Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eξαρταται τι θελεις να παιζεις. Για παραδειγμα, αν βαλεις στο ματι τον aggro shaman που ειναι δυνατο, γρηγορο και ευκολο σχετικα deck, η aya blackpaw γινεται καλη επιλογη για crafting. H o leeroy και για αλλα aggro decks.

ε λιγο απο ολα ας πουμε ...αλλα ποιο πολυ κοντρολ συνηθως με priest η reno shadow κατι τετοιο...

απο aggresive μονο με τον hunter αν θελω μερικα γρηγορα ματς...

εκανα τελικα sylvanna - doomsayer - faceless manipulator...

και μαλλον θα μαζεψω για κανα kazakus η nzoth...

Δημοσ.

μπηκα καιγω το πρωι να παιξω κανα παιχνιδακι...

χανω το πρωτο απο aggro hunter...το δευτερο aggro shaman murloc... το τριτο απο aggro το 4ο απο aggro .... ..

ε τα πηρα και εγω οριστε...

παρτε aggro priest 

ακλαφτος πηγε ο zoo...

πηρα αλλα 4-5 παιχνιδια σερι και εγκατελειψα προς το παρον..μετα παλι..

post-338868-0-39086100-1481966813_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμαστε anyfin με finja το καινουριο murloc legendary. Μονος του παιρνει παιχνιδια

Ακόμα κ χωρίς το νέο μερλοκ έφτασα λεβελ 15 America's server . Anyfin.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναδιαβασε τα παραπανω μυνηματα, αυτο που ειπε ο XMorsX, να ελεγχουμε τη τυχη μας.

Θα πω αλλο ενα παραδειγμα που μου εχει τυχει απο φιλο οταν τον spect.

Ειχε 3 minions 1/1 κατω στο τραπεζι.. και ο αντιπαλος ο μαγος.. επαιξε μια καρτα με arcane missiles..

Πετυχε και τα 3 minions.. τον εβρισε και τον αποκαλεσε κωλοφαρδο

Ηταν ομως; ΝΑΙ ΗΤΑΝ , ακομα και 0,001 πιθανότητες να είχε να αποτύχει έκαστο κάθε missile είναι τύχη.Εσύ μιλάς για ποσοστά πράγμα που δεν αλλάζει το γεγονός πως παραμένει να είναι τύχη απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες..Γιατί με το ίδιο σκεπτικό έχω ρίξει 3 missiles με 3 μινιον κάτω και πήταν όλα μούρη για game.Σωστά το λές πως πρέπει να ξέρει κανείς πιθανότητες αλλά και να τις ξέρει δεν σημένει κάτι.ΠΑΛΙ GAMBLE είναι καθώς θα βασίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό χωρίς τίποτα δεδομένο όμως.

Αυτά περί ποσοστών.Παρόλο που εμείς δεν λέμε για rng σε κάρτες με τόσο εύκολο ποσοστό επι της εκατό.Εγώ προσωπικά μιλάω για κάρτες που έχεις πάρα πολύ μικρό ποσοστό και παρόλα αυτά τραβάς αυτό που θές..Παράδειγμα babbling book.Ή χθές που έχανα και γύρησα game επειδή έκανα top deck Firelands Portal σε Earth Elemental ή στο παρελθόν σε Leeroy  για νίκη.

Δεν με πειράζει προσωπικά γιατί μία θα είμαι εγώ τυχερός μία κάποιος άλλος  αλλά ως εκεί.Το παιχνίδια έχει πάρα πολλές κάρτες random που μπορούν να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού υπέρ αυτού που χάνει.

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.

Το παιχνίδι εχει χωριστεί σε aggro (pirates) και antiaggro( Reno- Kazakus) 

έχει γίνει τόσο επίπονο να παίζεις με πειρατές που ακόμα και οι ίδιοι οι πειρατές τρέχουν Ooze.Απορώ όταν φύγει ο Reno τι θα γίνει.Tazdingo to infinity.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά επειδή δεν με ενθουσιάζει το meta αυτή τη στιγμή, το γύρισα προσωρινά στο wild

πήγα μέχρι 10 με tempo mage, και μετά επειδή άρχισα να συναντώ πάρα πολλά pirate decks, το γύρισα σε control/(ψιλο zoth) warrior και πήγα εύκολα 5 και "ησύχασα". Reno λίγους είχε.

Δημοσ.

Ακριβως γι'αυτο κανω παρτυ με priest dragon που ειναι καλο anti-deck σ'αυτα!! :D 

Το καλο ειναι πως ολοι ακολοθουν τη 'μοδα' και ετσι την πατανε μαζι μου...

• Like 1
Δημοσ.

O dragon priest εχει πολλα καλα match-ups, αλλα ο pirate warrior δεν ειναι ενα απο αυτα συμφωνα με το meta report του VS, oπως επισης ουτε τα combo control decks (miracle rogue, reno warlock). Tα παει καλα απεναντι σε midrange decks και control decks που προσπαθουν να σε νικησουν με value, καθως με τον draconid operator επιπλεον του entomb μπορει να κανει outvalue ισως και καθε αντιπαλο deck.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως γι'αυτο κανω παρτυ με priest dragon που ειναι καλο anti-deck σ'αυτα!! :D

Το καλο ειναι πως ολοι ακολοθουν τη 'μοδα' και ετσι την πατανε μαζι μου...

Dragon Priest τσακίζει άνετα οτιδήποτε aggro, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις άλλα decks και ειδικά Renolock

Δημοσ.

το πρωτο αξιολογο πακετο που εχω παρει ποτε...

legentary και golden epic ....

κανονικα δε θα επρεπε ομως να εχει και μια rare μεσα ? νομιζα ειναι στανταρ....

post-338868-0-20160700-1482161144_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι στανταρ.Στανταρ ειναι οτι η μια καρτα θα ειναι τουλαχιστον rare ή παραπανω.Κοινως μπορει να σου κατσει πακετο με 5common και μια epic.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι το εχουμε ξαναναφερει, η μεγαλυτερη μλκια που κανουμε, ειναι που καθε εβδομαδα ανοιγουμε το πακετο απο το brawl της εβδομαδας και μηδενιζει απο την αρχη το pity timer για τα πακετα του mean streets...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...