alan2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ο Raynad παίζει Reno Kazakus warlock http://themoment.tv/playlist/4366/ 1
Sorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 46 packs ανοιξα. 9 epic και 3 legendary (το ενα gold) 2
Giannacos21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει το game; Δεν εχω παιξει καθολου και δεν ξερω τι γινεται,εχω ακουσει οτι ειναι p2w ειναι αληθεια;
gotheron2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει το game; Δεν εχω παιξει καθολου και δεν ξερω τι γινεται,εχω ακουσει οτι ειναι p2w ειναι αληθεια; Στην αρχη ειναι ωραιο μετα αλλαζει το πραγμα...θελει καθε μερα εξασκησει και παρακολουθησει,οχι δεν ειναι p2w..ειναι καθαρα τυχης και λιγο skill..!!
Ghost007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 9 νικες με druid παραλιγο για 10 αλλα ως συνηθως μαγος με την 7αρα πανω του... rewards οκ πολυ χρυσο...αλλα περιμενα τπτ καλυτερο... τεσπα.. 4
kostask91 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τι καλυτερο απο gold? Προτιμας αντι για gold καμια χρυση common?? :Ρ 2
Ghost007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τι καλυτερο απο gold? Προτιμας αντι για gold καμια χρυση common?? :Ρ ε οχι νταξ ..καμια golden epic δε με χαλαγε ομως ... btw τι χρωμμα εχουν τα legentary γιατι εχω ξεχασει πως ειναι ... ανοιγω ανοιγω πακετα ..τπτ ..μια επικ με το ζορι σημερα...
Lautrec Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τι καλυτερο απο gold? Προτιμας αντι για gold καμια χρυση common?? :Ρ Μόλις είχα ένα βίαιο flashback απο την πρώτη μου καλή αρενα (7-3 αν θυμάμαι καλά). Το βραβείο ήταν ενας χρυσαφένιος Warhorse Trainer μαζί με pack + 50 gold. Το σκέφτηκα πολύ να ξαναμπώ. 1
privateer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ιδιως το pirate warrior πολύ skillful deck
Balantakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ιδιως το pirate warrior πολύ skillful deck Ε ολο το ladder εχει skill δηλαδη
Chocobo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω χρειάζεται και ένα ή και δύο mulch το druid.Είδα πολλά παιχνίδια να έχουν απέναντι ragnaros ή άλλα μεγάλα και απλά να χάνουν πολλές κάρτες για να τον βγάλουν απο τη μέση.
alan2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ολοι με Kazakus παίζουν Ο Savjz νίκησε τον Thijs gia top 1 http://themoment.tv/playlist/4377
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στην αρχη ειναι ωραιο μετα αλλαζει το πραγμα...θελει καθε μερα εξασκησει και παρακολουθησει,οχι δεν ειναι p2w..ειναι καθαρα τυχης και λιγο skill..!! Πλέον, με το νέο expand... παίζει πια να είναι 95% "ραντομιά"/τύχη και 5% ικανότητα!!! Πριν 2 χρόνια που το ξεκίνησα, ήταν "καρκίνος" παιχνίδι, δεν μπορούσα να το σταματήσω, επικό! Πλέον... παίζω "χαλαρά"... έχω φτάσει στο 12 rank και "δεν μου καίγεται καρφί" για αν θα χάσω ή όχι (σε σχέση με πριν που ούρλιαζα από λύσσα)! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε κάθε ματς, που δεν υπάρχει λόγος να "χαλιέσαι"... ...Είχα περί τα 3000+ χρυσό, συν τα 4-6 που κέρδισα απ' το expand, σύνολο γύρω στα 20+ packs άνοιξα χθες. ΤΟ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ κάρτες που άνοιξα, "τριγκάριζαν" ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ (είτε στο ντεκ σου είτε στο board)! Και επίσης, ΟΛΕΣ σχεδόν ήταν/είναι combos-κάρτες, δηλαδή ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ" η τάδε κάρτα με την άλλη κάρτα και εκείνην την τρίτη κάρτα... για να σου "τριγκάρει" το τάδε πράμα!!! ...Καλά, άντε χέσε μας, ρε Μπλίζαρντ!!!! ...Ξεκίνησα (όπως πάντα, κάθε σεζόν) με Tempo Mage & Control Paladin (για την ακρίβεια Murloc-Control). Μου "έκατσαν" σερί 4 φορές ΙΔΙΟ "Ρογκ-Miracle" ντεκ (με νέες κάρτες) και μετά σερί 4-6 φορές "Hunter-semi-Secret-Midrange", επίσης με νέες κάρτες. Στα μισά ματς τους σακάτεψα πανεύκολα... στα άλλα ΕΚΕΙΝΟΙ με σακάτεψαν πανεύκολα, αφού τους "έκατσαν" τα πάντα στους πρώτους 4-6 γύρους... Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ το παιχνίδι, που ξεκινώντας ένα ματς και βλέποντας την class του αντιπάλου σου, ΗΞΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ τί σε περιμένει (ειδικά μετά τους 2 πρώτους γύρους και βλέποντας τις κάρτες που έριχνε). Πλέον, Ο,ΤΙ ΝΤΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ κάποιος, Ο,ΤΙ ΚΛΑΣΗ και να 'ναι... είναι ζήτημα ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΥΧΗΣ να "του κάτσουν" τα combos (να τραβήξει τις συγκεκριμένες κάρτες) για να σε νικήσει. Άρα... η εταιρεία εστιάζει ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, που θα θέλουν να ΧΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ για να αποκτήσουν πολλά πακς με νέες (δημοφιλείς) κάρτες, οπότε και ο πάσα ένας με αυτές τις νέες "ράντομ" κάρτες να έχει την δυνατότητα να νικήσει. Δεν είναι όπως παλιά, που "έφτυνες αίμα" ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να ανέβεις rank, τώρα "και η κουτσή Μαρία" φτάνει 12ο-10ο rank. ...Eγώ πια, που δεν σταματούσα ούτε στον... ύπνο μου να παίζω (θυμάμαι... ονειρευόμουν ματσάπς!!!), τώρα πια παίζω μόνο στην... τουαλέτα (λολ) ή όταν τρώω το βραδινό μου - δηλαδή ΤΟ ΠΟΛΥ 4-6 ματσάκια, εκεί που παλιότερα έπαιζα... 6-8 ώρες ημερισίως! ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΠΟΛΥ με έχει "χαλάσει" το παιχνίδι και το σκυλοβαρέθηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις