Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την ίδια λογική εγώ σου λέω πως χάνεις 400 gold παίζοντας 2 ώρες ranked. F*ck logic. 

Ούτε κάν.? Αυτό που λές ισχύει μόνο αν όλοι μπορούσαμε να βγάλουμε 400 κέρδος απο αρένα.Δηλαδή στην ουσία να βγάλουμε 700 gold αν βάλουμε την συμμετοχή.Δεν σου εγγυάται κανείς όμως κάτι τέτοιο και το πιο πιθανό είναι να μην βγάλεις μέσα σε 2 ώρες ή και καθόλου το ποσό που λές καθώς είναι πολύ random.Οπότε το να λές χάνεις 400 είναι άκυρο εντελώς.

• Like 1
Δημοσ.

Και εσύ μου λες ότι η αρένα είναι "κακή" για κάτω από 6-7 wins... Πράγμα άτοπο. Το value από την αρένα βγαίνει περίπου στα 3.6 wins, αυτά είναι τα μαθηματικά. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.

Δημοσ.

μαλιστα....εχω αφησει το σαμαν με 4 ενεργεια και 4 μινιον της πλακας κατω ετοιμος για ψοφο...

και πεταει αυτο που του κανει tranform ....και παρτε εδω τι του βγαζει....

post-338868-0-07442600-1479726925_thumb.png

και φυσικα για τις υπολοιπες 3 γυρες που αντεξα δεν σηκωσα ουτε μια μαγεια της πλακας για να τον φαω...

και εμεινε με 1 ενεργεια...

well played λοιπον για αλλη μια φορα...

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ, "σαχλαμαρίζομαι" (πλέον) με κάνα Μάρλοκ-Πάλαντιν κτλ...

Από τότε που ξεκίνησα το Skyrim, "σώθηκα" με αυτόν τον "καρκίνο" το Hearthstone!

Ειδικά τώρα, που πλέον θα πρέπει να το μετ-ονομάσουν σε... "Hearth-Random-Lucky-stone"!

Πριν κάνα-δυο χρόνια που το ξεκίνησα, ήθελες βρε αδερφέ SKILL, πλην της τύχης κτλ. Αλλά τώρα; Με αυτές τις κάρτες που έχουν βγάλει και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και βγάζουν ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ, το παιχνίδι έχει γίνει εντελώς random-luck φάση! Άμα "σου κάτσουν" εσένα τα κόμπος κι οι κάρτες κι ο άλλος είναι λίγο γκαντέμης, "σαρώνεις". Άμα είσαι εσύ γκαντέμης και ο άλλος "φάρδος", δεν πρόκειται να γυρίσεις ματς (άπαξ κι αρχίζεις και ψιλο-χάνεις στους πρώτους 4-5 γύρους)...

...Οπότε... μια χαρά! Το 'χω παρατήσει (ουσιαστικά) το παιχνίδι κι όταν θέλω να... χαλαρώσω (απ' το Skyrim), παίζω 2-3 ματσάκια ΔΙΧΩΣ ΑΓΧΟΣ για το ρανκ - νίκησα ή δεν νίκησα, αδιαφορώ πια...

• Like 1
Δημοσ.

μα αυτο ειναι και το θεμα μου ...οκ τυχη εννοειτε και εγω ωρες ωρες ειμαι τυχερος κανω κανα καλο τραβηγμα ετσι αλλιως...

δεν ειναι εκει τοσο το προβλημα μου οσο με το οτι καποιες καρτες παρα ειναι random ... δε μπορει με μια καρτα να σου γυρναει ολο το παιχνιδι με τοσο τεραστιο effect ... να μου κανει destroy  τα μινιον με μια μαγεια το καταλαβαινω...

να δυναμωσει λιγο τα δικα του..οκκκ ....μα αυτο το πραμα δλδ ηταν φριξιμο.....3 taunt κατω απο το πουθενα και τουμπανα κιολας...

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα....εχω αφησει το σαμαν με 4 ενεργεια και 4 μινιον της πλακας κατω ετοιμος για ψοφο...

και πεταει αυτο που του κανει tranform ....και παρτε εδω τι του βγαζει....

attachicon.gifHearthstone Screenshot 11-21-16 13.09.52.png

και φυσικα για τις υπολοιπες 3 γυρες που αντεξα δεν σηκωσα ουτε μια μαγεια της πλακας για να τον φαω...

και εμεινε με 1 ενεργεια...

well played λοιπον για αλλη μια φορα...

Γι' αυτό το παράτησα, καλόπαιδο! Εξού και το σχόλιό μου! Είναι ΤΕΡΜΑ-"ΛΑΚ" το παιχνίδι, πια!

• Like 1
Δημοσ.

αλλο show πριν αυτη τι φορα εις βαρος του αντιπαλου ... μου τρωει ολα τα μινιον και εχει και 4-5 δικα του κατω καλα 

και τελευταιο μου τρωει ενα που ειχε deathrattle summon 2 cost minion.. αναγκαστικα γιατι ειχε μεινει με 4 ενεργεια ...

και μου βγαζει doomslayer lol....

και στην επομενη του κανω 2 dmg με ενα charge murloc... healari και παει ξανα 4 ενεργεια...και εχει γεμισει μινιον κατω και taunt τα παντα ολα...εγω χωρις καρτες...

και σηκωνω frostbolt και περνω το παιχνιδι...

τα rewards επισης ειναι καπως οτι ναναι...και ειναι και λιγο αδικα θα ελεγα σχετικα...

δλδ 3 νικες 3 μπαουλα ...6 νικες 3 μπαουλα...απλα οκ εννοειτε οτι μπορει να εχουν καλυτερα rewards αλλα τριχες..

αν δε κανεις 8 νικες ...

δλδ ... πρωτο παιχνιδι κανω 3 νικες και μου δινει σχετικα πολυ καλα...

2 πακετα και 35 gold ... 

δευτερο παιχνιδι κανω 5 νικες

και μου δινει ενα πακετο και 100 gold ....(50+50)

Δημοσ.

Meh. Τις περισσότερες φορές θα αφαιρείται πρίν προλάβει να "αναπαραχθεί"

Τουλάχιστον δώσανε early drop στον Priest

Δημοσ.

Meh. Τις περισσότερες φορές θα αφαιρείται πρίν προλάβει να "αναπαραχθεί"

Τουλάχιστον δώσανε early drop στον Priest

ναι οκ ..οπως και να το κανεις οκ τα στατ της καλα ειναι σχετικα για 2 ντροπ

και με ενα power shield γινεται  ενα 2/5 μινιον ....μμμ τεσπα ...οκ 

απο εκει και περα επικ δεν την λες νομιζω..και απορω γιατι τοσο μεγαλο το κοστος για αυτη την καρτα αλλα τεσπα...

βασικα κοιτα..τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι αρκετα καλη ...γιατι συνηθως ενα προβλημα στο 2-3 μανα ειναι

οτι ενα παρομοιο ντροπ ας πουμε που εκανες dmg σε καποιο μινιον και θες να το healaris στο 3 μανα π.χ

αν το κανεις αυτο ναι μεν περνει ενεργεια αλλα δεν ριχνεις αλλο μινιον κατω...

ενω με αυτο ειναι 2 σε 1....ιδανικα βγαζεις και cleric και τραβας και καρτουλα...και βρισκεσαι κατω με 3 μινιον...

αρκετα καλη αρχη θα ελεγα...

Δημοσ.

η κάρτα είναι αρκετή καλή.

το πετάς round 2 κάτω με coin + power world shield και παίζεις μπάλα μετά μέχρι να φτάσεις στα rounds που έτσι και αλλιώς θα εχεις τα aoe κτλ 

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλό είναι για μένα.Πέραν power Word Shield μπορείς 3ο γύρο να παίξεις και το νέο  Kabal Talonpriest και να το κάνεις 2/6 που δύσκολα να στο βγάλει ο άλλος και μετά κάνεις και κάνα heal.Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι πως σε βγάζει εκτός curve γιατί εκεί που μπορεί να θές να παίξεις ένα 4mana minion ή spell σκέφτεσαι το heal.Aλλά αν δεν έχεις κάτι να παίξεις το να βγάζεις minion απο το πουθενά είναι πολύ καλό.

Έχω όμως κάποιες αμφηβολίες για το πόσο θα παίξει καθώς το priest περιμένουμε να παίξει περισσότερο ως Dragon Priest και υπάρχει πολύ καλό 2mana drop τώρα , Wyrmrest Agent.

Epic φαντάζομαι για λόγους αρένας.? για να μην το έχει κανείς 3-4 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα επειδη δε μπορεις να τα εχεις ολα και ηδη ειναι πολυ περιορισμενος ο χωρος για της καρτες σε dragon priest κλπ...

νομιζω οτι θα παιξουν τουλαχιστον 3 ντεκ...

ενα που θα ειναι με το ρενο kazakus κλπ...

το drakodeck ...

και το cabal ας το πουμε το οποιο θα μπουν τα κλεψιματα σε μινιον κλπ

cabal priest μαζι με το -3 potion .... με shadow horror και οπως ειπε και ο αλμπι με talonpriest  και διαφορα τετοια τεσπα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...