Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι... πλήρωσες ή περίμενες 2-3 χρόνια, για να 'χεις ντεκς με ΟΛΕΣ τις κάρτες χρυσές;

(Και ο λόγος να το κάνεις; )... Απλά αναρωτιέμαι, δεν λέω κάτι...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι... πλήρωσες ή περίμενες 2-3 χρόνια, για να 'χεις ντεκς με ΟΛΕΣ τις κάρτες χρυσές;

(Και ο λόγος να το κάνεις; )... Απλά αναρωτιέμαι, δεν λέω κάτι...

Ξαναδες λιγο καλυτερα το ποστ μου  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει να παιξω μερικες αρενες ακομα μιας που ετσι και αλλιως μου λειπουν αρκετες καρτες...η να τα αφησω ολα για το expansion ?

γιατι μετα θα αλλαξει και το reward στην αρενα...οποτε δε θα περνω απο της παλιες που μου λειπουν...

θα πρεπει η να κραφταρο η να αγοραζω πακετα...

βασικα το χειροτερο ειναι οτι μου λειπουν αρκετες καρτες απο tournament....

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει να παιξω μερικες αρενες ακομα μιας που ετσι και αλλιως μου λειπουν αρκετες καρτες...η να τα αφησω ολα για το expansion ?

γιατι μετα θα αλλαξει και το reward στην αρενα...οποτε δε θα περνω απο της παλιες που μου λειπουν...

θα πρεπει η να κραφταρο η να αγοραζω πακετα...

βασικα το χειροτερο ειναι οτι μου λειπουν αρκετες καρτες απο tournament....

πήγαινε το 50-50....
  • Like 1
Δημοσ.

Μαζεύουμε gold για expansion σε εναμηνα περίπου θα βγει.

Εγω έπεσα σε ένα priest χθές που μου τον έκανε silence.... :) όταν έκανα attack ήταν σαν να του ήεθς θεία φώτηση :D

Έτσι πήγα επίπεδο 15 στο ασιατικό σερβερ σήμερα με secret hunter.silence σε ραγκναρος.
  • Like 1
Δημοσ.

Απλα αν μαθεις την αρενα μετα απο 3-4 μηνες δεν θα χρειαζεται να μαζευεις gold/dust , θα εχεις stock :)

Όσο καλά και να τη μάθεις για να μην είσαι χαμένος σε gold θα πρέπει να κάνεις σε κάθε αρένα 7 με 8 νίκες, κάτι που δεν είναι και εύκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο καλά και να τη μάθεις για να μην είσαι χαμένος σε gold θα πρέπει να κάνεις σε κάθε αρένα 7 με 8 νίκες, κάτι που δεν είναι και εύκολο.

7-8 σαν πολλες μου φαινονται εκτος αν εννοεις να παρεις 150 της εισοδου + οτιδηποτε αλλο. 

Με 4 νικες εισαι καλα δηλαδη, pack (==100G) + 45 min Gold σιγουρα, συν ενα απο αυτα ( 20-30 Gold OR 20-25 Dust OR 1 x Common card OR 1 x Rare card OR 1 x Card Pack  )  

Δημοσ.

απο 3 εως 6 νικες περνεις το εχτρα χρυσο που χαλασες για αρενα συνηθως και κανα ψιλο παραπανω ειτε καμια καρτουλα η μπορει ακομα και 2ο πακετο... μου εχει τυχει...αμα φτασεις 8 περνεις ολο το χρυσο που χαλασες για αρενα και οτι αλλο εχτρα ...

στην χειροτερη να μη κανεις νικη και να παρεις πισω 25 χρυσο η dust ... και να χασεις στην ουσια 25 χρυσο ...αξιζει το ρισκο για τα παραπανω rewards ..και οσο παιζεις μαθενεις και πας καλυτερα...

Δημοσ.

ε κατι αηδιες δλδ....νταξ τι να πω...

εχω φτασει με warrior χωρις καρτες σχεδον με sylvana κατω εγω deathwing πανω μου και 30 ενεργεια φουλ ...

του εχω αδειασει τα brawl execute οτι εχει και δεν εχει...και εχει και 5 καρτες πανω του η 6 ...

ε και με αρχιζει με το μλκοκομπο που τραβας καρτες ενω εχει immunity.. ε νταξ ..οκ well played....

armor armor armor...να φτασεις να μην εχεις καρτα για να φας τον αντιπαλο με το μουφο κομπο ...

tragik απλα....

• Like 2
Δημοσ.

Με 4 νικες εισαι καλα δηλαδη, pack (==100G) + 45 min Gold σιγουρα, συν ενα απο αυτα ( 20-30 Gold OR 20-25 Dust OR 1 x Common card OR 1 x Rare card OR 1 x Card Pack  )  

Αυτο κυριως. Αντι απλα να αγορασεις με 100g ενα πακετο, μπορεις με 150g και 4-5 νικες να περνεις πακετο + dust + gold.

Οσο βελτιωνεσαι τοσο θα ανεβαινουν τα rewards και θα καταληξεις να εχεις αρκετο dust για να craftαρεις οτιδηποτε θες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...