xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σιγουρα είναι fun deck. Τωρα δεν περιμενω από τετοια deck να είναι Tier 1. Ετοιμαστείτε για πολύ aggro shaman. Aggro warrior is old news οντως ο aggro warrior ξεπερνιεται ευκολα αν εχω ενα φυσιολογικο mulligan...ο aggro shaman ειναι πολυ γρηγορος και ασταματητος.
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 rogue καποια στιγμη θα μου κατσει ο van cleef που θα παει...δοκιμασα jade rogue, ετσι και ετσι...και εδω δεχομαι προτασεις. εγω αυτο χρησιμοποιω. μπορεις να αλλαξεις τα Lotus Agents/Thistle Tea με drake,κτλ. παντως τα Jade Golem decks δεν θα κρατησουν για πολυ, θα εχουν την ιδια μοιρα που ειχαν τα C'Thun decks μετα απο κανα μηνα. οσο δεν μπαινουν νεα gameplay mechanics και συνεχιζουν να δινουν αχρηστες legendaries, το meta θα αλλαξει ελαχιστα. το εχει καταστρεψει το παιχνιδι ο πιτσαδορος με την "game design φιλοσοφια" του. 1
kostask91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμαστε anyfin με finja το καινουριο murloc legendary. Μονος του παιρνει παιχνιδια 1
gotheron2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Να φτιαξω kazakus?? Αλλα χωρις reno μετα απο 4 μηνες τι θα γινει??? θα υπαρξει κατι να το αναπληρωσει??? θα φυγει πληρως αυτο το full health to your hero..?? Σκεφτομαι πολυ ασχημα να τον φτιαξω γιατι μου αρεσουν τα reno decks..αλλα δεν θελω να δωσω τσαμπα 1600 dust για 4 μηνες...μπορω να φτιαξω 3 legend και δεν ξερω ποιες να φτιαξω...εχω τις περισσοτερες και τις ποιο βασικες...τωρα μου λειπουν μονο απο το νεο exp.
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) imho, οταν φυγει ο reno, θα τελειωσουν και ολα τα single card decks, ασχετα αν η Blizz σπρωχνει αυτο το meta με το τελευται expansion. αν προσεξατε, εχουν βγει αρκετα καινουργια cancer decks, τα οποια δεν μπορεις να αντιμετωπισεις μονο με single καρτες χωρις Reno. υποψιν οτι ο Kazakus δινει random spells, κατι που ανακαλυψα επιπονα εχτες: σε δυο παιχνιδια, δεν μου εδωσε board wipe spells, κατι αχρηστα freeze μονο, οποτε και εχασα αφου ο αντιπαλοι ειχαν cancer decks με πολλα buffed low/midrage minions. επομενως η απαντηση μου ειναι αν θες να γλυτωσεις σκονη, μην φτιαχνεις Reno, φτιαξε cancer decks που θα ειναι και πιο πετυχημενα για τους επομενους μηνες. η Blizzard το εχει καταστρεψει το παιχνιδι. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από KilliK
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι.Οι καρτες δεν φευγουν,δεν πανε πουθενα. Το πολυ πολυ αν συνεχισει να ειναι το χαλι που βλεπουμε τωρα,οι περισσοτεροι να το γυρισουν στο Wild mode.Ουτως ή αλλως τα ιδια με το ranked εν μερη ειναι. 2
alan2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ισχυρός ο Reno Warlock αυτή τη στιγμή o sjow εφτασε legent 7 -> http://themoment.tv/playlist/4407/ αλλα απέναντι σε γρήγορο Shaman εχει προβλημα Καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι.Οι καρτες δεν φευγουν,δεν πανε πουθενα. Το πολυ πολυ αν συνεχισει να ειναι το χαλι που βλεπουμε τωρα,οι περισσοτεροι να το γυρισουν στο Wild mode.Ουτως ή αλλως τα ιδια με το ranked εν μερη ειναι. Στο wild κυριαρχεί ο secret pala & warlock Ζοο 1
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ισχυρός ο Reno Warlock αυτή τη στιγμή o sjow εφτασε legent 7 -> http://themoment.tv/playlist/4407/ αλλα απέναντι σε γρήγορο Shaman εχει προβλημα Στο wild κυριαρχεί ο secret pala & warlock Ζοο Και τι παει να πει αυτο?Οτι δηλαδη δεν μπορεις να παιξεις οτι θελεις επειδη κυριαρχουν τα παραπανω deck? Επισης το γεγονος οτι ο Sjow εφτασε τοσο τι παει να πει και αυτο?Και ο Savj(αφου πιασαμε τους streamer παλι)σε προηγουμενο σου video επαιζε με kazakus priest και ηταν rank 2 legend. Ουτως ή αλλως αυτη τη στιγμη απο το τελευταιο expansion(οπως και τα Cthun deck)εχουμε τα jade decks,τα kazakus(no duplicate card)decks και κατι αλλες σαχλαμαρες με τον Shaman και τον pirate warrior κυριως.
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ την έχω καταβρεί με τον pirate warrior...στο 4ο turn είτε κερδίζω, είτε I choose death. Mindless fun Έτσι κι αλλιώς στο χέσιμο παίζω hearthstone γιατί να παιδεύομαι με σκέψη; Στα plus ότι με warrior deck ξεκίνησα να παίζω πρώτη φορά τώρα. Θα γίνει χρυσός αν κρατήσει αυτό το πράγμα! 1
Ghost007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δλδ loe και blackrock θα φυγουν σε λιγους μηνες ? μονο karazhan θα μεινει..και οτι καινουργιο βγαλουν μετα ...? γιατι εγω νομιζα μονο το blackrock...
Chocobo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Να φτιαξω kazakus?? Αλλα χωρις reno μετα απο 4 μηνες τι θα γινει??? θα υπαρξει κατι να το αναπληρωσει??? θα φυγει πληρως αυτο το full health to your hero..?? Σκεφτομαι πολυ ασχημα να τον φτιαξω γιατι μου αρεσουν τα reno decks..αλλα δεν θελω να δωσω τσαμπα 1600 dust για 4 μηνες...μπορω να φτιαξω 3 legend και δεν ξερω ποιες να φτιαξω...εχω τις περισσοτερες και τις ποιο βασικες...τωρα μου λειπουν μονο απο το νεο exp. Δεν παίζει καθόλου χωρίς Reno.Το έχουμε δοκιμάσει ακριβώς για αυτό το λόγο σε account φίλου που έχει όλες τις κάρτες και το deck είναι μέτριο. Δοκίμασε το όμως και μόνος.Αν έχεις όλα τα άλλα ο Kazakus δεν θα σου δώσει game , βγάλε και το Reno και βάλε 2 άλλα το πιθανότερο είναι μέχρι να φτάσεις 6-7 mana να έχεις χάσει ή να είσαι πολύ χαμηλά σε life.
Metaksas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδες ειχα σπασει τον dr boom, τωρα π θελω να τον ξανακανω craft για wild δεν μπορω να τον κανω ξερετε γιατι? κοιταξα και στα filters ολα σωστα ειναι... μηπως δεν μπορουμε να ξαναcraftaroume παλια σετ?
Chocobo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δλδ loe και blackrock θα φυγουν σε λιγους μηνες ? μονο karazhan θα μεινει..και οτι καινουργιο βγαλουν μετα ...? γιατι εγω νομιζα μονο το blackrock... League of Explorers , Blackrocj Mountain και The Grand Tournament πάνε wild. Θα αλλάξει ριζικα τα περισσότερα decks.Μερικές πάρα πολύ βασικές κάρτες σε διάφορα decks που θα πάνε wild. Druid - Raven Idol, Mulch Hunter - Quick Shot Mage - Arcane Blast , Flamewalker Paladin - Anyfin Can Happen, Keeper Of uldaman , Colysseum Priest - Twilight Whelp , Wyrmrest Agent , Twilight Dragon , Blackwing Technician, Blackwing Corruptor(με λίγα λόγια αντίο Dragon priest όπως το ξέρουμε) Entomb , Ressurect Rogue - Unearthed Raptor , Tomb pillager Shaman - Tunel Trogg, Totem Golem , Thunder Bluff Valiant (Aντίο midrange Shaman), Lava Schock , Elemental Destruction Reno decks - Reno Warlock - Dark Peddler , Imp Gand Boss , Demonwrath Και μερικές neutral δυνατές που αλλάζουν σε Wild. Finley,Thaurissan,Argent Horserider,Bran Bronzebeard,Elise Starseaker,Justicar Trueheart. Απο αυτά και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο θα αλλάξει το παιχνίδι. 2
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδες ειχα σπασει τον dr boom, τωρα π θελω να τον ξανακανω craft για wild δεν μπορω να τον κανω ξερετε γιατι? κοιταξα και στα filters ολα σωστα ειναι... μηπως δεν μπορουμε να ξαναcraftaroume παλια σετ? Να κάνεις craft θα έπρεπε να μπορείς. Τώρα που δοκίμασα γίνεται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις