Balantakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνω για το pirate warrior, πολυ δυνατο deck. Turn 4 δειτε board. 1
KiriosD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 65 decks... 2 legendary. FAIL!!! packs εννοεις ήμουν προετοιμασμένος για κραφτς αλλα έπεσε aya patches kai wrathion τώρα craft τι;
Sartiv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 67 packs , 2 legendaries. Μεσα στο στατιστικο παντως, 1 legendary per 40 packs. Δεν ειναι FAIL οπως λεει ο κ. chill. 2
chill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 packs εννοεις ήμουν προετοιμασμένος για κραφτς αλλα έπεσε aya patches kai wrathion τώρα craft τι; Packs ναι sorry
KilliK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ακριβως. 3 legs σε 115 πακετα επεσαν σε εμενα, το drop rate παραμενει το ιδιο οπως σε καθε νεο exp, ενα leg ανα 40 πακετα περιπου. εχω τωρα 10k σκονη, περιμενω να δω τι legs αξιζουν να γινουν craft. Διαβάζω ότι ο Pirate Warrior είναι τελείως broken αυτή την στιγμή. το περιμενα αυτο, μετα το τελευταιο stream που κανανε και δειξανε τις υπολοιπες καρτες. το buff που γινοταν στα minions και στα weapons ηταν εκτος ελεγχου. τα καταφερε παλι ο πιτσαδορος με το εξαιρετικο του card balance. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από KilliK 2
Ghost007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 νταξ ψιλονορμαλ ειναι πανω κατω εκει ειναι το rate αλλα νταξ ειναι και τυχη το ολο θεμα... τωρα για τους πειρατες που λετε οκ θα δειξει το ολο θεμα..νομιζω πολλοι εχουν op καρτες μενει να δουμε αν και ποιοι θα επικρατησουν γενικοτερα... και γενικος θα πεσει πολυ φαπα αυτο το μηνα ... ωρα για αρενα .... 1
Chocobo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ κακά ανοίγματα και για μένα.Ούτε καν καλές rare ή common.Δύο epic στα 22 packs και ήταν ο γούρουνος στη μοτοσιλέτα που πέρνει charge και τις δύο
Metaksas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 τελικα cardback με κανενα quest εστω θα μας δωσουν η @@?
guido Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ανοιξα 52 packs απο gold 13 epic ( τα δυο golden) 3 Legendary ( το ένα Golden) Don Ha ChoRaza (Golden) Knuckles Τωρα ειναι καλα ή κακά, δεν ξερω, δεν εχω ασχοληθει ακομα. 1
KilliK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 τελικα cardback με κανενα quest εστω θα μας δωσουν η @@? θα δωσουν μεσω των card backs που δινουν στο τελος καθε σεζον. δηλαδη στους επομενους 3 μηνες, θα βγουν card backs για τις 3 φατριες. μπορεις να δεις τα card backs εδω: http://www.hearthpwn.com/news/2070-hearthstone-patch-7-0-gadgetzan-card-flavor-text 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις