kostask91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιο deck που να σου αρεσει σαν αντιπαλος ? 1
ultralisk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 παιδιά εκεί στο υπόγειο που σας έχουν κλειδαμπαρωμένους και παίζετε με το ζόρι hearthstone σας ταΊζουν τουλάχιστον καλά? γιατί εδώ και 3 σελίδες φαντάζει το hearthstone για κάποιους σαν προσωπική κόλαση ένα πράμα 5
Tmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Έλα ντε, πλέον υπάρχουν αρκετά αξιόλογα CCG για να παίξει κάποιος αν κουραστεί με το Hearthstone( βλέπε εμένα που έχω κολλήσει με Gwent & Elder Scrolls: Legends).
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιο deck που να σου αρεσει σαν αντιπαλος ? πολλα ... εχω χασει πολλα παιχνιδια και γελαω γιατι εγινε καλο παιχνιδι... αυτα που αναφερω ποιο πανω δε τα λες παιχνιδια..μπουρδες ειναι ... αμα ηταν ετσι να ριχναμε νομισμα 50-50 και κορωνα να περνεις το παιχνιδι.... παιδιά εκεί στο υπόγειο που σας έχουν κλειδαμπαρωμένους και παίζετε με το ζόρι hearthstone σας ταΊζουν τουλάχιστον καλά? γιατί εδώ και 3 σελίδες φαντάζει το hearthstone για κάποιους σαν προσωπική κόλαση ένα πράμα δε παιζουμε με το ζορι μας αρεσει και παιζουμε αλλα εχει και πολλα θεματα τα οποια δεν αναφερω μονο εγω... εδω μεγαλοι παιχτες και φριζουν ωρες ωρες με κατι τετοια.... συζητηση γινεται 1
countass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά πιθανότητες είναι οκ...Άλλες φορές ευνοούν άπειρα άλλες μπορεί να σε ρίξουν τι να κάνουμε τώρα...Από τη στιγμή που παίζεις οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάτι κουλό εφ'όσον ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο. 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά πιθανότητες είναι οκ...Άλλες φορές ευνοούν άπειρα άλλες μπορεί να σε ρίξουν τι να κάνουμε τώρα...Από τη στιγμή που παίζεις οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάτι κουλό εφ'όσον ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο. δε διαφωνω σε αυτο εννοειτε οτι παιζει και η τυχη ρολο ...το θεμα ειναι σε καποιες συγκεκριμενες καρτες η οποιες δεν εχει σημασια τι προετοιμασια κλπ η τι καρτες εχεις... γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις τπτ απολυτος ... καθεσαι και βλεπεις πεντε λεπτα να παιζει μονος του και να τραβαει καρτες και να σου χωνει damage σα το χαζο ... και απο 30 να σε παει 0 .... και που στο 6-7 μανα.... και με τι... με 1 μινιον κατω... αυτο δεν ειναι θεμα τυχης.. π.χ o freezemage το κομπο του κλπ ειναι νορμαλ οκ... ακομα και να σου ριξει πιθανον ενα alexstraza στο 9 μανα εχεις την δυνατοτητα να κανεις κατι..να healaris η οτιδηποτε τεσπα...και αν δε μπορεσεις και σε φαει μετα οκ με γεια του με χαρα του...εκει ναι μια χαρα game... δε νομιζω οτι λεω κατι τοσο παραλογο...η γκρινιαζω χωρις λογο... εχω δωσει πολυ συγκεκριμενα παραδειγματα .... και φυσικα δεν ειναι ολα ετσι..παιζω πολλα παιχνιδια καθε μερα..απλα αναφερω καποια που τα θεωρω λαθος στο παιχνιδι... Έλα ντε, πλέον υπάρχουν αρκετά αξιόλογα CCG για να παίξει κάποιος αν κουραστεί με το Hearthstone( βλέπε εμένα που έχω κολλήσει με Gwent & Elder Scrolls: Legends). ααα γιαυτο δε σε βλεπω καθολου μεσα εεεε... τς τς τς..... 1
Tmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 δε διαφωνω σε αυτο εννοειτε οτι παιζει και η τυχη ρολο ...το θεμα ειναι σε καποιες συγκεκριμενες καρτες η οποιες δεν εχει σημασια τι προετοιμασια κλπ η τι καρτες εχεις... γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις τπτ απολυτος ... καθεσαι και βλεπεις πεντε λεπτα να παιζει μονος του και να τραβαει καρτες και να σου χωνει damage σα το χαζο ... και απο 30 να σε παει 0 .... και που στο 6-7 μανα.... και με τι... με 1 μινιον κατω... αυτο δεν ειναι θεμα τυχης.. π.χ o freezemage το κομπο του κλπ ειναι νορμαλ οκ... ακομα και να σου ριξει πιθανον ενα alexstraza στο 9 μανα εχεις την δυνατοτητα να κανεις κατι..να healaris η οτιδηποτε τεσπα...και αν δε μπορεσεις και σε φαει μετα οκ με γεια του με χαρα του...εκει ναι μια χαρα game... δε νομιζω οτι λεω κατι τοσο παραλογο...η γκρινιαζω χωρις λογο... εχω δωσει πολυ συγκεκριμενα παραδειγματα .... και φυσικα δεν ειναι ολα ετσι..παιζω πολλα παιχνιδια καθε μερα..απλα αναφερω καποια που τα θεωρω λαθος στο παιχνιδι... ααα γιαυτο δε σε βλεπω καθολου μεσα εεεε... τς τς τς..... Ναι ρε συ κουράστηκα.. Βέβαια παίζω ασταμάτητα από την Closed Beta, οπότε λογικό.. Να φανταστείς, μέχρι και τα quests βαριέμαι να κάνω. 2
xavier Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ωρες ωρες γινονται ωραια παιχνιδια...ωρες ωρες ειναι να ξερνας με τις μπουρδες που εχουν κανει εκει μεσα... δλδ οκ εχεις το rogue με τα τραβηγματα.. στο 6-7 μανα εισαι νεκρος με 30 ενεργεια εσυ και ενα μινιον κατω αυτος auctioneer ... χωρις να υπαρχει τπτ απολυτος που μπορεις να κανεις για αυτο...οκ ...whatever... καλα και ο τρισχειροτερος πριν στο 4 μανα βγαζει barnes και του δινει την 10αρα που τραβας αλλη 10αρα... και τραβαει την 10αρα που τραβαει αλλη 10αρα....και στο 5 μανα κανει suffle την 10αρα που τραβαει 10αρα και τραβαει αλλη 10αρα που φυσικα ειναι η 10αρα που εκανε suffle και τραβαει αλλη 10αρα... εεεε ? καλο ε.... αληθινη ιστορια η μεγαλυτερη μλκια βεβαια ειναι οτι την επομενη γυρα τραβαει τον doomsayer... 1
privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Easy laddering Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2016 από privateer 1
devilmanson Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ενταξει οποιος κανει κριτικη δεν σημαινει οτι δεν του αρεσει το game...καπου πρεπει ν πουμε τον πονο μας...???????? 2
privateer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 αληθινη ιστορια η μεγαλυτερη μλκια βεβαια ειναι οτι την επομενη γυρα τραβαει τον doomsayer... οκ το ακούσαμε και αυτό να γκρινιαζουν καποιοι για την rogue λολ Αν παιζεις barnes με doomsayer καλα να παθεις. Περα από τον Barnes που όντως δεν επρεπε να υπαρχει δεν βλεπω παντως να ειπωθηκε κανα σοβαρο επιχειρημα.
Sartiv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για ΝΙΟΣΤΗ φορα, οσοι υποστηριζουν οτι ειναι πολυ RNG, προφανως και δε ξερουν να παιζουν καλα το παιχνιδι. Η ικανοτητα εγκειται να ελεγχεις το RNG. Π.χ. για την 10αρα που τραβαει αλλο, παιζεις το barnes οταν εχεις λιγα minions στο deck και εχεις μεγαλη πιθανοτητα να σου κατσει αυτο που θες. Αλλο να διαλεγει αναμεσα σε 15 minions, αλλο να διαλεγει (επιτηδες) αναμεσα σε 2-3 minions. Αν ηταν τοσο RNG, κανεις απο τους κορυφαιους παιχτες (βλεπε kolento) δε θα εφταινε ΚΑΘΕ μηνα στο legend rank. 2 πραματα θελει για μενα για να πας ψηλα: 1) Να προβλεπεις το καταλληλο meta , ωστε να counter τα περισσοτερα decks που παιζονται και συνεπως ανεβαινεις σταθερα 2) να σκεφτεσαι και να παιζεις RNG οταν εχεις τις πιθανοτητες υπερ σου. Μακροπροθεσμως θα σε ωφελησει. π.χ. οταν θες να πετυχεις 1 minion με το juggler, κανονισε να καθαριζεις μερικα αν ειναι πολλα τα αντιπαλα να μεγιστοποιησεις τη πιθανοτητα να το πετυχεις.
Tmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 1) Να προβλεπεις το καταλληλο meta , ωστε να counter τα περισσοτερα decks που παιζονται και συνεπως ανεβαινεις σταθερα 2) να σκεφτεσαι και να παιζεις RNG οταν εχεις τις πιθανοτητες υπερ σου. Μακροπροθεσμως θα σε ωφελησει. Ξέχασες το 3ο και βασικότερο, να έχεις χρόνο για grind. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για ΝΙΟΣΤΗ φορα, οσοι υποστηριζουν οτι ειναι πολυ RNG, προφανως και δε ξερουν να παιζουν καλα το παιχνιδι. Η ικανοτητα εγκειται να ελεγχεις το RNG. Π.χ. για την 10αρα που τραβαει αλλο, παιζεις το barnes οταν εχεις λιγα minions στο deck και εχεις μεγαλη πιθανοτητα να σου κατσει αυτο που θες. Αλλο να διαλεγει αναμεσα σε 15 minions, αλλο να διαλεγει (επιτηδες) αναμεσα σε 2-3 minions. Αν ηταν τοσο RNG, κανεις απο τους κορυφαιους παιχτες (βλεπε kolento) δε θα εφταινε ΚΑΘΕ μηνα στο legend rank. 2 πραματα θελει για μενα για να πας ψηλα: 1) Να προβλεπεις το καταλληλο meta , ωστε να counter τα περισσοτερα decks που παιζονται και συνεπως ανεβαινεις σταθερα 2) να σκεφτεσαι και να παιζεις RNG οταν εχεις τις πιθανοτητες υπερ σου. Μακροπροθεσμως θα σε ωφελησει. π.χ. οταν θες να πετυχεις 1 minion με το juggler, κανονισε να καθαριζεις μερικα αν ειναι πολλα τα αντιπαλα να μεγιστοποιησεις τη πιθανοτητα να το πετυχεις. Kαλά, "τραγούδα"...! Δεν είπε κανείς ότι δεν θες skill & εμπειρία, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θες. Αλλά ΠΛΕΟΝ, ΚΥΡΙΩΣ, θες να 'σαι τυχερός στο card-draw (ασταμάτητα, σε κάθε γύρο), να 'σαι τυχερός στο ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ θα τραβά (ώστε να σου "ακυρώσει" 'Η ΟΧΙ τα δικά σου που ρίχνεις) και φυσικά ΤΙ "ΡΑΝΤΟΜΙΕΣ" κάρτες θα 'χει ο αντίπαλος για να σου "γυρίσει τούμπα" το ματς σε ένα γύρο - ενώ τον έχεις σαπίσει και περιμένεις να νικήσεις στον επόμενο γύρο! ...Θες να ζητήσω από φίλο μου (που βγαίνει μόνιμα legendary πια) βίντεό του, που του ΕΧΟΥΝ "ΚΑΤΣΕΙ" ματς με επαγγελματίες... και ενώ ο επαγγελματίας τον έχει "σαπίσει" (ως πιο έμπειρος παίκτης), ο φίλος μου σε ένα γύρο ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΜΑΤ" με το πιο απίστευτο τρόπο/κόμπο κτλ.;;;; Που να βλέπεις τα comments των (άπειρων) παιδιών που βλέπουν το streaming video και να αναφωνούν "Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!"... κτλ.;;; Δηλαδή, ναι... σαφώς και δεν είναι οι περισσότεροι "τοπ-παίκτες"... αλλά πριν κάνα 8μηνο (που ήμουν ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ έμπειρος), ανέβαινα πιο εύκολα ρανκ και κατέληγα σε καλύτερες θέσεις (το ανώτερο που έχω πάει, 4ο ρανκ). Αλλά τώρα... ΑΜΑ "ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ", φτάνω γύρω στο 8ο ρανκ... Αλλιώς, το πολύ-πολύ 12 και με το ζόρι. ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΝΕΕΣ "ΡΑΝΤΟΜ" ΚΑΡΤΕΣ γι' αυτό, όλοι το λένε!
Tmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πίστεψε με αν δεν μπορείς να κατέβεις κάτω από το 8 rank, σου λείπουν βασικές γνώσεις του παιχνιδιού και κάνεις αρκετά missplays που δεν τα παίρνεις καν χαμπάρι. Σταμάτα να πιπιλάς την καραμέλα του rng σαν δικιαιολογία για την έλλειψη skill που έχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις