Ghost007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 νταξ εγω βλεπω διαφορα ντεκς μεσα και παιζω και με διαφορα δικα μου... αν ειναι ενας απο τους char που εμεινε λιγο πισω με το expansion νομιζω ειναι ο hunter ... ισως και ο μαγος... δεν πηραν και τπτ ιδιαιτερο σε καρτες... οκ πηρε κατι buffs κλπ για beast hunter φαση αλλα δε ξερω κατα ποσο τραβαει αυτο το ντεκ... ποιο δυσκολος ως τωρα νομιζω ειναι ο renolock ...και μαλιστα ενας μου εχωσε και τον krul που λεγαμε και κατεβασε τα παντα ολα.. αλλα ειχε ολες τις καρτες...jaraxus kazakus κλπ κλπ...
theokets Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 παιδια προηγουμενες σιζον επαιζα ρανκ 5-6 hunter. αυτη τη σιζον νιωθω ο βλακας της υποθεσης ... κολλημενος στο 12 μαξ. renolocks, dragonpriests,jade druid/rogue απλα πετανε καρτες και κερδιζουν ενω εγω πρεπει να σεταρω τα παντα ολα και με φουλ τυχη στο τραβηγμα μπας και παρω κανα Kill...
kostask91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Face hunter ( ο παλιος προφανως ), η pirate warrior ? Ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο retard deck στην ιστορια του hs? :Ρ
Lautrec Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Face hunter ( ο παλιος προφανως ), η pirate warrior ? Ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο retard deck στην ιστορια του hs? :Ρ Midrange Shaman Και ο Secret Pally ήταν ζαβο deck, μέχρι και bot έφταναν legend rank 1
kostask91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ο midrange shaman, δεν μπαινει για κανενα λογο στην κατηγορια του retard, απο τη στιγμη που κανει trade και δε παει μονο μαπα χαχαχαχα... Αν και δεν το χω παιξει. Με τον secret pala, θα συφωνησω.
Zus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Midrange shaman. Κάνει trade μόνο σε taunt. Ειδάλως, αν δεν έχεις Harrison σου σαπακιάζει τα μούτρα με το Doomhammer
KiriosD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 παιδια προηγουμενες σιζον επαιζα ρανκ 5-6 hunter. αυτη τη σιζον νιωθω ο βλακας της υποθεσης ... κολλημενος στο 12 μαξ. renolocks, dragonpriests,jade druid/rogue απλα πετανε καρτες και κερδιζουν ενω εγω πρεπει να σεταρω τα παντα ολα και με φουλ τυχη στο τραβηγμα μπας και παρω κανα Kill... το ότι πήγαινες με facehunter 5-6 τι σημαίνει; πρέπει να βρεις άλλο αντίστοιχο να παιξεις τώρα βλέπε pirate war
xavier Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ειναι τοσσο δυνατος ο pirate warrior? νομιζω οτι με ενα καλο taunt καθαριζεις, κατι aggro shaman κυριως ή aggro rogue, μου φαινονται αρκετα χειροτερα... συμμαζεψα λιγο το jade druid deck μου, εβαλα και 2 ancient of war μεσα, πηγε αρκετα καλα. jade shaman επισης αρκετα δυνατος... reno priest, reno lock πανε αρκετα καλα και χωρις καζακο(που ειναι η πρωτεραιοτητα μου για κραφτ αν και εφαγα ολο το dust μου για να φτιαξω και rare/epic που μου λειπαν) hunter μου λειπει το rat pack, το δοκιμασα το buff deck αλλα δεν το βλεπω να τραβαει, ισως πρεπει να δοκιμασω καποια εκδοση με secrets, δεχομαι προτασεις rogue καποια στιγμη θα μου κατσει ο van cleef που θα παει...δοκιμασα jade rogue, ετσι και ετσι...και εδω δεχομαι προτασεις. paladin δεν ασχοληθηκα καθολου με το νεο expansion και δεν βλεπω να πολυπαιζεται γενικοτερα... warrior, ισως δοκιμασω κανα taunt deck καποια στιγμη, αν δω κατι καλο, θα ασχοληθω... 1
privateer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Mid range shaman είναι τιμιο deck. Ηταν το πιο δυνατο μιας και επεσε σε μια εποχη που δεν υπηρχαν τα καταλληλα counters. O aggro warrior είναι δυνατο deck αυτή την εποχη που ακομη υπαρχουν πειραματισμοι.. Όταν βελτιωθουν Τα decks θα πρεπει να και αυτό να εξελιχθεί. Λογικα θα παει σε μια μορφή aggro dragon warrior. Εξισου δυνατο και ισως καλυτερο είναι ο aggro shaman. Το καλυτερο deck παντως είναι το reno warlock. Αυτό το μηνα προσωπικα θα ασχοληθώ με αρενα να μαζεψω dust για κανα 2 Legs ακομη που μου εμειναν. Ευτυχως ημουν τυχερος και ανοιξα πολύ καλα Legs. Από Γεναρη μαζεύουμε Gold γιατι λογικα παλι θα εχουμε exp και όχι adv μιας και θα φυγουν πολλα sets. 1
privateer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ελεγα να φτιάξω raza αλλα βλέποντας το Kun Aviana OTK deck κραφταρα αμεσα τον Kun 2
xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ελεγα να φτιάξω raza αλλα βλέποντας το Kun Aviana OTK deck κραφταρα αμεσα τον Kun εβλεπα το savj χθες, δεν τραβουσε το deck, δειχνει πολυ αργο για το τρεχον μετα...
xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 στο 10 μανα, παιζεις aviana(κανει ολα τα μινιονς 1 μανα) μετα παιζεις kun για να εχεις διαθεσιμο ολο το μανα σου και μετα bran οτι cthun buff minions μπορεις να παιξεις και στο τελος cthun(με διπλο battlecry λογω bran) βγαζει γυρω στα 40-50 mana damage ή και πολυ παραπανω αν παιζεις youthful brewmaster(για να ξαναριξεις το cthun). το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαζεψεις παρα πολλες καρτες στο χερι, που μεχρι να το κανεις κατι aggro warriors κτλ σε εχουν καθαρισει στη 5η γυρα... κοντρα σε control, παλι δεν ειναι ευκολο να το πετυχεις γιατι μεχρι να μαζεψεις τις καρτες σου, θα σου εχουν παρει το board και αν οταν παιξεις το combo σου αν δεν εχεις αρκετο damage να φας και τα μινιονς και τον αντιπαλο και εχουν καποιο board clear, οπως brawl ή twisted nether κτλ, μετα δεν εχεις τιποτα. 2
Zus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ελεγα να φτιάξω raza αλλα βλέποντας το Kun Aviana OTK deck κραφταρα αμεσα τον Kun Το παίζει ένας φίλος στο Legend με μεγάλη επιτυχία! 1
privateer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το παίζει ένας φίλος στο Legend με μεγάλη επιτυχία! Σιγουρα είναι fun deck. Τωρα δεν περιμενω από τετοια deck να είναι Tier 1. Ετοιμαστείτε για πολύ aggro shaman. Aggro warrior is old news 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις