Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατα τα αλλα, ο πιτσαδορος και η ομαδα του κανουν τεστ 100αδων ωρων στις καρτες που σχεδιαζουν. μας δουλευουν ψιλο γαζι.

Δημοσ.

1 legendary στα 40 packs δεν ειναι το νορμαλ, ειναι το μινιμουμ... δλδ δινει legendary υποχρεωτικα στα 40 πακς...

εγω ανοιξα 2 legendarys σε 52 πακς...

raza και goya 

jade druid οχι τοσσο δυνατο οσο περιμενα, τωρα μαζευω dust για kazakus, αξιζει σε ολα τα reno decks που παιζω αρκετα

• Like 2
Δημοσ.

μπαινω στο hearthpwn να διαβασω σχολια για το αν αξιζει να γινει craft η Aya Blackpaw. αλλα συζητανε μονο για το ποσο χαριτωμενη ειναι και πως θελουν να κανουν σεξ μαζι της...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

76 packs

19 epic (2golden)

4 legendary (Kun-Krul-Genzo-Finja)

Καλά πήγε θα έλεγα αν και δεν έκατσε kazakus αλλά θα κραφταριστεί.(Reno fan) :P

• Like 1
Δημοσ.

πανικος απο reno decks τι γινεται ρε παιδια!!! 12 στα 12 reno decks απο καθε class ως τωρα!!

Πάνε πάρα πολύ καλά.Ειδικά 2 παιχνίδια που είδα το Priest.Άσχημα τα πράγματα για όσους δεν έχουν dust...

Δημοσ.

Σημερα καταιγιδα απο no duplicates priest/mage, jade druids και dragon priest.

Καθως δεν μπορω να φτιαξω reno decks γιατι δεν εχω dust για raza, kazakus, solia κλπ legendary και δεν εχω και Fandral και Aya που χρειαζεται το druid χρειαζομαι μερικεσ συμβουλες.

Αυτη τη στιγμη το μονο ολοκληρομενο deck που εχω ειναι shaman.

Σκεφτομαι για dragon priest μιας και οπως το βλεπω ειναι το πιο ευκολο απο τις επιλογες. Απλα δεν εχω blackrock.

Οποτε σας ρωταω, αξιζει αυτη τη στιγμη να κατσω να αγορασω το blackrock.? 1wing/βδομαδα ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω. Απλα σκεφτομαι αξιζει η θα παει χαμενο στο 4μηνο και δεν θα ξαναδουμε ποτε dragon prist.

Δημοσ.

Σημερα καταιγιδα απο no duplicates priest/mage, jade druids και dragon priest.

Καθως δεν μπορω να φτιαξω reno decks γιατι δεν εχω dust για raza, kazakus, solia κλπ legendary και δεν εχω και Fandral και Aya που χρειαζεται το druid χρειαζομαι μερικεσ συμβουλες.

Αυτη τη στιγμη το μονο ολοκληρομενο deck που εχω ειναι shaman.

Σκεφτομαι για dragon priest μιας και οπως το βλεπω ειναι το πιο ευκολο απο τις επιλογες. Απλα δεν εχω blackrock.

Οποτε σας ρωταω, αξιζει αυτη τη στιγμη να κατσω να αγορασω το blackrock.? 1wing/βδομαδα ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω. Απλα σκεφτομαι αξιζει η θα παει χαμενο στο 4μηνο και δεν θα ξαναδουμε ποτε dragon prist.

σιγουρα αξίζει προσπάθησε όσο πιο γρήγορα γινεται....γιατι κάρτες όπως emperor ειναι βασικές σχεδόν για κάθε ντεκ...
  • Like 1
Δημοσ.

Γνωριζετε αν υπαρχει τροπος αγορας hs packs απο το amazon για τους EU-servers? Ή γενικα καποιον τροπο για αγορα packs σε καλυτερες τιμες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...