Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος παίζει πολλες ωρες, εχει σχεδόν ολες τις καρτες (βλεπε Lupus πχ) και δεν μπορει να παει rank 5 εστω και στο τελος του μηνα είναι απλα κακος παικτης.

• Like 2
Δημοσ.

Ρανκ 5 πας και άτυχος να είσαι. Δεδομένο ότι παίζεις με καλό deck. Μπορεί κάποιο season να σου ξεφύγει, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

• Like 1
Δημοσ.

εγω συνηθως ανεβαινω μονο κανοντας τα dailies και προς το τελος του μηνα καθομαι κανα μερικες ωρες για να παρω τα 2-3 λεβελ που θα απομενουν για να παω στο 5 και κανω παρα πολλες βλακειες στο παιξιμο...

απλα οταν λογω daily πρεπει να παιξω καμια κλασση που δεν την εχω, π.χ. rogue δεν παιζω ranked...

• Like 1
Δημοσ.

πφφφ...παλι 6 νικες ... εχω κολλησει μεχρι εκει παει.. :P

και οι τρεις ηττες απο μαγο...

καλα ο δευτερος πρεπει να παιξει κανα τζοκερ... στο 6 μανα μου βγαζει alexstraza και μαφηνει με 15 ενεργεια απο 30...

ασε που επρεπε να τον φαω κιολας ενω ειμουν ετοιμος να του τα χωσω ολα πανω του..

και παρολο που τον διαλυσα γεμιζω κατω και μινιονς ετσι αλλιως και παλι ειμαι σε πολυ καλυτερη θεση

... μου χωνει και την 7αρα μετα γυρω στο 9-10 μανα..ε και τελος..

ε και το reward κλασικα ..καλο οκ αλλα τα 3 μπαουλα δε λενε τπτ..στα 4 ειναι το θεμα ...

ενα πακετο 60 dust και 85 gold ....

τεσπα τον αλλο μηνα παλι αρενα με το expansion ...

Δημοσ.

Αυτή η κάρτα δεν προορίζεται για tempo mage.

Μάλλον πιο πολύ για aggro τη βγάζουν, για να ξαναζήσετε, όσοι δεν ζήσατε εκείνες τις μέρες, τον καρκίνο που ακούει στο όνομα mech mage.

δεν θα αλλάξει κάτι στο playstyle. απλά αν βρει χώρο στο deck, με round 1 mirror image, θα είναι λίγο καλύτερα απεναντι σε aggro.

από εκεί και πέρα θα σου πετάει ο άλλος μια βλακεία, και οι υπόλοιποι γύροι θα είναι όπως είναι και τώρα.

τώρα φαντάζομαι θα παίζουν και τίποτα συνδυασμοί round 8 με antonidas και counterspell, αλλά οπως ειπα και πριν, απλά πιθανόν να μπουν και secret στα deck. Δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικό

Δημοσ.

RNG fest το brawl. Καθάρισα τα πάντα με τον υπερσυνδυασμό Blizzard + Hellfire. Μάλλον πέθαναν από την υπερβολική συστολή-διαστολή τα minions.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα 24 packs με το gold που ειχα μαζεψει...

Εβγαλα grommash / geddon τα οποια τα ειχα...κραφταρα ragnaros!

τυχερά τα πακς καλύτερα να κραταγες για τ ο εξπ που θα βγει
  • Like 1
Δημοσ.

Αν σου λείπουν κάρτες από το Classic Set, πρέπει να ανοίγεις Classic Set packs και όχι των νεότερων expansions.

• Like 3
Δημοσ.

Αν σου λείπουν κάρτες από το Classic Set, πρέπει να ανοίγεις Classic Set packs και όχι των νεότερων expansions.

Αυτο ακριβως...για αυτο ανοιξα και τα classic...χρειαζομαι αρκετα πραγματα απο εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα 24 packs με το gold που ειχα μαζεψει...

Εβγαλα grommash / geddon τα οποια τα ειχα...κραφταρα ragnaros!

Και γαμώ τα ανοίγματα και γαμώ τα κράφτ.Σαν να σου λέει παίξε warrior πάντως με τα ανοίγματα αυτά :P :)

Καλά έκανες πιστεύω.Με το dust που περισσεύει μπορείς να κάνεις και κράφτ τις πού σημαντικές common/rare απο το νέο exp. αν δεν έχεις μαζέψει gold μέχρι τότε.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι η μερα του legentary σημερα φενεται :P 

και εγω χτες ανοιξα 10 πακετα και τπτ...

και σημερα ανοιξα 8 και μου εδωσε tirion ... 

και νταξ μαζεψα και καμποσες καρτες που μου λειπαν και κατι επικ κλπ κλπ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...