paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εάν σε πάρει ο κατήφορος δεν ανεβαίνεις μετά στο normal τον κόλο σου να χτυπάς. απλά μπορεί να σε πάρει στο gold μπορεί στο diamond μπορεί στο master. αλλά εάν στραβώσει δεν σου γυρνάει. γι αυτό θα γίνεται reset κάθε εβδομάδα από ότι λένε. όσο για τις αρένες, καλές για να συντηρήσαι. όταν κάνω 6-3, 7-3, 9-2 κτλ κτλ σε 1 arena sorry αλλά δεν θέλω να φάω 1 1/2 - 2 ώρες από την ζωή μου για 1 deck (1,1e + 1,7ε η είσοδος που παίρνεις πίσω ie = 2,9e / 2 full hours) προτιμώ να τα δώσω και να κάτσω να βλέπω τις καρτούλες μου και να διαβάζω τα comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 So true. Έκανα κάποιες ήττες απανωτές σαν 3 silver και έχω ξεσκιστεί να κερδίζω (γύρω στις 10 σερί νίκες) και ακόμα εκεί, κολλημένος είμαι... Σήμερα, μετά από 5 πακέτα μου άνοιξε epic card για druid :S Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσες εβδομάδες θα μου πάρει να βρω legendary κάρτα και δη για Hunter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να σου πέσουν 2 σε ένα pack, δεν μπορείς να ξέρεις.. RNG man.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ΤΒΗ το hunter deck ειναι το πιο ευκολο κ φτηνο Τουλαχιστον , το one turn win deck που ειναι κ αυτο που δουλευει πιο καλα Δεν χρειαζεσαι legendaries ουτε καν rare cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 όταν το λες σαν normal παίκτης το δέχονται, εάν πεις ότι έδωσες 150ε κατευθείαν σε λένε EEEEE P2W OFC!!!! FFS BBQ όσο για την legendary του hunter είναι 1 μόνο (όπως και για κάθε class) όπου είναι ο kind (k)rush οπου οριακά χοράει στο deck μιας και στα 9 mana που τον κατεβάζεις ποιος ζεις και ποιος πεθαίνει έως τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μπείτε κανείς μέσα για κάνα duel ορέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ είμαι δουλειά, να έμπαινες το πρωί που είστε όλοι άφαντοι, λαμόγια! Θέλω King Krush, να κατεβάζω και να κατουράει ο άλλος τα βρακιά του από το βρυχηθμό! Με 5-6 taunts που έχω στο deck, άνετα φτάνουμε στα 9 mana Επίσης παρατηρώ ότι πρέπει να παίξεις όλους τους χαρακτήρες για να είσαι ανταγωνιστικός στην Arena. Χθες μου βγήκε η πίστη για να πάρω το daily με warrior και σήμερα έπαιξα Arena με Priest. 1-3 και πούλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στο 8ο turn που θα παιξεις King Crush μπορεις να κερδισεις το παιχνιδι χωρις αυτον Timber Wolf Young Dragonhawk Buzzard Ironbeak Owl Dire Wolf Alpha Unleash the hounds Game over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 και ένα βίντεο με τις κάρτες. lroi atm ο hunter είναι ίσως από τα χειρότερα και τα πιο δύσκολα classes. έχει ένα μονο efective build (beast galore) για να ανέβεις και όλα τα άλλα υστερούνε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. άρα με taunts και αργοπορία μόνο να την σπάσεις στον άλλον ίσως καταφέρεις μιας και λογικά δεν βγάζει το dmg που πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ετσι οπως κλαινε στα forums θα το nerf το Unleash the hounds και οι hunters παλι στο περιθωριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μαζί με priest galore, murloc lock, fat pala, miracle rogue, miracle mage, stun mage, spell power mage και γενικά ότι τους φαίνεται op την ημέρα που θα ξυπνήσουν στραβά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η κάρτα unleash the hounds θέλει rework πάντως.. Είναι τρελό cheat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 χωρις αυτο ο hunter ειναι ενα τιποτα δυστυχως ειδικα αν εχεις αντιπαλο mage / priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η κάρτα unleash the hounds θέλει rework πάντως.. Είναι τρελό cheat. Τρελό cheat είναι όλες οι κάρτες του Priest, especially αυτές που σου αρπάζουν κάρτες από το deck και όσες κάνουν mind control... Μπροστά σε αυτές τις κάρτες, δεν παίζει να υπάρχει αντίστοιχη σε όσους characters έχω παίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Επιτέλους μόλις μου ρθε mail απο Blizzard το κλειδάκι , το κάνω install τωρα γαι να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις