Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μουφα ειναι :D

αμα μπορουσες να διαλεξεις καρτα απο το ντεκ σου οκ, το random ειναι σπαστικο...παντως οπως και να χει, δινει value αμα κανεις shuffle κανα τοτεμ ή silver hand recruit. πιο πολυ τεμπο καρτα γιατι cycle μονο το reno jackson μπορω να φανταστω οτι αξιζει να κανεις...

σιγουρα θα παιχτει οπως παιζεται ο barnes... rng στο μαξιμουμ

• Like 1
Δημοσ.

νταξ ο priest η αληθεια ειναι δε ξερω κατα ποσο μπορουν να χωρεσουν ολες αυτες οι καρτες και που...αλλα τεσπα η συγκεκριμενη η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ ειδικες συνθηκες για να παιχτει... απο εκει και περα βλεπω πολλα buffs σε κατι hunter και warrior κλπ 

και ανησυχω ....και ειναι και πολυ απροβλεπτα...γιατι γινονται στις καρτες που εχεις στο χερι και οχι σε αυτες κατω...και θα σου πετανε

τπτ κουλα μινιον με τπτ 10/10 η και παραπανω απο το πουθενα στο 6-7 μανα και δε θα ξερεις τι να γινεις :P ....

Δημοσ.

α και ξεχασα και την τρισχειροτερη..για να μη πω η χειροτερη απο ολες...

equality... δλδ με 6 μανα αδειαζεις οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο τον αντιπαλο σου κατω....

ολα health 1 παρε και ενα consecration και καλο ταξιδι...δε πα να εχεις βαλει κατω ολα τα τουμπακια...τα κλαις ετσι για πλακα...

Ε όχι και με 6, με ΤΕΣΣΕΡΑ μάνα θες να πεις!

Ουδέποτε χρησιμοποιείς τις "flames" με το Equality, το παίζεις ΑΦΟΥ έχεις ρίξει τον Pyromancer!

Aυτο ακριβως. Ο Yogg εχει πλακα, ειναι fun καρτα τουλαχιστον. ΟΛΟΙ αρεσκονται να βλεπουν τα spell που θα κανει 

Kαι ΑΚΡΩΣ "ραντομιά"! Πχ. σε μένα που παίζω και tempo-mage, ούτε όταν ήταν "της μόδας" ο Yogg-Mage δεν τον είχα.

Όσες φορές τον έχω ρίξει, μου "πηδάει" ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ντεκ, ΕΓΩ χάνω, όχι ο αντίπαλος!

15036343_1150513455001690_68972872270863

γαμάτος.??

Μ' αρέσει! Ό,τι πρέπει για να ξαναπιάσω τον "Παλαντίνο" μου!

• Like 1
Δημοσ.

Ε όχι και με 6, με ΤΕΣΣΕΡΑ μάνα θες να πεις!

Ουδέποτε χρησιμοποιείς τις "flames" με το Equality, το παίζεις ΑΦΟΥ έχεις ρίξει τον Pyromancer!

Kαι ΑΚΡΩΣ "ραντομιά"! Πχ. σε μένα που παίζω και tempo-mage, ούτε όταν ήταν "της μόδας" ο Yogg-Mage δεν τον είχα.

Όσες φορές τον έχω ρίξει, μου "πηδάει" ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ντεκ, ΕΓΩ χάνω, όχι ο αντίπαλος!

ε ναι νταξ αναλογως...εμενα μου εχει τυχει να μου σκαει και concecration μετα το equality...

btw ειναι για πολυ mass dispel το expansion λεμε...:P ..

ηδη εχω ενα πανω μου ..και μου φενεται θα κραφταρω και αλλο...

Δημοσ.

Καλά τα murloc είναι πολύ καλά και πολύ σταθερά έχουν γίνει όντως εφιάλτης.

Τώρα στο paladin δε κάθεται πάντα.Τουλάχιστον σε μένα.Δοκίμασα να βάλω και έναν Pyromancer για combo με equality καθώς κάνει το ίδιο σχεδόν αλλά και πάλι το να αδειάζεις το board μόνο σε aggrodeck βλέπω να λειτουργεί.

Τα control το περιμένουν και έχουν 2 το πολύ 3 minion κάτω.

Διαφωνώ, όντας ΚΥΡΙΩΣ Πάλαντιν παίκτης. Ο Πάλαντιν, έχει γίνει αρκετά δυνατός πλέον (όχι ο καλύτερος, αλλά καλύτερος από πριν). Ακόμα ΚΑΙ Secret Paladin παίζω - μπορείτε να παίξετε, άσχετα αν ψιλο-χάλασε το ντεκ.

Ο Πάλαντιν έχει ΜΠΟΛΙΚΑ board clean (Equality+Pyromancer, τις 4άρες "φλόγες" του, το 6άρι spell που αφήνει μόνο 2 μίνιον με τις υψηλότερες attacks), ενώ έχει "τιγκάρει" με healing... σχεδόν μοιάζει με... Priest ο Πάλαντιν, πια!

• Like 1
Δημοσ.

Wild & Standard Rank 10 για πρωτη φορα,απο τον αυγουστο που παιζω (για τα καλα) με αυτη την λιστα οποιος ενδιαφερεται.... :-D

Οποιος εχει Ragnaros τον πεταει μεσα εννοειται.

• Like 2
Δημοσ.

Δυνατα σημερα!!!  :devil:

Wild & Standard Rank 10 για πρωτη φορα,απο τον αυγουστο που παιζω (για τα καλα) με αυτη την λιστα οποιος ενδιαφερεται.... :-D

Loco για να πεταξεις και εσυ τον rag μεσα θα προτεινα στην πανω φωτο

το 3 να φτασει κοντα στο τετραψηφιο κι αυτο :-D :-D :-D :-)

• Like 1
Δημοσ.

Loco για να πεταξεις και εσυ τον rag μεσα θα προτεινα στην πανω φωτο

το 3 να φτασει κοντα στο τετραψηφιο κι αυτο :-D :-D :-D :-)

δεν ασχολουμαι καθολου με αρενα,  :-D

Απο τον αλλο μηνα που θα εχει το καινουριο πακετο, θα μπαινω, τωρα μαζευω gold για το expansion.

• Like 1
Δημοσ.

χρυσος ο priest :P  και πηρε και ενα παιχνιδι και πηγα στα 13 :P ...

Απλα αν μαθεις την αρενα μετα απο 3-4 μηνες δεν θα χρειαζεται να μαζευεις gold/dust , θα εχεις stock :)

καιγω τα μαζευω να τα παιξω ολα αρενα μετα το expansion :P

Δημοσ.

Δώσε λίστα για gauntlet rogue pls

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...