Balantakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Και γαμώ τα ανοίγματα και γαμώ τα κράφτ.Σαν να σου λέει παίξε warrior πάντως με τα ανοίγματα αυτά Καλά έκανες πιστεύω.Με το dust που περισσεύει μπορείς να κάνεις και κράφτ τις πού σημαντικές common/rare απο το νέο exp. αν δεν έχεις μαζέψει gold μέχρι τότε. o warrior θελει πολλα πραγματα...sylvanas / cairne πολυ ακριβο deck..δεν ειμαστε για αυτα ακομα χαχα!
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 rank 5 και στο wild με nzoth priest και nzoth patron warrior 2
Balantakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 rank 5 και στο wild με nzoth priest και nzoth patron warrior για δωσε λιγο το patron list...ειναι λιιγο φτηνο αυτο.
Balantakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ανοιξα και anomalus τον εσπασα αμεσως...εφτιαξα ενα fandral... 2
Chocobo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ανοιξα και anomalus τον εσπασα αμεσως...εφτιαξα ενα fandral... Ρε κώλε :P Πως και fandral.? Αν και το druid αν έχεις τις κάρτες είναι ίσως το καλύτερο deck.Ένας φίλος μου έκανε 3 φορές 12άρα στο heroic με Druid , μια 11άρα και μια 10.Το ένα game το παρακολούθησα καθώς στην ουσία βοηθούσε ένα άλλο φίλο μου μέσω skype.Θα πήγενε και αυτό 12 αλλά τελικά πήγε 11 απο ένα mage που κλασσικά είχε 6o γύρο Thaurissan , 8ο Alexstrasza και 9ο K.O και εμείς τίποτα για heal η armor. Πανίσχυρο deck πραγματικά απορώ πως δεν παίζει τόσο ακόμα και απο άτομα που έχουν τις κάρτες. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Οποιος παίζει πολλες ωρες, εχει σχεδόν ολες τις καρτες (βλεπε Lupus πχ) και δεν μπορει να παει rank 5 εστω και στο τελος του μηνα είναι απλα κακος παικτης. Kαλά, δεν έχω ΚΙ ΟΛΕΣ τις κάρτες, απλά έχω τις καλύτερες - για Standard mode, πάντα, έτσι; Όλες τις Legendary του (πλέον) Wild καθώς κι όλες τις λοιπές τις κάρτες του mode, τις έχω "σφάξει", δεν έχω παίξει ούτε μια φορά Wild!... Αν λέω γενικά για το παιχνίδι ότι έχει γίνει "ραντομιά", στο Wild γίνεται "ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ"! ...Δεν ξέρω αν είμαι κακός ή καλός, μεταξύ 10-5 ρανκ τερματίζω. Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είμαι "γκαντέμης", γενικά δεν "με πάνε" τα τυχερά παιχνίδια (χαρτιά, ζάρια, τάβλι κτλ) που υπάρχει ο παράγοντας τύχη. Από την άλλη... και τυχερός να είμαι... άμα το παιχνίδι έχει γίνει "ούλτρα-ραντομιά", είναι ζήτημα "ποιός έχει περισσότερο φάρδος απ' τον άλλον"! Πχ... λόγο "daily quest", έπαιζα χθες Μάρλοκ-Πάλαντιν (καλά, Πάλαντιν ΓΕΝΙΚΑ παίζω, λατρεύω την κλάση, από τότε που ήταν "χεσμένη" και παραγκωνισμένη). Παίζω μ' έναν Ρογκ, φάνηκε ότι ήταν Ν-Ζοθ, με "σαπίζει" σχετικά εύκολα στον 7-8 γύρο. Ξαναπαίζω... ΟΛΟΙΔΙΟ ΝΤΕΚ ΕΓΩ... ΟΛΟΙΔΙΟ ΝΤΕΚ ΡΟΓΚ ο άλλος... σαν να 'παιξα "ριμάτς" με τον προηγούμενο. Ε, στον 7ο γύρο ο τύπος παραδόθηκε, ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... δεν του έκατσε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτό εννοώ... Δεν είναι πια κυρίως αιτία σκιλ, να νικήσεις. Είναι κυρίως τύχη. ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ οι κάρτες, "κεντάς". Άμα δεν... "τον πίνεις" κανονικότατα - κι από κατώτερους παίκτες, που βλέπεις ότι παίζουν είτε λάθος, είτε βιαστικά, είτε πανικόβλητα/φοβισμένα... Άμα κάτσει, δεν γυρίζει εύκολα - εκτός κι αν κι εσύ παίζεις με "ραντομιές" κάρτες (τύπου Γιογκ) και το φέρεις εσύ μετά τούμπα το ματς. Αλλά εγώ γενικά ΔΕΝ παίζω με "ραντομιές" κάρτες. Όπως τις απεχθάνομαι να μου τις πετούν, έτσι και δεν γουστάρω εγώ να τις ρίχνω. 2
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια πλατφόρμα κάτι τέλος πάντων που να έχει όλες τις κάρτες απο hearthstone για να τις τεστάρουμε.? ξέρω πως δεν στέκει πολύ...Απλά θέλω να δοκιμάσω πολλά decks που προφανός δεν έχω τις κάρτες. Παράδειγμα στο yugioh είχαμε το Dueling network όπου είχε όλες τις κάρτες για όλους δωρεάν και παίζαμε εκεί νέα decks πρίν κάν κυκλοφορίσουν οι κάρτες με αποτέλεσμα να ξέρουμε πάνω κάτω πως παίζει το deck και όταν κυκλοφορούσαν oi κάρτες τις αγοράζαμε. Λογικά μιας και το hearthstone είναι απο μόνο του online μόνο και δεν έχει card game δεν θα υπάρχει αλλά αν ξέρει κανείς κάτι ας μου λύσει την απορία. Δυστυχός οι περισσότεροι φίλοι μου που παίζουν έχουν φύγει απο τα μέροι μου καθώς ήταν φοιτητές εδώ και δεν γίνεται να παίζουμε μαζί απο το account τους.
KilliK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ναι, παενε εδω: http://www.hearthpwn.com/deckbuilder ρε παιδια, εκανα preorder το expansion μεσα απο το battle.net app. το app ειναι ηδη ορισμενο για Ευρωπη, ενω οταν μου ζητσε για που ειναι η αγορα, επελεξα παλι Ευρωπη. αλλα κοιταω τωρα στο transaction history στο ευρωπαικο σαιτ του battle.net και μου εχει βγαλει την συναλλαγη στην αμερικη με δολαρια. τι στον κορακα; μου κλειδωσε το preorder στο αμερικανικο account? πανε καλα; το κερατο μου δηλαδη, πρωτη φορα ειπα να κανω αγορα απο το app και εγινε παλι μπλεξιμο.
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ναι, παενε εδω: http://www.hearthpwn.com/deckbuilder Πως το χρησημοποιώ.? έκανα ένα deck ίσα ίσα να δω πως δουλεύει το σύστημα αλλά δεν βλέπω κάπου να μπορώ να το κάνω save ή να μπορώ να παίξω με κάποιον.
KilliK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πφφφ, ειναι απιστευτοι, υπαρχει και μια τριτη επιλογη πανω δεξια οταν εισαι στο shop που πρεπει να το αλλαξεις σε Europe. ανοιξα ticket και ευτυχως εγινε refund αμεσως. παντως μου πανε οτι κανονικα απο την στιγμη που επελεξα ευρωπη οταν μου ζητηθηκε, επρεπει η αγορα να ειχε γινει για το ευρωπαικο account. και θα ενημερωσουν το τεχνικο τμημα για το προβλημα. τεσπα, οποιος θελει να αγοραζει μεσα απο το battle.net app, πρεπει να προσεξει 3 σημεια: το app να ειναι ορισμενο σε ευρωπη, η επιλογιη ειναι πανω απο το κουμπι PLAY. το shop να ειναι σε ευρωπη, η επιλογη ειναι πανω δεξια στην καρτελα Shop οταν ειναι ανοιχτη. οταν γινει η αγορα, θα βγαλει μηνυμα για ποιο region ειναι η αγορα, επιλεξτε ευρωπη. αυτα. Πως το χρησημοποιώ.? έκανα ένα deck ίσα ίσα να δω πως δουλεύει το σύστημα αλλά δεν βλέπω κάπου να μπορώ να το κάνω save ή να μπορώ να παίξω με κάποιον. δεν μπορεις να παιξεις με αυτο, ουτε να το σωσεις. απλως δοκιμαζεις συνδυασμους με mana curves,κτλ. emulator για να παιζεις παιχνιδια με καρτες που δεν εχουν βγει ακομη, δεν νομιζω να υπαρχει. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2016 από KilliK 2
alan2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Είχα warior απέναντι σε NZoth Rogue με Xaril . Εβγαλε NZoth 3 φορες :1 με shadowstep και 2 με το spell του Xaril . Το αντιμετώπισα με revenge k 2 brawl- έριξε 2 Reno o δεύτερος με το 1/1 του shadowcaster. Στο τέλος είχε Life αλλα δεν είχε κάρτες κ εγκατέλειψε στο fatigue. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις