Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλά τα λέει ο Lupus.Random potions , buffs , discovers..Aυτή η συλλογή είναι πολύ gamble.Αλλά για card game μιλάμε πάντα θα χρειάζεται τύχη.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο για εσενα, χαχα!

If face plays taunt, me still go face. Το Huffer σχεδίασε αυτή την κάρτα?

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά μέχρι στιγμής ο Hunter δεν έχει ούτε ένα πραγματικά καλό legendary. Και έχει και τα περισσότερα λόγω TGT

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κανεις να μου προτεινει κανα ντεκ με λιγο κοστος;εχω ξεκινησει προσφατα και δεν εχω πολλες καρτες.

γραψε και το battletag σου να σε κανει add οποιος θελει...

Εξαιρετικό Leg για Reno Demon Lock!

ε νταξ ..ισως αμα τα εχεις ολα..τωρα ετσι τι να το κανω...

που και παλι δε ξερω μου φενεται καπως...

γιατι καποια demon εχουν καποια battlecry που τα χανεις αν τα ριξεις ολα χυμα κατω..

αν εχεις κιολας τοσα πολλα πανω σου γιατι στο 9 μανα λιγο χλωμο..

Δημοσ.

γραψε και το battletag σου να σε κανει add οποιος θελει...

ε νταξ ..ισως αμα τα εχεις ολα..τωρα ετσι τι να το κανω...

που και παλι δε ξερω μου φενεται καπως...

γιατι καποια demon εχουν καποια battlecry που τα χανεις αν τα ριξεις ολα χυμα κατω..

αν εχεις κιολας τοσα πολλα πανω σου γιατι στο 9 μανα λιγο χλωμο..

ε νταξ δεν το παιζεις για να γεμισεις το board, ενα free doomguard ή dread infernal να σου κατεβασει, δινει value...δεν παιζονται και πολλα demons στο late game...

• Like 1
Δημοσ.

Αμφιβάλω πολύ αν όσοι  λένε πως το παιχνίδι είναι 90% τύχη έχουν πάει πάνω από ρανκ 5. Μας έχετε ζαλίζει τα ούμπαλα. Λες και όταν βλέπαμε secret paladin και face hunter με loatheb για να κόβεις aoe ήταν καλύτερα. Παίξτε, απολαύστε το παιχνίδι και μην κοιτάτε το ρανκ. Αν πάλι θέλετε να γίνετε καλοί σε αυτό το παιχνίδι, σταματήστε να λέτε πως είναι 90% τύχη και συγκεντρωθείτε στο πως να μεγιστοποιήσετε το skillcap σας. Α και παίξτε καμιά αρένα για να μάθετε λίγο value trades. Τραγικό να βλέπω άτομα με ~3000wins να έχουν ~100 wins arena.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν το έχω δει στην πράξη, αλλά έτσι όπως είδα το description, λέω ταμάμ για Reno demonlock. Ο voidcaller βέβαια κατεβάζει ένα, δεν κατεβάζει 3-4 ταυτόχρονα

Δημοσ.

Η γλυκιά αίσθηση όταν νικάς Fatigue Warrior με Malchezar μέσα με...... Fatigue :) Νευρίασε τόσο που άφηνε τον κάθε γύρο να φτάσει τέρμα το σχοινί ενώ δεν είχε καθόλου κάρτες.

Hearthstone_Screenshot_12_08_16_01_48_18Hearthstone_Screenshot_12_08_16_01_49_17

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...