαλες νωρίς καλά taunts και κέρδισες το παιχνίδι.Shaman/Rogue είναι πολύ ευέλικτα και πιέζουν πολύ καλύτερα απο το warrior(pirate) απο 5 μάνα και μετά.

• Like 1
Δημοσ.

8 νικες αρενα με aggro hunter ... 200 gold μια common και το πακετο...

νταξ περιμενα τπτ καλυτερο αλλα τεσπα..

και το πακετο μουφα ως συνηθως.. ιδιες και ιδιες καρτες..

στο ranked ειμαι 8 με reno mage ...

• Like 1
Δημοσ.

8 νικες αρενα με aggro hunter ... 200 gold μια common και το πακετο...

νταξ περιμενα τπτ καλυτερο αλλα τεσπα..

και το πακετο μουφα ως συνηθως.. ιδιες και ιδιες καρτες..

στο ranked ειμαι 8 με reno mage ...

Για 8 νικες μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

εχει να προτεινει κανείς κανα καλο control deck απένταντι σε druid με jade golem?

3 ειναι τα ηδη των deck που γενικα παιζονται σε αυτο το expansion ως τωρα.

Οσον αφορα τα control,ειναι κυριως Reno/Kazakus/dragon priest ή Reno/Kazakus handlock.

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι χερω πολυ με της αηδιες τα ντεκ που βγαλανε ...

ο warrior δεν ειναι τπτ μπροστα στο shaman και τον ποιο μεγαλο αηδια ακομα τον rogue 

που μεχρι το 5 μανα εχει 15 μινιον κατω 10/10 με adventurers και van cheef ....

Δημοσ.

Πάντως τα aggro pirates decks έχουν πεθάνει βλέπω. Από χτες, σε πάνω από 30 παιχνίδια, ζήτημα να συνάντησα 2-3 ανάλογα decks. Αντίθετα, τουλάχιστον 10-12 ήταν renolock και τα υπόλοιπα mage και shaman.

Αναφέρομαι σε rank 8-5.

Δημοσ.

Πάντως τα aggro pirates decks έχουν πεθάνει βλέπω. Από χτες, σε πάνω από 30 παιχνίδια, ζήτημα να συνάντησα 2-3 ανάλογα decks. Αντίθετα, τουλάχιστον 10-12 ήταν renolock και τα υπόλοιπα mage και shaman.

Αναφέρομαι σε rank 8-5.

Είναι μάλλον επειδή εχουν γίνει legend όλα :lol:

• Like 4
Δημοσ.

rng.? nope

δεν υπαρχει πραγματικο rng στο παιχνιδι, ο αλγοριθμος που χρησιμοποιουν ακολουθει καποια patters που του εχουν θεσει ωστε να υπαρχει μια εξτρα τεχνητη εξισορροπηση αναμεσα στους παικτες, με τελικο σκοπο να συγκρατει την γκρινια τους και να τους κραταει ικανοποιημενους.

πχ παντα εχω τουλαχιστον ενα παιχνιδι οπου οι καρτες θα ερθουν ζευγαρια, ενα παιχνιδι οπου θα ερθουν πρωτα τα spells και μετα τα minions, και ενα παιχνιδι οπου θα ερθουν πρωτα τα minions και μετα τα spells. αυτο συμβαινει καθε μερα εδω και χρονια. οποτε μονο τυχαιο δεν ειναι.

Το θέμα είναι πως τα μισά top decks είναι έχουν πειρατές.Shaman/Rogue/Warrior έχουν όλα τους πειρατές και δεν είναι όπως το warrior που άντε έβγαλες νωρίς καλά taunts και κέρδισες το παιχνίδι.Shaman/Rogue είναι πολύ ευέλικτα και πιέζουν πολύ καλύτερα απο το warrior(pirate) απο 5 μάνα και μετά.

τωρα παιζω μονο Rogue γιατι μου εμεινε μονο αυτος να γινει golden. παιζω και τα 3 decks που διαθετει, pirates/jade golem, miracle malygos και quest adventurer/red mana wyrms. στην δικια μου περιπτωση σε σειρα συνεπειας στις νικες, πρωτο ειναι το pirates, μετα ο quest adventurer και τελευταιος ο malygos.

oποτε για Rogue προτεινω pirates με Patches, ειναι το πιο αξιοπιστο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...