Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ποιος το περίμενε ότι ένα από τα πιο ακριβά class θα κατέληγε σε καρκινοdeck. Pirate warrior ο νέος καρκίνος Προς ενημερωση σου επειδη εισαι νεος,ψαξε αν σε ενδιαφερει σε πιο παλια post για facewarrior(charge και worgen)και Patron warrior και θα καταλαβεις Εν μερη μια απο τα ιδια και για τον lock που και ο handlock ηταν απο τα πιο ακριβα decks στις αρχες του παιχνιδιου και εβγαλε το zoo και murlocs.
Zus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Since when έγινα νέος και δεν το κατάλαβα? Εκτός αν έπαιζες πρίν τη beta Fulgore, οπότε ναι, με λες και νέο Πέρα από patron που ήθελε και λίγο μυαλό για να το παίξεις, κάτι mech warrior, worgen aggro κλπ πήγαν άκλαυτα. Εδώ πλέον παίζει να χάνεις στο 4 mana (συνέβη πριν λίγο) και πέθανε ο control εντελώς όμως. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από Zus
XMorsX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως το fatigue control πέθανε λόγω των jade decks. Ο aggro warrior δεν είναι τόσο δυνατός για να διώξει από το meta τα decks που κλασικά έχουν καλό match up απέναντι σε aggro. 1
Ghost007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το ειδαμε και αυτο λολ... ειμαι με shadowform με το priest αντιπαλος και αυτος priest τραβαει τεσπα το ολο θεμα βγαζω ρενο... εχουν μεινει 7 καρτες κατι τετοιο...τεσπα και ριχνω ενα kabal courier .. και τι μου βγαζει ? coldara drake ... χαχα ... που να ειχα και κανα raza ... ειδες καμια φορα ποτε δε ξερεις... γιατι το ειχα φαντασιωση πριν βγουν οι καρτες και λεγαμε δυστηχως ειναι του μαγου η καρτα και δε γινεται το κομπο... ...
Sartiv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το rng υπάρχει.Το Discover είναι rng.Μπορεί εσένα να σου βγάλει 3 απο τις οποίες η μία να σου κάνει δουλειά μπορεί εμένα να μου βγάλει 3 άσχετες. Το ρανκ 11 δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.Στπ βίντεο παραπάνω πήγενε στο 22:15 και δές πως παίζει και είναι rank 6.Πές μου λίγο ποιες πιθανότητες πρέπει να καταλάβει κανείς όταν παίζει με τέτοιους αντιπαλους. Ο pavel είχε πάααρα πολλές στιγμές τύχης στο φετινό τουρνουά αλλά καμία τους τόσο μεγάλη όσο τα δύο Babbling Books.Μιλάμε για τόσο τύχη που πλέον η κάρτα μετονομάστηκε σε Pavling Book.Σε ένα game να του δίνει πρώτα polymorph μετά firelands portal και ο ragnaros να βαράει εκεί που πρέπει. Προφανός είναι παιχνίδι καρτών οπότε και τύχης,οπότε κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί. Αλλά το να λέμε δεν ξέρετε δεν καταλαβαίνετε τις πιθανότητες είναι αστείο. Φυσικα και το rank 11 δεν ειναι τιποτα. Οταν εχω χρονο, ΠΑΝΤΑ φτανω στο rank 5. Τελικα ειμαι τοσο κωλοφαρδος...; Φυσικα χανεις και παιχνιδια λογω RNG αλλα μακροπροθεσμως αμα παιζεις σταθερα και προσπαθεις να αξιοποιησεις τις πιθανοτητες, θα κερδιζεις περισσοτερα παιχνιδια απο ο,τι χανεις. Για αρχη ξεκινα απο αυτο το αρθρο http://hearthstonehellas.gr/news/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-hearthstone/ Και υπαρχουν πολλες αλλες τετοιες λεπτομερειες που αν τις βαλεις ολες κατω, θα εισαι ενας εξαιρετικος παιχτης που θα φτανει στο legendary rank καθε μηνα διοτι το 90% δεν ξερει καν οτι υπαρχουν αυτες. 1
Mpiftekis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ... Μα αν είναι να το αναλύσουμε τόσο πολύ ας αφήσουμε το HS και ας πιάσουμε το online poker να βγάλουμε και τίποτα. Παιχνίδι είναι, ναι μεν ανταγωνιστικό (θα μου πεις και το πόκερ παιχνίδι είναι), αλλά είναι παιχνίδι να περνάει η ώρα μας. Αν είναι να υπολογίζουμε πιθανότητες σε excel για κάθε deck που φτιάχνουμε και να το έχουμε παράλληλα ανοιχτό όταν παίζουμε... άσ'το, παίζω πασιέντζα καλύτερα. 1
XMorsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όποιος δεν έχει όρεξη να παιδευεται για να κάνει σωστές επιλογές λαμβάνοντας υπόψιν κάποιες βασικές έννοιες πιθανότητας να μην παραπονιέται που χάνει κιόλας όμως. Το hs έχει πολύ τύχη, αλλά και μεγάλο περιθώριο να την χαλιναγωγησεις. Αυτό δε γίνεται σε μεμονωμένα παιχνίδια όμως αλλά σε ικανο πλήθος παιχνιδιών. 2
Ghost007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ε νταξ περνω ενα παιχνιδι εναντιον cthun warrior και εχω κανει παπαδες μεσα για να το παρω.. εγω με reno priest .... και μετα παιζω με renolock μου κανει 28 dmg με leroy ... και μετα με pirate warrior και ως συνηθως δε φτανεις ουτε στο 5 μανα... οκ τι να πω... οσο για τα παραπανω οκ δε νομιζω οτι χρειαζεται και τοση αναλυση το θεμα.. ολα παιζουν ρολο ...τι καρτες επιλεγεις και τι εχεις να επιλεξεις φυσικα.. πως παιζεις γενικα και φυσικα και η τυχη... απο εκει και περα νομιζω το προβλημα βρισκεται σε καποιες καρτες και κομπο τα οποια ειναι παραπανω op απο οσο πρεπει και ειναι και πανευκολο να γινουν αν εχεις αυτες τις καρτες...
Sartiv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το hs έχει πολύ τύχη, αλλά και μεγάλο περιθώριο να την χαλιναγωγησεις. Αυτό δε γίνεται σε μεμονωμένα παιχνίδια όμως αλλά σε ικανο πλήθος παιχνιδιών. Τα ειπες ολα ομορφα και ανθηρα!!! Αυτο πρεπει να κατανοηθει, προκειμενου να σταματησουν να παραπονιουνται οι παιχτες για τη "καταραμενη τυχη που τους εριξαν οι τσιγγανες"
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Και ας κλαίει ο άλλος εσύ τι καίγεσαι. Είναι αυτοί αλλά είστε και εσείς....
Rockavlon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιχνιδι που οι μισες καρτες αρκετον deck εχουν τη λεξη random και οι καρτες ερχονται σε τυχαια σειρα δεν βασιζεται στη τυχη...μαλιστα,επισης οταν καποιος εχει σκασει χιλιαδες ευρω να φανταστω θα εχει την ιδια "τυχη" με καποιον που παιζει free.
Sartiv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Και ας κλαίει ο άλλος εσύ τι καίγεσαι. Είναι αυτοί αλλά είστε και εσείς.... Ειναι που κατηγορουν αδικα καποια πραματα. και εσυ ασχολεισαι με ποιους τσακωνονται με ποιους;
Ghost007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον καλος η κακος εσπασα 2 legentary ... μια του warlock τον crul που μου ειχε δωσει και το herald του priest... εχω για ενα legentary ... ισως και για 2ο συντομα ... ειμαι αναμεσα σε sylvanna raza kazakus ... εχω κανει craft μονο rag ως τωρα... για πειτε καμια γνωμη τι να φτιαξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις