Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εάν σε πάρει ο κατήφορος δεν ανεβαίνεις μετά στο normal τον κόλο σου να χτυπάς. απλά μπορεί να σε πάρει στο gold μπορεί στο diamond μπορεί στο master. αλλά εάν στραβώσει δεν σου γυρνάει. γι αυτό θα γίνεται reset κάθε εβδομάδα από ότι λένε. όσο για τις αρένες, καλές για να συντηρήσαι. όταν κάνω 6-3, 7-3, 9-2 κτλ κτλ σε 1 arena sorry αλλά δεν θέλω να φάω 1 1/2 - 2 ώρες από την ζωή μου για 1 deck (1,1e + 1,7ε η είσοδος που παίρνεις πίσω ie = 2,9e / 2 full hours) προτιμώ να τα δώσω και να κάτσω να βλέπω τις καρτούλες μου και να διαβάζω τα comments

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

So true.

Έκανα κάποιες ήττες απανωτές σαν 3 silver και έχω ξεσκιστεί να κερδίζω (γύρω στις 10 σερί νίκες) και ακόμα εκεί, κολλημένος είμαι...

Σήμερα, μετά από 5 πακέτα μου άνοιξε epic card για druid :S

Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσες εβδομάδες θα μου πάρει να βρω legendary κάρτα και δη για Hunter... 

ΤΒΗ το hunter deck ειναι το πιο ευκολο κ φτηνο

Τουλαχιστον , το one turn win deck που ειναι κ αυτο που δουλευει πιο καλα

Δεν χρειαζεσαι legendaries ουτε καν rare cards

όταν το λες σαν normal παίκτης το δέχονται, εάν πεις ότι έδωσες 150ε κατευθείαν σε λένε EEEEE P2W OFC!!!! FFS BBQ

όσο για την legendary του hunter είναι 1 μόνο (όπως και για κάθε class) όπου είναι ο kind (k)rush οπου οριακά χοράει στο deck μιας και στα 9 mana που τον κατεβάζεις ποιος ζεις και ποιος πεθαίνει έως τότε

Εγώ είμαι δουλειά, να έμπαινες το πρωί που είστε όλοι άφαντοι, λαμόγια! :P

Θέλω King Krush, να κατεβάζω και να κατουράει ο άλλος τα βρακιά του από το βρυχηθμό!

Με 5-6 taunts που έχω στο deck, άνετα φτάνουμε στα 9 mana :D

Επίσης παρατηρώ ότι πρέπει να παίξεις όλους τους χαρακτήρες για να είσαι ανταγωνιστικός στην Arena.

Χθες μου βγήκε η πίστη για να πάρω το daily με warrior και σήμερα έπαιξα Arena με Priest.

1-3 και πούλος.

Στο 8ο turn που θα παιξεις King Crush μπορεις να κερδισεις το παιχνιδι χωρις αυτον 

Timber Wolf

Young Dragonhawk

Buzzard

Ironbeak Owl

Dire Wolf Alpha

Unleash the hounds

Game over

και ένα βίντεο με τις κάρτες. 

lroi atm ο hunter είναι ίσως από τα χειρότερα και τα πιο δύσκολα classes. έχει ένα μονο efective build (beast galore) για να ανέβεις και όλα τα άλλα υστερούνε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. άρα με taunts και αργοπορία μόνο να την σπάσεις στον άλλον ίσως καταφέρεις μιας και λογικά δεν βγάζει το dmg που πρέπει 

Η κάρτα unleash the hounds θέλει rework πάντως.. Είναι τρελό cheat.

Τρελό cheat είναι όλες οι κάρτες του Priest, especially αυτές που σου αρπάζουν κάρτες από το deck και όσες κάνουν mind control...

Μπροστά σε αυτές τις κάρτες, δεν παίζει να υπάρχει αντίστοιχη σε όσους characters έχω παίξει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...