guido Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 γενικά στις αρχές θα δεις τα πάντα. το θέμα είναι κλασικά αφού κατασταλάξει το μέτα, ποιο από τα παραπάνω θα είναι viable. btw οσον αφορά τον mage, ειναι ευχάριστο που απο εποχές mad scientist θα δούμε λογικά ξανα secrets με τον Kabal Lackey. δεν ξέρω αν θα ειναι καλυτερα ή χειρότερα απο τωρα για τον tempo mage, αλλα ηταν λιγο αστειο να εχεις σαν class τόσα secrets και πλέον να μην παίζει κανεις κανένα. 1
Zus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η κάρτα δεν προορίζεται για tempo mage. Μάλλον πιο πολύ για aggro τη βγάζουν, για να ξαναζήσετε, όσοι δεν ζήσατε εκείνες τις μέρες, τον καρκίνο που ακούει στο όνομα mech mage. 1
alan2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η κάρτα δεν προορίζεται για tempo mage. Μάλλον πιο πολύ για aggro τη βγάζουν, για να ξαναζήσετε, όσοι δεν ζήσατε εκείνες τις μέρες, τον καρκίνο που ακούει στο όνομα mech mage. που κολάνε τα mech με τα secret?
alan2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 δηλαδή? ποιό σικρετ συνεργάζεται με mech? + τα καλα mech εχουν βγεί απο το στανταρντ.
Zus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι όταν δίνεις τόσο early τέτοιες κάρτες με τέτοιο synergy, σκοπός του deck είναι ξεκάθαρα να σε rushάρει με το καλημέρα. Επειδή προσωπικά ξερνάω με τα aggro decks, λέω ότι αχνοφαίνεται ένας νέος καρκίνος, όπως παλιότερα ήταν ο mech mage 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 κοιτα βασικα δε ξερω κατα ποσο θα εχει επιτυχια ενα τετοιο ντεκ γιατι δεν ειναι και τοσο καλα τα secret ειδικα τοσο νωρις στο παιχνιδι... αυτο που σιγουρα θα δουμε πολυ και ισως μας τα πει και πολλα το ολο θεμα ειναι τα ρενο ντεκς... για πολυ ρενο λεμε .... εκτος φυσικα αν παιζουν και τπτ αλλες καρτες απο αυτες που δεν εχουμε δει ακομα που κανουν την διαφορα
Tmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20372477/secrets-of-the-jade-lotus-11-21-2016 2
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20372477/secrets-of-the-jade-lotus-11-21-2016 lol τι θελει να πει ο ποιητης ακριβως δε καταλαβα ? τα jade golem μπορει να ειναι απο 1/1 εως 30/30 ?
Tmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 lol τι θελει να πει ο ποιητης ακριβως δε καταλαβα ? τα jade golem μπορει να ειναι απο 1/1 εως 30/30 ? Ναι ανάλογα πόσα έχεις κάνει summon πριν. 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ακουστε και show πριν με dragon paladin εγω με dragon priest ... μετα απο πολυ μαχη εχω μεινει με 5 ενεργεια και αυτος με 15 και ενα δρακο 8/8 κατω ... προς το τελος των καρτων δεν εχω destroy κλπ το ξερει τα εχω χαλασει και μου κανει well played... και εχω πανω μου αλλο ενα hit με ενα οπλο 5αρι που του ειχα κλεψει ... και 2 5 damage to all απο ysera lol ... ε και healaro τα σκαω ολα και δινει draw ... χαχα ...... παιζει να ειναι και το πρωτο draw που εχω κανει...η νομιζω εχω κανει αλλη μια φορα μονο... Ναι ανάλογα πόσα έχεις κάνει summon πριν. α δλδ καθε ενα που κανεις ανεβαινει και καλα... 1
alan2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η κάρτα δεν προορίζεται για tempo mage. Μάλλον πιο πολύ για aggro τη βγάζουν, για να ξαναζήσετε, όσοι δεν ζήσατε εκείνες τις μέρες, τον καρκίνο που ακούει στο όνομα mech mage. προορίζεται για freeze mage με επιπλέον secrets.
Chocobo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Απότι κατάλαβα κάθε ένα που κάνεις summon έχει +1/1.Στην αρχή δεν έχεις καλό value αλλά φαντάζομαι μετά απο τα 3 πρώτα θα είναι πάρα πολύ καλά.Ανάλογα φυσικά και πως τα φέρνεισ αλλά πχ ένα minion που είδα με 4 mana 2/3 αν φέρνει και ένα 2/2 golem είναι καλά στατιστικά σαν να λέμε 4 μάνα 4/5(Yeti στατιστικά).Δηλαδή αρκεί να έχεις κάλέσει ένα golem για να έχει καλό value αυτό το minion.Τώρα αν το παίξεις και φέρεις 3/3 ή και παραπάνω golem μιλάμε για τεράστιο value. 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ωρες ωρες γινονται ωραια παιχνιδια...ωρες ωρες ειναι να ξερνας με τις μπουρδες που εχουν κανει εκει μεσα... δλδ οκ εχεις το rogue με τα τραβηγματα.. στο 6-7 μανα εισαι νεκρος με 30 ενεργεια εσυ και ενα μινιον κατω αυτος auctioneer ... χωρις να υπαρχει τπτ απολυτος που μπορεις να κανεις για αυτο...οκ ...whatever... καλα και ο τρισχειροτερος πριν στο 4 μανα βγαζει barnes και του δινει την 10αρα που τραβας αλλη 10αρα... και τραβαει την 10αρα που τραβαει αλλη 10αρα....και στο 5 μανα κανει suffle την 10αρα που τραβαει 10αρα και τραβαει αλλη 10αρα που φυσικα ειναι η 10αρα που εκανε suffle και τραβαει αλλη 10αρα... εεεε ? καλο ε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις