Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 preorder δεν κάνεις από ingame αλλά από το bnet acc στην σελίδα της bliz @ghost δεν το έλεγα εάν αξίζει σαν value αλλά αν θα αξίζει σαν exp με την γενικότερη έννοια για τους άλλους που λέτε για το value των χρημάτων, πχ δεν το πήρα για τα 50 packs αλλα.... για το cardback μιας μαζεύω όσα περισσότερα μπορώ. τα packs έχω και gold να τα πάρω όπως και κανα 10κ dust για να craft μεγάλο μέρος του meta. απλά είναι η αρρώστια με τα cardbacks (+ ότι τσιγκουνεύομαι atm να δώσω και λεφτά για το tespa dalaran cardback) δεν υπαρχει cardback στο pre order.
paularas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 yeap τώρα το είδα, νόμιζα ότι το pack ήταν το cardback που έδινε. oh well, έστω θα μαζέψω λίγο παραπάνω dust
Ghost007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 νταξ μωρε και να δωσεις και ενα 20αρι ξερωγω μια φορα το μηνα για ενα παιχνιδι που σαρεσει και ασχολησε δεν χαλασε ο κοσμος κιολας σχετικα καλη προσφορα αν και θα ηθελα και καλυτερη αλλα τεσπα... π.χ το bundle ηταν πολυ καλυτερο με 5ε 10 πακετα και ενα legentary ... απλα σε σχεση με τις τιμες που εχουν τα πακετα ειναι οκ... εγω μαλλον θα δωσω κανα 20αρι και θα τα παιξω ολα αρενα και οτι μαζεψω
Ghost007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 πηγα να παρω μια prepaid απο το mall και δεν ειχε...lol ..της πηραν ολες... ελπιζω να εχει συνταγμα... ....
Tmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πίστεψε με δεν θα αλλάξουν πολλά. 1-2 μήνες δίνω μέχρι να βγουν πάλι κάποια cancer decks από meta snapshots και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. 2
Chocobo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πίστεψε με δεν θα αλλάξουν πολλά. 1-2 μήνες δίνω μέχρι να βγουν πάλι κάποια cancer decks από meta snapshots και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Καλά πολύ πιθανό,απλά έχω ενθουσιαστεί καθώς είναι η πρώτη expansion για μένα.Απο την άλλη ποτέ δεν ξέρεις,τόσες κάρτες για ενίσχυση στα reno decks αν τελικα αποδειχθούν δυνατά τότε για κάνα 4μηνο θα έχουμε πολύ control. 1
Tmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλά πολύ πιθανό,απλά έχω ενθουσιαστεί καθώς είναι η πρώτη expansion για μένα. Λέγεται honeymoon phase Εγώ να δεις πως έκανα για τα πρώτα μου expansions(ειδικά για Naxxramas). Είχα σκάσει αρκετά λεφτά. Τώρα καθόλου λεφτά πλέον, με τα χίλια ζόρια πίεσα τον εαυτό μου να κάνω τα daily quests και μάζεψα 2k gold να δοκιμάσω το expansion. Μπορεί να ακούγομαι απαισιόδοξος αλλά δυστυχώς η Blizzard δεν δείχνει ενδιαφέρον να αλλάξει τα πράγματα. 1
alan2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Είχαμε ξεχασει το Χαντλοκ -> Reno Handlock http://themoment.tv/playlist/4336?mnoredir=1 Λέγεται honeymoon phase Εγώ να δεις πως έκανα για τα πρώτα μου expansions(ειδικά για Naxxramas). Είχα σκάσει αρκετά λεφτά. Τώρα καθόλου λεφτά πλέον, με τα χίλια ζόρια πίεσα τον εαυτό μου να κάνω τα daily quests και μάζεψα 2k gold να δοκιμάσω το expansion. Μπορεί να ακούγομαι απαισιόδοξος αλλά δυστυχώς η Blizzard δεν δείχνει ενδιαφέρον να αλλάξει τα πράγματα. Και εγω μαζεψα 2100 gold περιπου στο ευρωπαϊκο σερβερ κ 1500-1600 σε ΝΑ και Ασια για packs 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γιατι παιζεις σε ολους τους servers? mlg rank 15 player εφτασα rank 15 με N Zoth Warrior http://prntscr.com/dcrdes Site: σε Europe
Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1 Το βραδυ δεν ανοιγει για εμας?? Εγω εκανα το pre-order τελικα...πρωτο expansion και για εμενα. Θα απαντησω μονος μου, ναι στις 1 ανοιγει, χαχα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από Balantakos 3
kostask91 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γνωριζουμε αν το pack του reward της αρενας αλλαξει ; Η θα μεινει ως εχει ;
Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γνωριζουμε αν το pack του reward της αρενας αλλαξει ; Η θα μεινει ως εχει ; Νομιζω πως θα αλλαξει. 1
alan2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γιατι παιζεις σε ολους τους servers? Για να ανοίγω περισσότερα πακ και να έχω περισσότερα είδη ντεκ ( εστω κ διασκορπισμένα) πχ malygos - Antonidas εχω μόνο Ασια. Το είχα ξεκινήσει ετσι από beta τότε που ήταν πιο εύκολα τα πράγματα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις