Sartiv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον καλος η κακος εσπασα 2 legentary ... μια του warlock τον crul που μου ειχε δωσει και το herald του priest... εχω για ενα legentary ... ισως και για 2ο συντομα ... ειμαι αναμεσα σε sylvanna raza kazakus ... εχω κανει craft μονο rag ως τωρα... για πειτε καμια γνωμη τι να φτιαξω... Sylvanas καθως ειναι classic και θα χρησιμοποιειται all time. 2
Ghost007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 χαχα...αλλη μια δυνατη νικη με reno druid αυτη τη φορα lol... εναντιον discardlock ...αν το λεω σωστα ..τεσπα κατι τετοιο... εφτασε να του τελειωσουν οι καρτες σχεδον για να το γυρισω ... και το φωτο απο μια τραγικη ηττα ποιο πριν απο druid με avianna kombo κλπ .... 2
Sartiv Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παιχνιδι που οι μισες καρτες αρκετον deck εχουν τη λεξη random και οι καρτες ερχονται σε τυχαια σειρα δεν βασιζεται στη τυχη...μαλιστα,επισης οταν καποιος εχει σκασει χιλιαδες ευρω να φανταστω θα εχει την ιδια "τυχη" με καποιον που παιζει free. Ξαναδιαβασε τα παραπανω μυνηματα, αυτο που ειπε ο XMorsX, να ελεγχουμε τη τυχη μας. Θα πω αλλο ενα παραδειγμα που μου εχει τυχει απο φιλο οταν τον spect. Ειχε 3 minions 1/1 κατω στο τραπεζι.. και ο αντιπαλος ο μαγος.. επαιξε μια καρτα με arcane missiles.. Πετυχε και τα 3 minions.. τον εβρισε και τον αποκαλεσε κωλοφαρδο. Ηταν ομως; Στο πρωτο missile ειχε 75% (3/4, ο 4ος ειναι ο φιλος μας) να πετυχει ενα minion. μετα ειχε 66% (2/3) να πετυχει το 2ο minion και τελος 50% (1/2) να πετυχει το 3ο minion. Τυχερος ηταν ; ΟΧΙ, ειχε υπερ του τις πιθανοτητες. Και αυτος δεν σκεφτοταν καν αυτες τις πιθανοτητες... Εκει θελω να καταληξω, ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι παιχτες και με πιο περιπλοκες καρτες. Δεν πηγαινει καν το μυαλο τους εκει. Ξαναλεω, φυσικα και υπαρχουν περιστατικα που κερδιζεις ενα παιχνιδι απο καθαρα τυχη, αλλα, σε πολλα παιχνιδια οχι, ελεγχεις τη τυχη και ξεχωριζει ο καλος απο τον κακο παιχτη.
alan2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 imho, οταν φυγει ο reno, θα τελειωσουν και ολα τα single card decks, ασχετα αν η Blizz σπρωχνει αυτο το meta με το τελευται expansion. αν προσεξατε, εχουν βγει αρκετα καινουργια cancer decks, τα οποια δεν μπορεις να αντιμετωπισεις μονο με single καρτες χωρις Reno. υποψιν οτι ο Kazakus δινει random spells, κατι που ανακαλυψα επιπονα εχτες: σε δυο παιχνιδια, δεν μου εδωσε board wipe spells, κατι αχρηστα freeze μονο, οποτε και εχασα αφου ο αντιπαλοι ειχαν cancer decks με πολλα buffed low/midrage minions. επομενως η απαντηση μου ειναι αν θες να γλυτωσεις σκονη, μην φτιαχνεις Reno, φτιαξε cancer decks που θα ειναι και πιο πετυχημενα για τους επομενους μηνες. η Blizzard το εχει καταστρεψει το παιχνιδι. Δεν ξέρουμε αν θα βγει αντικαταστάτης του Reno ... Αλλά όντως δεν αξίζει να κάνουμε κραφτ Reno τώρα.
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον καλος η κακος εσπασα 2 legentary ... μια του warlock τον crul που μου ειχε δωσει και το herald του priest... εχω για ενα legentary ... ισως και για 2ο συντομα ... ειμαι αναμεσα σε sylvanna raza kazakus ... εχω κανει craft μονο rag ως τωρα... για πειτε καμια γνωμη τι να φτιαξω... Sylvannas.Αν και με 1nerf που εχει φαει(απο 5mana σε 6)παλι ειναι ισως το μοναδικο legendary(εν μερη μαζι με Thalnos)που απο παλια εμπαινε ανετα σε καθε deck,αρα καταλαβαινεις. Φυσικα και το rank 11 δεν ειναι τιποτα. Οταν εχω χρονο, ΠΑΝΤΑ φτανω στο rank 5. Τελικα ειμαι τοσο κωλοφαρδος...; Γιατι το rank 5 τι ειναι δηλαδη?Και αυτο τιποτα ειναι.Απο τοτε που βγηκε το reward για την χρυση epic το εχουμε κανει θεμα οτι το rank 5 ειναι ο μεγαλος στοχος λες και αν το πετυχεις κατι θα γινει. Βασικα το ranking στο Hearthstone μια μπουρδα και μιση ειναι.Το να σπαμαρεις παιχνιδια με τα πιο δημοφιλη decks για να πετυχεις καθε μηνα το rank 5 λογω του χρυσου epic ειναι δηλαδη ο τρομερος στοχος? Ακομα και η ιδεα του reset καθε μηνα ειναι ηλιθια και παλι καλα που δεν ακολουθησαν το ιδιο μοντελο και στο νεοτερο Overwatch. Εγω θα παραδεχομουν να εβλεπα ατομα με δικα τους decks(κοινως αρκετες καρτες διαφορετικες απο τα τυπικα copy paste deck που βλεπουμε συνεχεια)να ανεβαιναν οσο μπορουσαν στο ladder,οπως και παλια που εβλεπα ατομα και παρολο που ο priest ηταν μαπα και δεν τον επαιζαν οι περισσοτεροι,αυτοι προσπαθουσαν με το class που τους αρεσε και επαιζαν κυριως με αυτο. 2
Lautrec Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον καλος η κακος εσπασα 2 legentary ... μια του warlock τον crul που μου ειχε δωσει και το herald του priest... εχω για ενα legentary ... ισως και για 2ο συντομα ... ειμαι αναμεσα σε sylvanna raza kazakus ... εχω κανει craft μονο rag ως τωρα... για πειτε καμια γνωμη τι να φτιαξω... Sylvannas όπως είπαν οι προηγούμενοι επίσης να προσθέσω ότι τα άλλα 2 (Raza, kazakus) πάνε μαζί σε kabal decks με 30 μονές κάρτες, και δεν κολλάνε σε πολλά άλλα deck. Οπότε καλύτερα να φτιάξεις πρώτα διαχρονικά legendaries όπως Bloodmage Thalnos ή Tirion και μετά πιο προσωρινά. Και να ανοίγεις πάρα πολλά classic packs αν είσαι νέος παίκτης. 1
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ρε, στο 11 μόνο καρκινό warrior? Μέχρι εκεί έφτασαν τα νούμπια, δεν πάει παρακάτω?
Ghost007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 τελικα εκανα sylvanna ενα doomslayer και ενα faceless manipulator.. που δεν ειχα.. συμφωνω με fulgore.. οκ καλο να πας χαμηλα στο ρανκ αλλα δεν ειναι εκει το μονο θεμα μια golden epic ειναι.. το θεμα ειναι να διασκεδασεις με το παιχνιδι και με τα διαφορα ντεκς που μπορεις να κανεις.. εγω κανω χαβαλε με διαφορα δικα μου ντεκς ... alarmo bot priest .. reno druid ...taunt warrior ας πουμε ...οτι ναναι τεσπα.. κανω πειραματα και περνω και παιχνιδια...και χανω κιολας...αλλα πεφτω ηρωικα .... ιδικα οταν οι αλλοι δε περιμενουν να εχουν καποιο τετοιο αντιπαλο ντεκ πολλες φορες τρωνε μεγαλο πακετο... και επαιζα με priest και πριν το expansion γιατι μαρεσει που μπορεις να κανεις τοσες πολλες παραλλαγες με αυτον.. προχτες μαλιστα με εσκισε ενας murloc priest... ναι murloc priest... δε ξερω αν του κατσε η οχι ..γιατι δεν εχω της καρτες να δοκιμασω αλλα ηταν πολυ δυνατος... δε μπορεσα να κανω τπτ σχεδον...με γονατισε .... 1
Chocobo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ρε, στο 11 μόνο καρκινό warrior? Μέχρι εκεί έφτασαν τα νούμπια, δεν πάει παρακάτω? Και rank legend έχει.Παντού παίζει αφού είναι deckάρα. Παιδιά τις τελευταίες μέρες πολύ άσχημα drafts arena.Μιλάμε για ποσοστά low 60% σύμφωνα με heartharena. Στο ένα game έκανα αμάν να βρώ 1-2-3 mana minions.Μου έβγαζε μόνο 4-5-6 σε 20 περίπου κάρτες και τα 4-5-6 ήταν κακά. Και ένα καλό χθές.Μπήκαμε να δούμε στης κοπέλας μου το account τα quest και κάναμε αυτά για το mean streets που σου δίνει 2 packs.Άνοιξε White Eyes gold...και γω να κοιτάω σα μπούφος. 1
XMorsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον καλος η κακος εσπασα 2 legentary ... μια του warlock τον crul που μου ειχε δωσει και το herald του priest... εχω για ενα legentary ... ισως και για 2ο συντομα ... ειμαι αναμεσα σε sylvanna raza kazakus ... εχω κανει craft μονο rag ως τωρα... για πειτε καμια γνωμη τι να φτιαξω... Eξαρταται τι θελεις να παιζεις. Για παραδειγμα, αν βαλεις στο ματι τον aggro shaman που ειναι δυνατο, γρηγορο και ευκολο σχετικα deck, η aya blackpaw γινεται καλη επιλογη για crafting. H o leeroy και για αλλα aggro decks. 1
xavier Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 αρκετα ευκολο rank 5 με jade druid, ας ειναι καλα οι aggro warriors που τους φαρμαρω κανονικα...λιγο πιο δυσκολη η εκδοση με τους δρακους. ισορροπημενο το ματσαπ με warlocks και shamans 2
Lautrec Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τι legendaries βγάλατε στο πρώτο opening? Εγώ έβγαλα Kazakus, Golden Kun, Noggenfogger, Aya. Καλύτερο opening που έχω κάνει ποτέ μου, επιτέλους θα ξεσκονίσω την Aviana κπλ. Υπάρχει κανένα άλλο leg που αξίζει να φτιάξω πέρα απο Raza? O Han Cho λέει τίποτα ή είναι πολύ αργός? 1
XMorsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τι legendaries βγάλατε στο πρώτο opening? Εγώ έβγαλα Kazakus, Golden Kun, Noggenfogger, Aya. Καλύτερο opening που έχω κάνει ποτέ μου, επιτέλους θα ξεσκονίσω την Aviana κπλ. Υπάρχει κανένα άλλο leg που αξίζει να φτιάξω πέρα απο Raza? O Han Cho λέει τίποτα ή είναι πολύ αργός? Toν White Eyes μονο αν σου αρεσει να παιζεις πιο αργους Shamans. Ο han προς το παρον δεν εχει αναδειξει καποιο deck. 1
Chocobo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Η στιγμή της ευτυχίας ..Φυσικά ακολούθησε concede πράγμα που δεν καταννοώ καθώς απο την ώρα που παίζεις μια κάρτα με μεγάλο ρίσκο πρεπει να έχεις υπολογίσει και το κακό αποτέλεσμα. ''The Lannisters send their regards'' 2
xavier Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 ειναι καλη καρτα το dirty rat αλλα δεν την παιζεις για τεμπο...σκιζει τα κομπο ντεκς, πχ. κουν ή λεροι ντεκς, συνδυαζεται καλα με mc tech και board clears,αλλα δεν την παιζεις για τεμπο οπως ο παραπανω... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις