Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι.Οι καρτες δεν φευγουν,δεν πανε πουθενα.

_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png

Shaman - Tunel Trogg, Totem Golem , Thunder Bluff Valiant (Aντίο midrange Shaman), Lava Schock , Elemental Destruction

στα τσακιδια.  :devil:

παντως τοτε δεν ειναι να βγει και το επομενο adventure? ε θα δωσουν καποιες παρομοιες καρτες για να αντικαταστησουν αυτες που θα φυγουν.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png

στα τσακιδια.  :devil:

παντως τοτε δεν ειναι να βγει και το επομενο adventure? ε θα δωσουν καποιες παρομοιες καρτες για να αντικαταστησουν αυτες που θα φυγουν.

Δηλαδη θα βγαλουν παρομοια καρτα ξανα σαν τον reno?? :D

Δημοσ.

ναι, καποια στιγμη, να εχει παρομοιο εφε, οχι απαραιτητα με το ιδιο trigger condition. ειναι κατι που το εχουν κανει ηδη και για αλλες καρτες.

Δημοσ.

παιδες ειχα σπασει τον dr boom, τωρα π θελω να τον ξανακανω craft για wild δεν μπορω να τον κανω ξερετε γιατι? κοιταξα και στα filters ολα σωστα ειναι... μηπως δεν μπορουμε να ξαναcraftaroume παλια σετ?

αν δεν στον εμφανίζει, μήπως δεν έχεις επιλέξει "all cards" και σου βγάζει του standard μόνο.

Δημοσ.

Σαν τον Reno ελπίζω να μην ξαναβγεί.Απο την άλλη με τόση ενίσχυση σε face decks πρέπει να υπάρχει και το άλλο άκρο.

Ή απλά πρέπει η κοινότητα να αρχίσει να εκτιμάει περισσότερο τα taunts και τα heals.

Πάντως τώρα είδα ένα βιντεάκι που εύκολα μπορεί να δεί κανείς ότι μπορεί να κάνεις missplays πολλά αλλά με τύχη πάς σε χαμηλά ranks.Στο 22:15 ξεκινάει

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμαζω αυτο το ντεκ με καποιες παραλλαγες σε καρτες που δεν εχω...

δε παει ασχημα αν και μενω απο καρτες σε καποια παιχνιδια γιατι δεν εχω αυτες που τραβας μικρα...

αλλα ας το δοκιμασει καποιος που τα εχει να δει πως παει...

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/dogs-aggro-paladin-mean-streets-of-gadgetzan/

• Like 1
Δημοσ.

μπα δεν εβγαλα ακρη τελικα..μια μου τελειωναν η καρτες..μια ερχοντουσαν οπως ναναι...

και μια στο τοσο καθοντουσαν ολα και επερνες αερα το παιχνιδι...

γενικως ψιλομπαχαλο γινεται στο ranked ...

οτι ναναι ντεκς...

λογικο μεν γιατι και εγω κανω διαφορα πειραματα... 

απλα λεω...

Δημοσ.

ναι, παιζω εγω ενα με secrets, αρκετα καλο, μπορεις να αλλαξεις μερικες καρτες αν θες, εκτος απο τα βασικα Legendaries. επισης με αυτο παιζεις πιο επιθετικα, μην περιμενεις να εξουθενωσεις τον αντιπαλο, καντου damage oποτε μπορεις ωστε να τον αποτελειωσεις με το Pyroblast.

OWjM6u4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο casual παιζω με αυτο οταν κανω τα dailies. rank παιζω μονο τον rogue τωρα για να τον κανω golden. δοκιμασε το αν θες, ως κατι διαφορετικο απο tempo mage. 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Bαρεθηκα να λεει συνεχεια ο καθενας για το RNG του παιχνιδιου.

Παρατηστε το τελικα, αφου δε ξερετε-δε καταλαβαινετε τις πιθανοτητες και πως να τις αξιοποιησετε.

Ισα ισα με τα νεα discoveries θα ελεγα πως τωρα θελει πιο πολυ skill καθως διαλεγουμε καρτες που να ταιριαζουν περισσοτερο με το αντιπαλο deck,

ασε που εφτασα για πλακα στο rank 11 με ελαχιστα παιχνιδια (κυριως με dragon priest), απλως δεν εχω καθολου χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηστε το τελικα, αφου δε ξερετε-δε καταλαβαινετε τις πιθανοτητες και πως να τις αξιοποιησετε.

Ισα ισα με τα νεα discoveries θα ελεγα πως τωρα θελει πιο πολυ skill καθως διαλεγουμε καρτες που να ταιριαζουν περισσοτερο με το αντιπαλο deck,

ασε που εφτασα για πλακα στο rank 11 με ελαχιστα παιχνιδια (κυριως με dragon priest), απλως δεν εχω καθολου χρονο.

Το rng υπάρχει.Το Discover είναι rng.Μπορεί εσένα να σου βγάλει 3 απο τις οποίες η μία να σου κάνει δουλειά μπορεί εμένα να μου βγάλει 3 άσχετες.

Το ρανκ 11 δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.Στπ βίντεο παραπάνω πήγενε στο 22:15 και δές πως παίζει και είναι rank 6.Πές μου λίγο ποιες πιθανότητες πρέπει να καταλάβει κανείς όταν παίζει με τέτοιους αντιπαλους.

Ο pavel είχε πάααρα πολλές στιγμές τύχης στο φετινό τουρνουά αλλά καμία τους τόσο μεγάλη όσο τα δύο Babbling Books.Μιλάμε για τόσο τύχη που πλέον η κάρτα μετονομάστηκε σε Pavling Book.Σε ένα game να του δίνει πρώτα polymorph μετά firelands portal και ο ragnaros να βαράει εκεί που πρέπει.

Προφανός είναι παιχνίδι καρτών οπότε και τύχης,οπότε κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί.

Αλλά το να λέμε δεν ξέρετε δεν καταλαβαίνετε τις πιθανότητες είναι αστείο.

Δημοσ.

Ποιος το περίμενε ότι ένα από τα πιο ακριβά class θα κατέληγε σε καρκινοdeck.

Pirate warrior ο νέος καρκίνος

• Like 2
Δημοσ.

ε ναι, δεν υπαρχει καθολου RNG στο παιχνιδι. οπως πχ να εχεις 4 πειρατες κα τον Patches και στο ανοιγμα να σου δινει μονο τον Patches. η να εχεις 7 Jade Golem φυλλα και να σου βγαζει το πρωτο στον 10ο γυρο. καθολου RNG.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...