Zus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 O RDU εχασε επεισοδιακά http://themoment.tv/playlist/4273/moment/32477 με BGH απο το mulch του. Για κάτι τέτοιες μλκιες το παράτησα αυτό το παιχνίδι. RNG is a bitch μέχρι ενός σημείου όμως. 1
devil-ji Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για κάτι τέτοιες μλκιες το παράτησα αυτό το παιχνίδι. RNG is a bitch μέχρι ενός σημείου όμως. Μα οι devs λενε οτι το rng βοηθα να αναδειχθει ο καλυτερος παικτης... Μας λενε ψεματα δλδ ??? :fear: Καππα 2
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ελεγα και εγω με τι deck θα δουμε 12νικες στο νεο brawl Τα rewards ειναι πριν καν ανοιξει καποιος το video https://www.youtube.com/watch?v=8nmXemgyRJ4 1
Balantakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγω πηγα Ρανκ 9 στο wild με Midrange shaman. 2
Chocobo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τρομερός.Καλά stats για 5 μανα.Μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να παίξει το priest χωρίς copies 1
Ghost007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τρομερός.Καλά stats για 5 μανα.Μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να παίξει το priest χωρίς copies shadow form - raza - coldarra drake http://hearthstone.gamepedia.com/Coldarra_Drake concede ... lol
Ghost007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 καλό αλλά ο Coldarra είναι Mage κάρτα. χαχα ... νταξ η σκεψη μετραει ..... οκ τοτε πρεπει να το κανεις duplicate .. να το σηκωσεις και να το ξαναριξεις χαχα ... και στην επομενη coldarra και φωτιτσες μεχρι αυριο μια μια ... νταξ περα απο την πλακα καλο ειναι οκ ..αλλα εχει τα θεματακια του και αυτο... τωρα ισως με συνδιασμο kazakus reno κλπ κλπ βγαινει κατι καλο.. θα δειξει... 1
Fan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 απο 3 εως 6 νικες περνεις το εχτρα χρυσο που χαλασες για αρενα συνηθως και κανα ψιλο παραπανω ειτε καμια καρτουλα η μπορει ακομα και 2ο πακετο... μου εχει τυχει...αμα φτασεις 8 περνεις ολο το χρυσο που χαλασες για αρενα και οτι αλλο εχτρα ... στην χειροτερη να μη κανεις νικη και να παρεις πισω 25 χρυσο η dust ... και να χασεις στην ουσια 25 χρυσο ...αξιζει το ρισκο για τα παραπανω rewards ..και οσο παιζεις μαθενεις και πας καλυτερα... Με τρεις νίκες σίγουρα δεν παίρνεις ουτε το μισό από το gold που χάλασες. Θέλεις τουλάχιστον 7 1
nrkmaiden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Με τρεις νίκες σίγουρα δεν παίρνεις ουτε το μισό από το gold που χάλασες. Θέλεις τουλάχιστον 7 100 gold κοστιζει το pack που παιρνεις ακομα και με 0 νικες οποτε σιγουρα εχεις παρει πανω απο τα μισα λεφτα πριν καν ξεκινησεις να παιζεις. (Το βλεπουμε δηλ διαφορετικα, εσυ θες full refund της αρενας, εγω ειμαι ικανοποιημενος με το pack και τα 50+ gold ) 1
Balantakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 100 gold κοστιζει το pack που παιρνεις ακομα και με 0 νικες οποτε σιγουρα εχεις παρει πανω απο τα μισα λεφτα πριν καν ξεκινησεις να παιζεις. (Το βλεπουμε δηλ διαφορετικα, εσυ θες full refund της αρενας, εγω ειμαι ικανοποιημενος με το pack και τα 50+ gold ) δεν εισαι κερδισμενος ετσι στην αρενα. Με 7+ εισαι κερδισμενος. Να μπεις απλα για να παρεις το πακετο δεν εχει νοημα.
Ghost007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Με τρεις νίκες σίγουρα δεν παίρνεις ουτε το μισό από το gold που χάλασες. Θέλεις τουλάχιστον 7 3 νικες ειναι το ελαχιστο για να πεις οτι δεν εχασες... μιλαγα για το εχτρα χρυσο (50 gold) που βαζεις για να μπεις αρενα... και φυσικα εννοειτε οτι θες παραπανω νικες για να κανεις δουλεια...αλλα νταξ συνηθως κανω απο 3 εως 5-6 νικες ως τωρα... και περνω κατι τις εχτρα... ιδανικα φυσικα θες 8 νικες που βγαινει και το 4ο μπαουλο... αλλα καμια φορα και με 4-5 νικες μπορει να παρεις καποια καλα reward ...
Chocobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχός η αρένα είναι κακή για κάτω απο 6-7 νίκες.Σε καμμία περίπτωση το pack +-50 gold ή dust αξίζει.Το να πάρεις μόνο pack και το 50ρικο gold είναι σαν να έχασες απλά μια ώρα+ χωρίς κανένα κέρδος ή σαν να αγοράζεις απλά ένα pack (μόνο που σε αυτή τη περίπτωση έχεις το χρόνο που θα σπαταλούσες ώστς να κάνεις πχ quest ή παίζεις ranked κλπ. Aπο την άλλη....αν δεν παίζεις δεν πρόκειται ως δια μαγίας να γίνεις καλός και να ανεβάσεις το μέσο όρο σε νίκες. 1
kostask91 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια αν δε σας αρεσει η αρενα , μη παιζετε αρενα. Τι παει να πει εχασες απλα μια ωρα? Παιχνιδι ειναι. Υποτιθεται ειναι για να διασκεδασεις. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις