Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α και ξεχασα και την τρισχειροτερη..για να μη πω η χειροτερη απο ολες...

equality... δλδ με 6 μανα αδειαζεις οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο τον αντιπαλο σου κατω....

ολα health 1 παρε και ενα consecration και καλο ταξιδι...δε πα να εχεις βαλει κατω ολα τα τουμπακια...τα κλαις ετσι για πλακα...

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α και ξεχασα και την τρισχειροτερη..για να μη πω η χειροτερη απο ολες...

equality... δλδ με 6 μανα αδειαζεις οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο τον αντιπαλο σου κατω....

ολα health 1 παρε και ενα consecration και καλο ταξιδι...δε πα να εχεις βαλει κατω ολα τα τουμπακια...τα κλαις ετσι για πλακα...

Καλά τα murloc είναι πολύ καλά και πολύ σταθερά έχουν γίνει όντως εφιάλτης.

Τώρα στο paladin δε κάθεται πάντα.Τουλάχιστον σε μένα.Δοκίμασα να βάλω και έναν Pyromancer για combo με equality καθώς κάνει το ίδιο σχεδόν αλλά και πάλι το να αδειάζεις το board μόνο σε aggrodeck βλέπω να λειτουργεί.

Τα control το περιμένουν και έχουν 2 το πολύ 3 minion κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Με secret hunter έφτασα επίπεδο 15 σε America's server κ σταμάτησα για να μη χάσω το streak (8 περίπου νίκες στη σειρά).

• Like 1
Δημοσ.

Ο Yogg αν και έχει πλάκα, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απαγορευτεί στα τουρνουά. Δε μπορεί ο άλλος να προσπαθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μια κάρτα να γυρνάει όλο το παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζονται και χρήματα, είναι αισχρό.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να απαγορευτούν πολλές κάρτες. Εδώ ο Pavel νίκησε τουρνουά επειδή είχε 2 κωλόφαρδα babbling books.

Το HS καλώς ή κακώς δεν έχει φτιαχτεί με βασικό γνώμονα τα τουρνουά όπως το MTG. Οπότε δύσκολα θα εξελιχτεί στο μέλλον σε ένα 100% δίκαιο και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Γενικά το RNG δεν είναι καλό, εδώ ο Amnesiac έχασε 25.000$ λογώ ενός babbling book, τι να λέμε τώρα.

Ο Amnesiac έχασε γιατί ο αντίπαλος του έπαιξε καλύτερα. Δεν άξιζε να κερδίσει και δεν κέρδισε.

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλε windfuty στο Ragnaros ο τυπος....τελικα εχασε και πηγα και 15 παλι. 

ΛΟΛ

Εγω έπεσα σε ένα priest χθές που μου τον έκανε silence.... :) όταν έκανα attack ήταν σαν να του ήεθς θεία φώτηση :D

• Like 1
Δημοσ.

φοβερη μαχη πριν με ενα hunter .... ο τυπος ειχε ολα τα deathrattle... βγαζει βγαζει...

του τα διαλυω συνεχεια...

τεσπα με τα πολλα καποια στιγμη στο 10 μανα + εχω μεινει με ενα azure drake κατω και ενα μινιον

και αυτος τπτ ... και κατεβαζω medivh...

και βγαζει nzoth και μου γεμιζει κατω τα παντα ολα...

και του ριχνω mass dispel και holy nova και του φευγουν τα μουσια :P χαχα...

ε βγηκαν και τα summon .... και παλι μετα συνεχιστηκε η μαχη το πηρα μεν....

ειδα και το replay καλη μαχη..ειχα καλα τραβηγματα απο τον curator ευτηχως αλλιως δεν την παλευα με τπτ

και call of the wild εβγαλε ..τα παντα ολα...

εδω ειναι και το replay αν θελει να δει καποιος...

https://hsreplay.net/replay/hMywKXb6zv63BLBZgakrUD

Ο Amnesiac έχασε γιατί ο αντίπαλος του έπαιξε καλύτερα. Δεν άξιζε να κερδίσει και δεν κέρδισε.

δε διαφωνω αν επαιξε καλα η οχι ...αλλα νταξ ειναι και τυχη στο ολο θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

δε διαφωνω αν επαιξε καλα η οχι ...αλλα νταξ ειναι και τυχη στο ολο θεμα...

Μιλάς για τύχη όταν αυτός (ο amnesiac) έχει λούσει κέρατα με το hunter αλλά κερδίζει γιατί το ragnaros του δίνει το 33% και το toad 2-3 turns πριν το 25%. Εγώ πιο πολύ το είδα ως "payback" του rng. Έχασε 4 φορές με druid σε αυτό το meta! Κατόρθωμα θα το χαρακτήριζα εγώ αυτό. Αν και η αλήθεια είναι πως φάνηκε από την στιγμή που έγινε το 3-2 το πως θα τελειώσει η σειρά γιατί είχε tiltάρει full ο τύπος. Η διαφορά σε αυτό το επίπεδο είναι ΚΑΙ το mentality των παιχτών. Ο Pavel έκανε 2 ανατροπές και ήταν ανέκφραστος σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Παιδιά πέφτετε συχνά σε άτομα που περιμένουν κάθε γύρο να αρχίσει να μετράει χρόνο το σχοινί.?

Έχω αρχήσει να κουράζομαι ξέρω γω.Μερικές φορές ναι μπορεί κάποιος όντως να σκέφτεται κάτι.Αλλά τις περισσότερες φορές έχει σε φάση 0 μάνα , ή κάποιο πολύ προφανή τρόπο παιξίματος και πάλι το τραβάει μέχρι το τέλος.

Δεν θα ήταν καλύτερο αν το game είχε κάποιο είδους μηχανισμού που ανάλογα με το χρόνο που κάνεις στο τελευταίο γύρο να σου κόβει απο τον επόμενο κάτι τέτοιο.

Δεν είναι καθόλου ωραίο να πέφτεις σε ένα και να παίζεις μισή ώρα ή και περισσότερο.Και ντάξει καταντάει μαλακία να κάνεις concede επειδή δεν έχεις την όρεξη τους.

Δημοσ.

Παιδιά πέφτετε συχνά σε άτομα που περιμένουν κάθε γύρο να αρχίσει να μετράει χρόνο το σχοινί.?

Έχω αρχήσει να κουράζομαι ξέρω γω.Μερικές φορές ναι μπορεί κάποιος όντως να σκέφτεται κάτι.Αλλά τις περισσότερες φορές έχει σε φάση 0 μάνα , ή κάποιο πολύ προφανή τρόπο παιξίματος και πάλι το τραβάει μέχρι το τέλος.

Δεν θα ήταν καλύτερο αν το game είχε κάποιο είδους μηχανισμού που ανάλογα με το χρόνο που κάνεις στο τελευταίο γύρο να σου κόβει απο τον επόμενο κάτι τέτοιο.

Δεν είναι καθόλου ωραίο να πέφτεις σε ένα και να παίζεις μισή ώρα ή και περισσότερο.Και ντάξει καταντάει μαλακία να κάνεις concede επειδή δεν έχεις την όρεξη τους.

Mind games!

-----

http://www.hearthpwn.com/news/1940-popular-decks-of-the-week-for-november-13

Δημοσ.

ε νταξ ελεος δλδ... πηγα μεχρι 15 ρανκ και μετα σκασαν ολα τα τουμπακια.. :P

μου πεφτει warrior με 9 legentary και 3 epic πανω του ... alexstraza grommash κλπ κλπ ...

και φτασαμε να μην εχουμε καρτες και να βγαλει και golden monkey για να κερδισει..

• Like 1
Δημοσ.

νταξ ειναι αναλογα την περιπτωση...καιγω καμια φορα ειμαι στο μαγαζι και παιζω και αργω σε καποιες γυρες ...κανω και λαθη γιατι

δε προσεχω η βιαζομαι :P .... αλλες φορες παλι μπορει να εχεις στριμωχτει και να εχεις καμποσες καρτες πανω σου κλπ ...

γενικα ειναι λιγο σχετικο το ολο θεμα...αλλα ναι νταξ ειναι και μερικοι που το παρακανουν..αλλα τι να κανεις το παιχνιδι ετσι ειναι..

θελει χρονο και σκεψη κλπ...

Δημοσ.

συνεχιζουν να βγαζουν αχρηστες καρτες, ε;

καλη...ειναι λιγο random αλλα αν εχεις τπτ γερα legentary πανω σου μπορει να κανει ζημια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...