Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όμως φίλε αυτή η κάρτα θα είναι η κάρτα για να κάνεις counter τα Reno decks.

Σκέψου το..

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως φίλε αυτή η κάρτα θα είναι η κάρτα για να κάνεις counter τα Reno decks.

Σκέψου το..

μμμ οκ ειναι και δεν ειναι...θα πρεπει να του δωσεις 2 καταρχας και παλι αν χρειαστει να παιξει ρενο ως που να σηκωσει την μια απο αυτες... δε ξερω λιγο δυσκολο να παιχτει αυτη η καρτα..και να χαλασεις 2 θεσεις στο ντεκ σου ..για το μηπως και μηπως και αν εχει ρενο...

και για επικ....ακομα χειροτερα νομιζω...

φυσικα οκ ισως επειδη πιθανον θα δουμε πολλα ρενο ντεκ να κανει την δουλεια της οντως...

θα δειξει...

και φυσικα με ρενο ειναι και ολες οι υπολοιπες που ειναι να βγουνε ..καζακους κλπ κλπ...που δε θελουν duplicates...

• Like 1
Δημοσ.

και φυσικα με ρενο ειναι και ολες οι υπολοιπες που ειναι να βγουνε ..καζακους κλπ κλπ...που δε θελουν duplicates...

Kazakos.jpg

• Like 4
Δημοσ.

To pre-order ειναι μεχρι αυριο σωστα? Αξιζει?

Εχω τα λεφτα, αλλα δεν ξερω, να τα παρω τα 50 η οχι..ακουω γνωμες!

Στην κριση σου ειναι.Προσωπικα τοσα χρηματα για ενα expansion καρτων που ουτε καν ολες τις καρτες δεν θα παρεις ποτε μου δεν αγορασα και αρα ουτε που προτεινω. Καλο,χρυσο το hearthstone αλλα πραγματικα μενω με ανοιχτο το στομα οταν ακουω για τα ποσα που εχουν δωσει ορισμενοι στο εν λογω παιχνιδι. 

Αν ηταν κανονικες καρτες αλα yu gi oh,MTG ή και απο το κανονικο warcraft παιχνιδι με καρτες τοτε ναι εκει εννοειται οτι θα αξιζε αλλα τωρα για ψηφιακα ουτε για πλακα(ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσα παιχνιδια μπορει να αγορασει στο pc με αυτα τα χρηματα).

• Like 3
Δημοσ.

To pre-order ειναι μεχρι αυριο σωστα? Αξιζει?

Εχω τα λεφτα, αλλα δεν ξερω, να τα παρω τα 50 η οχι..ακουω γνωμες!

Με 15€ παίρνεις Witcher 3 στο Steam, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει βγει και με διάρκεια άνω των 100 ωρών.

Όχι, για εμένα 50€ για card packs στο Hearthstone πλέον δεν αξίζει.

• Like 3
Δημοσ.

φυσικα και αξιζει για καποιον που παιζει συνεχεια αυτο το παιχνιδι και βιαζεται να ξεκινησει αμεσως να παιζει με τις νεες καρτες.

και ειναι 45e για 50 πακετα.

Αν ηταν κανονικες καρτες αλα yu gi oh,MTG ή και απο το κανονικο warcraft παιχνιδι με καρτες τοτε ναι εκει εννοειται οτι θα αξιζε αλλα τωρα για ψηφιακα ουτε για πλακα(ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσα παιχνιδια μπορει να αγορασει στο pc με αυτα τα χρηματα).

με βαση την λογικη σου, δεν αξιζει να αγοραζει κανεις ουτε ψηφιακα βιβλια, αφου δεν εχουν φυσικη υποσταση.
Δημοσ.

Όπως το δεί κανείς παιδιά.Για μένα δεν αξίζει.Είναι θέμα χρόνου απλά αυτά που θα αγοράσεις με χρήματα να τα πάρεις απλά παίζοντας.Δεν μιλάμε για adventure που οι κάρτες είναι ίδιες για όλους και θα δώσεις πχ 20 ευρώ και ξέρεις τι θα πάρεις.

Μιλάμε για packs που μπορεί στα 50 να ανοίξει τις 2 πιο άκυρες legendary και γενικά κακές κάρτες.50 packs δεν είναι τίποτα για το σύνολο τον καρτών που θές και στο τέλος θα καταλήξεις κατά πάσα πιθανότητα να κάνεις craft αυτά που θές.

Βρίσκω την εποχή αυτή τη χειρότερη για εμάς τους νέους παίκτες.Πολύ πιθανό με τις νέες legendary όπως Kazakus,Raza κλπ που δεν θέλουν duplicates να ενισχυθούν τα ήδη πολύ καλά reno decks.Αυτό είναι πρόβλημα για εμάς που δεν έχουμε κάν τις κλασσικές legendary γιατί όταν είναι να γεμίσεις το deck με 1 copy per card τότε σίγουρα θα χρειαστείς το βαρύ πυροβολικό απο legendaries όπως Ragnaros, Sylvannas , Leeroy κλπ καθώς και άλλες epic κάρτες που αν σε αυτές προσθέσουμε και τα νέα legendary που είπα παραπάνω καληνύχτα θα θές deck που θα κάνει 10-15.000 Dust

Οπότε αναγκαστικά ένας σχετικά νέος παίκτης ξεχνάει απο τώρα τα no duplicate decks και ελπίζει να μην είναι πολύ δυνατά.(Πράγμα χλωμό όταν βλέπω το support στο warlock πχ με έξτρα board clearer , έξτρα κάρτα που να τρώει μίνιον κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα και αξιζει για καποιον που παιζει συνεχεια αυτο το παιχνιδι και βιαζεται να ξεκινησει αμεσως να παιζει με τις νεες καρτες.

και ειναι 45e για 50 πακετα.

με βαση την λογικη σου, δεν αξιζει να αγοραζει κανεις ουτε ψηφιακα βιβλια, αφου δεν εχουν φυσικη υποσταση.

Εαν παιζεις συνεχεια αυτο το παιχνιδι ειναι λογικο ομως και να παρεις τις περισσοτερες καρτες που σε ενδιαφερουν(και αξιζουν)ουτως ή αλλως.Τωρα τα περι να βιαζεται καποιος να ξεκινησεις αμεσως με τις νεες καρτες με βαση το παρελθον δεν μου λενε κατι.

Αντε παλι οι περισσοτεροι να αρχιζουν να κυνηγανε τους γνωστους streamer να βγαλουν κανενα broken deck και να ξεχωρισουν τις καλυτερες καρτες απο την μαζα και να ξεκινησει παλι το copy paste.

Οσο για το παραδειγμα σου με τα βιβλια που ακριβως κολλαει με το Hearthstone?Σου δινεται η δυνατοτητα να αποκτησεις βιβλια ψηφιακα αντι να τα αγορασεις για να γινει τετοια συγκριση?

Και δεν ειναι μονο τα 50ευρω τωρα αλλα και φυσικα απο προηγουμενες κυκλοφοριες expansion/adventure.

Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να κανω log-in "we check what you own μου γραφει... φτου δεν θα προλαβω το preorder γιατι αυριο εχει maintaince...

Μεγαλο το κακο :P

Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να κανω log-in "we check what you own μου γραφει... φτου δεν θα προλαβω το preorder γιατι αυριο εχει maintaince...

Δεν νομιζω εκει στην blizzard να μην θελουν να παρουν λεφτα....οποτε θα μπορεις κανονικα να κανεις.

Δημοσ.

preorder δεν κάνεις από ingame αλλά από το bnet acc στην σελίδα της bliz

@ghost δεν το έλεγα εάν αξίζει σαν value αλλά αν θα αξίζει σαν exp με την γενικότερη έννοια

για τους άλλους που λέτε για το value των χρημάτων, πχ δεν το πήρα για τα 50 packs αλλα.... για το cardback μιας μαζεύω όσα περισσότερα μπορώ. τα packs έχω και gold να τα πάρω όπως και κανα 10κ dust για να craft μεγάλο μέρος του meta. απλά είναι η αρρώστια με τα cardbacks (+ ότι τσιγκουνεύομαι atm να δώσω και λεφτά για το tespa dalaran cardback) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...