jeorg136 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έπαιξα στο wild με μια ρογκ Turn 2----> swashburglar Turn 3----> kabal courier (created by swashburglar) Turn 4----> Kazakus "created by kabal courier" ....Και ναι λειτουργησε κανονικα ήταν ρενο ρογκ.... :/ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2016 από jeorg136 1
alan2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) και ενας taunt warrior http://themoment.tv/playlist/4582/moment/34230 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από alan2
alan2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εφτασα λεβελ 15 στο ασιατικο server με jade Shaman. MVP - Aya Blackpaw. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εφτασα λεβελ 15 στο ασιατικο server με jade Shaman. MVP - Aya Blackpaw. ΕΙμαι σιγουρος οτι ενδιεφερε οσους σχολιαζουν στο παρον θεμα...ΔΕΝ..
alan2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά λέμε με τι ντεκ φτάνουμε το στόχο του μήνα.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά λέμε με τι ντεκ φτάνουμε το στόχο του μήνα. Ο στοχος του μηνα ειναι το rank 15 και μαλιστα σε ξενο server?Ποιοι το εχουν γραψει πιο πισω αυτο το πραγμα? Εγω μονο για rank 5 βλεπω να γινεται αναφορα του deck,ποιος εχει γραψει για αμερικανικο ή Ασιατικο server? Βασικα σιγα τα αυγα για το HS τους τελευταιους μηνες. Μπαινεις 2-3μερες πριν τελειωσει ο μηνας σπαμαρεις παιχνιδια με τα Op deck της season(pirate classes ή Jade ή Kazakus αναλογα τους αντιπαλους)και πας ανετα rank 5 που ειναι ο και καλα στοχος λογω του Win Streak και των rewards.
Tmark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Λογοκρίνουμε και το thread τώρα fulgore? 2
alan2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ο στόχος μου είναι λεβελ 15 ανεξάρτητα απο σερβερ. Αν φτάσω κ στο ευρωπαϊκό θα πω τι ντεκ χρησιμοποίησα για το συγκεκριμενο.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Λογοκρίνουμε και το thread τώρα fulgore? Που ειδες να λογοκρινω το thread?Ξεκαθαρισα απλα καποια πραγματα που ειδα οτι εχουν παρερμηνευτει.Η μηπως εχεις δει εσυ πουθενα να γραφει καποιος για αλλο server περαν του Ευρωπαικου στο παρον θεμα? Επισης καλο ειναι να μην υπαρχει εμπαθεια για ενα ατομο. Γραφει κατι αναλογο καποιος αλλος πριν 1 μηνα ολα καλα.Γραφει ομως τα ιδια ο Fulgore το λεμε λογοκρισια..... εφτασα λεβελ 15 με N Zoth Warrior http://prntscr.com/dcrdes Site: σε Europe Και τα δυο ειναι ανάξια αναφοράς
Tmark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Οτιδήποτε σχετικό με το Hearthstone μπορεί να γραφτεί εδώ. Το ότι του παιδιού είναι στόχος το rank 15 και στους τρείς servers γιατί δεν είναι τόσο καλός όσο εσύ για να πάει rank 5, είναι μαγκιά του. Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες, αυτό λέω.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Οτιδήποτε σχετικό με το Hearthstone μπορεί να γραφτεί εδώ. Το ότι του παιδιού είναι στόχος το rank 15 και στους τρείς servers γιατί δεν είναι τόσο καλός όσο εσύ για να πάει rank 5, είναι μαγκιά του. Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες, αυτό λέω. Στο προηγουμενου μηνα σχολιο που ηταν ειρωνικο ομως(οχι σε μεγαλο βαθμο βεβαια αλλα και παλι) το Like το εδωσες,αλλα το δικο μου σχολιο σε πειραξε.Τα περι εμπαθειας που ελεγα.... Επισης το να εχει καποιος που ξεκιναει στοχο το rank 15 ειναι απολυτα κατανοητο και αποδεκτο. Το να εχει ομως καποιος που παιζει απο beta καθε μερα(και για να λεμε και για διαφορετικους server κιολας αρα παραπανω ωρα)στοχο το rank 15 δεν ειναι καν στοχος.Δεδομενου οτι ξεκιναει απο rank 20-21 καθε μηνα. Συγνωμη αλλα μονο τα daily να μπαινεις να κανεις καθε μερα παραπανω απο rank 16-15 φτανεις.... Α και τελος δεν ειναι θεμα του να ειναι καλος ή αλλος ή κακος,το ειχαμε πει και σε προηγουμενες σελιδες. Το να παει καποιος rank 5 με δικο του deck και οχι με τα 3 κλασσικα(pirate,kazakus/reno,jade)ναι ειναι αξιο αναφορας. Το να πας ομως rank 5 απλα σπαμαροντας παιχνιδια με τα broken decks δεν σε κανει καλο σε καμια περιπτωση τοσο καλο οσο το εννοεις. Το Hearthstone δεν ειναι αλλωστε το παιχνιδι το οποιο να σε κανει να ξεχωρισει ο καλος ή ο κακος παιχτης τοσο ευκολα οπως πχ αλλα παιχνιδια βλεπε Street Fighter(σαν ατομικα παιχνιδια δηλαδη).
Tmark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Στο περσινο σχολιο που ηταν ειρωνικο ομως το Like το εδωσες,αλλα το δικο μου σχολιο σε πειραξε.Τα περι εμπαθειας που ελεγα.... Επισης το να εχει καποιος που ξεκιναει στοχο το rank 15 ειναι απολυτα κατανοητο και αποδεκτο. Το να εχει ομως καποιος που παιζει απο beta καθε μερα(και για να λεμε και για διαφορετικους server κιολας αρα παραπανω ωρα)στοχο το rank 15 δεν ειναι καν στοχος.Δεδομενου οτι ξεκιναει απο rank 20-21 καθε μηνα. Συγνωμη αλλα μονο τα daily να μπαινεις να κανεις καθε μερα παραπανω απο rank 16-15 φτανεις.... Α και τελος δεν ειναι θεμα του να ειναι καλος ή αλλος ή κακος,το ειχαμε πει και σε προηγουμενες σελιδες. Το να παει καποιος rank 5 με δικο του deck και οχι με τα 3 κλασσικα(pirate,kazakus/reno,jade)ναι ειναι αξιο αναφορας. Το να πας ομως rank 5 απλα σπαμαροντας παιχνιδια με τα broken decks δεν σε κανει καλο σε καμια περιπτωση τοσο καλο οσο το εννοεις. Δεν ξέρω ποιο περσινό σχόλιο λες αλλά εμπάθεια απεναντί σου δεν έχω, δεν σε ξέρω κι από χτες ούτε μου έχεις κάνει τίποτα. Τέσπα, το λήγουμε εδώ.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω ποιο περσινό σχόλιο λες αλλά εμπάθεια απεναντί σου δεν έχω, δεν σε ξέρω κι από χτες ούτε μου έχεις κάνει τίποτα. Τέσπα, το λήγουμε εδώ. Του προηγουμενου μηνα εννοω εγραψα λαθος λεξη,το αναφερω στο παραπανω σχολιο αλλα τεσπα.
Chocobo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πώς γίνεται με 8 δράκους στο Deck και κάνοντας muligan όλες πέραν μιας σε 3 συνεχόμενα game να μην έχω δράκο...μέχρι τις δέκα πρώτες κάρτες δλδ τι να πω. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πώς γίνεται με 8 δράκους στο Deck και κάνοντας muligan όλες πέραν μιας σε 3 συνεχόμενα game να μην έχω δράκο...μέχρι τις δέκα πρώτες κάρτες δλδ τι να πω. Ειναι ιδια περιπτωση με jade deck αν εχεις δει σε stream που ξεκινανε τα 1/1golem στον 6-7γυρο(αναλογα το class)ξερω γω. Βασικα μου θυμιζει και παλιο Cthun decks κατι αντιστοιχο οταν εφτασες στο 7 μανα. Βασικα Wild λιγο που επαιξα μου προκαλει μεγαλη εντυπωση πως και δεν παιζουν Dr Boom . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις