Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον, με το νέο expand... παίζει πια να είναι 95% "ραντομιά"/τύχη και 5% ικανότητα!!!

Πριν 2 χρόνια που το ξεκίνησα, ήταν "καρκίνος" παιχνίδι, δεν μπορούσα να το σταματήσω, επικό! Πλέον... παίζω "χαλαρά"... έχω φτάσει στο 12 rank και "δεν μου καίγεται καρφί" για αν θα χάσω ή όχι (σε σχέση με πριν που ούρλιαζα από λύσσα)! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε κάθε ματς, που δεν υπάρχει λόγος να "χαλιέσαι"...

Εντάξει μεγάλε κούρασες πλέον. Αποδέξου ότι δεν κάνεις πολύ απλά και άλλαξε παιχνίδι.

• Like 4
Δημοσ.

Πλέον, με το νέο expand... παίζει πια να είναι 95% "ραντομιά"/τύχη και 5% ικανότητα!!!

Πριν 2 χρόνια που το ξεκίνησα, ήταν "καρκίνος" παιχνίδι, δεν μπορούσα να το σταματήσω, επικό! Πλέον... παίζω "χαλαρά"... έχω φτάσει στο 12 rank και "δεν μου καίγεται καρφί" για αν θα χάσω ή όχι (σε σχέση με πριν που ούρλιαζα από λύσσα)! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε κάθε ματς, που δεν υπάρχει λόγος να "χαλιέσαι"...

...Είχα περί τα 3000+ χρυσό, συν τα 4-6 που κέρδισα απ' το expand, σύνολο γύρω στα 20+ packs άνοιξα χθες. ΤΟ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ κάρτες που άνοιξα, "τριγκάριζαν" ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ (είτε στο ντεκ σου είτε στο board)! Και επίσης, ΟΛΕΣ σχεδόν ήταν/είναι combos-κάρτες, δηλαδή ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ" η τάδε κάρτα με την άλλη κάρτα και εκείνην την τρίτη κάρτα... για να σου "τριγκάρει" το τάδε πράμα!!! ...Καλά, άντε χέσε μας, ρε Μπλίζαρντ!!!!

...Ξεκίνησα (όπως πάντα, κάθε σεζόν) με Tempo Mage & Control Paladin (για την ακρίβεια Murloc-Control). Μου "έκατσαν" σερί 4 φορές ΙΔΙΟ "Ρογκ-Miracle" ντεκ (με νέες κάρτες) και μετά σερί 4-6 φορές "Hunter-semi-Secret-Midrange", επίσης με νέες κάρτες. Στα μισά ματς τους σακάτεψα πανεύκολα... στα άλλα ΕΚΕΙΝΟΙ με σακάτεψαν πανεύκολα, αφού τους "έκατσαν" τα πάντα στους πρώτους 4-6 γύρους...

Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ το παιχνίδι, που ξεκινώντας ένα ματς και βλέποντας την class του αντιπάλου σου, ΗΞΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ τί σε περιμένει (ειδικά μετά τους 2 πρώτους γύρους και βλέποντας τις κάρτες που έριχνε). Πλέον, Ο,ΤΙ ΝΤΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ κάποιος, Ο,ΤΙ ΚΛΑΣΗ και να 'ναι... είναι ζήτημα ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΥΧΗΣ να "του κάτσουν" τα combos (να τραβήξει τις συγκεκριμένες κάρτες) για να σε νικήσει. Άρα... η εταιρεία εστιάζει ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, που θα θέλουν να ΧΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ για να αποκτήσουν πολλά πακς με νέες (δημοφιλείς) κάρτες, οπότε και ο πάσα ένας με αυτές τις νέες "ράντομ" κάρτες να έχει την δυνατότητα να νικήσει.

Δεν είναι όπως παλιά, που "έφτυνες αίμα" ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να ανέβεις rank, τώρα "και η κουτσή Μαρία" φτάνει 12ο-10ο rank.

...Eγώ πια, που δεν σταματούσα ούτε στον... ύπνο μου να παίζω (θυμάμαι... ονειρευόμουν ματσάπς!!!), τώρα πια παίζω μόνο στην... τουαλέτα (λολ) ή όταν τρώω το βραδινό μου - δηλαδή ΤΟ ΠΟΛΥ 4-6 ματσάκια, εκεί που παλιότερα έπαιζα... 6-8 ώρες ημερισίως! ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΠΟΛΥ με έχει "χαλάσει" το παιχνίδι και το σκυλοβαρέθηκα...

Οντως κουρασες να λες τα ιδια και τα ιδια, δεν σου αρεσει -> δεν παιζεις , απλα τα πραγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον, με το νέο expand... παίζει πια να είναι 95% "ραντομιά"/τύχη και 5% ικανότητα!!!

...Είχα περί τα 3000+ χρυσό, συν τα 4-6 που κέρδισα απ' το expand, σύνολο γύρω στα 20+ packs άνοιξα χθες. ΤΟ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ κάρτες που άνοιξα, "τριγκάριζαν" ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ (είτε στο ντεκ σου είτε στο board)! Και επίσης, ΟΛΕΣ σχεδόν ήταν/είναι combos-κάρτες, δηλαδή ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ" η τάδε κάρτα με την άλλη κάρτα και εκείνην την τρίτη κάρτα... για να σου "τριγκάρει" το τάδε πράμα!!! ...Καλά, άντε χέσε μας, ρε Μπλίζαρντ!!!!

να υποθέσω πως σου έμειναν κιόλας περί τα 1000+ χρυσά νομίσματα; 

...Ξεκίνησα (όπως πάντα, κάθε σεζόν) με Tempo Mage & Control Paladin (για την ακρίβεια Murloc-Control). Μου "έκατσαν" σερί 4 φορές ΙΔΙΟ "Ρογκ-Miracle" ντεκ (με νέες κάρτες) και μετά σερί 4-6 φορές "Hunter-semi-Secret-Midrange", επίσης με νέες κάρτες. Στα μισά ματς τους σακάτεψα πανεύκολα... στα άλλα ΕΚΕΙΝΟΙ με σακάτεψαν πανεύκολα, αφού τους "έκατσαν" τα πάντα στους πρώτους 4-6 γύρους...

Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ το παιχνίδι, που ξεκινώντας ένα ματς και βλέποντας την class του αντιπάλου σου, ΗΞΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ τί σε περιμένει (ειδικά μετά τους 2 πρώτους γύρους και βλέποντας τις κάρτες που έριχνε). Πλέον, Ο,ΤΙ ΝΤΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ κάποιος, Ο,ΤΙ ΚΛΑΣΗ και να 'ναι... είναι ζήτημα ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΥΧΗΣ να "του κάτσουν" τα combos (να τραβήξει τις συγκεκριμένες κάρτες) για να σε νικήσει. Άρα... η εταιρεία εστιάζει ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, που θα θέλουν να ΧΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ για να αποκτήσουν πολλά πακς με νέες (δημοφιλείς) κάρτες, οπότε και ο πάσα ένας με αυτές τις νέες "ράντομ" κάρτες να έχει την δυνατότητα να νικήσει.

Δεν είναι όπως παλιά, που "έφτυνες αίμα" ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να ανέβεις rank, τώρα "και η κουτσή Μαρία" φτάνει 12ο-10ο rank.

γιατί έφτυνες αίμα αν ήξερες τι ντεκ έχει ο αντιπαλος με το που ξεκινουσε το παιχνίδι;

...Eγώ πια, που δεν σταματούσα ούτε στον... ύπνο μου να παίζω (θυμάμαι... ονειρευόμουν ματσάπς!!!), τώρα πια παίζω μόνο στην... τουαλέτα (λολ) ή όταν τρώω το βραδινό μου - δηλαδή ΤΟ ΠΟΛΥ 4-6 ματσάκια, εκεί που παλιότερα έπαιζα... 6-8 ώρες ημερισίως! ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΠΟΛΥ με έχει "χαλάσει" το παιχνίδι και το σκυλοβαρέθηκα...

Γιατί αυτή η τυχαιότητα με το που θα αλλάξεις γλώσσα ; με αποκορύφωμα το rogue-μιρακλ

• Like 2
Δημοσ.

ξεκινησε με 3 buffs στα μινιονς +1+1 

που να ηξερε ομως τι τον περιμενει ...lol ....

post-338868-0-78165000-1480938533_thumb.png

ε στο 6 μανα εκανε και concede ... χαχα ....

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για το τελευταιο συγνωμη αλλα μαλλον αλλο παιχνιδι επαιζες τοσο καιρο.Απο τις αρχες οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι και η κουτση μαρια πηγαινε rank 10-12 και παει λεγοντας,γιατι και τοτε υπηρχαν τα γνωστα murloc,zoo,handlock,control warrior που απλα σπαμαρες παιχνιδια και αργα ή γρηγορα ανεβαινες.

Και μαλιστα στο ειχαμε γραψει ακομα και οταν ειχες πρωτοξεκινησει που εγραφες παλι εδω,αλλα απο οτι φενεται απο το ενα αφτι μπηκε(αυτα που γραψαμε)απο το αλλο βγηκε.

• Like 2
Δημοσ.

εβλεπα τον κριπ το πρωι, με otk priest

http://www.hearthpwn.com/decks/695131-kripps-gadgetzan-otk-combo-priest

το combo ειναι spawn of shadows, garrison commander, raza μαζι με finley και shadowform, εχεις 28 εξασφαλισμενο damage, μπορει και λιγο παραπανω αν παρεις καποιο hero power που κανει damage απο το finley...

ενδιαφερον για αυτη την εποχη που δεν παιζεται control warrior

βεβαι το ζορι ειναι οτι πρεπει  και εσυ να εχεις αρκετη ζωη γιατι τρως αρκετη ζημια και εσυ απο το spawn of shadows

Δημοσ.

Μπορω να φτιαξω 2 καρτες legend ποιες να φτιαξω?? Θελω καρτες που να παιζονται..!!!

Ανάλογα τι έχεις ως τώρα και τι deck θές να παίξεις.

Κλασσικά καλά legendary είναι Ragnaros και Sylvana.

Τώρα ανάλογα το τι deck θές μπορεί να σου χρειάζεται Fandral , Aya Blackpaw , Kazakus/Solia/Raza , Malygos , Archmage Antonidas , Twin Emperor Vek'Lor , N'zoth , Thalnos , (Justicar για λιγους μήνες ακόμα) Αlexstrasza κλπ κλπ...

Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται το meta τώρα με τα νέα decks.Μέχρι πρότινος Shaman , Dragon/control warrior , tempo/freeze mage , Malygos Druid , Secret hunter ήταν ψιλά.

Για μένα περίμενε λίγο να δούμε τι θα είναι στη κορυφή και μετά κάνεις craft.

Αυτή τη στιγμή παίζει πολύ Reno decks , dragon priests και πάνε καλά..

Aλλά σε 4 μήνες ο Ρενο θα πάρει πόδι οπότε δεν νομίζω κανένα απο τα άλλα να είνια αρκετό ώστε να συνεχίσουν τα no duplicate decks καθώς χάνουν πολύ απο face aggro decks.

Γενικά δές λίγο το μέλλον για μένα.Σε 4 μήνες πολλά decks θα αλλάξουν δραματικά.Οπότε δεν αν αξίζει να χαλάσεις 1600 dust για κάτι που πολύ πιθανό να παίξει 4 μήνες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...