makiss8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδια ragnaros αληθεια ??τελειωσε το ματσ και κοιτουσα σα χανος 5 λεπτα να συνειδητοποιησω τι εγινε,,δηλαδη στα ρανκς τι κανουν αυτοι οι τυποι?
Balantakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδια ragnaros αληθεια ?? τελειωσε το ματσ και κοιτουσα σα χανος 5 λεπτα να συνειδητοποιησω τι εγινε,, δηλαδη στα ρανκς τι κανουν αυτοι οι τυποι? χαχαχαχα 1
kostask91 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ζω για τη μερα που tempo mage και zoo παρουν πουλο. Ποσες season υπαρχουν αυτα τα 2 αηδιαστικα deck?
xavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 τεμπο mage οταν θα βγει ο flamewalker απο το rotation, το zoo θα παιζεται παντα σε καποια μορφη του.
Fan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ζω για τη μερα που tempo mage και zoo παρουν πουλο. Ποσες season υπαρχουν αυτα τα 2 αηδιαστικα deck? Μου φαίνεται δεν έχεις πετύχει Yogg μάλλον, για να καταλάβεις τι σημαίνει "αηδιαστικό" 1
BadBoy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ο Yogg αν και έχει πλάκα, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απαγορευτεί στα τουρνουά. Δε μπορεί ο άλλος να προσπαθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μια κάρτα να γυρνάει όλο το παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζονται και χρήματα, είναι αισχρό.
Tmark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ο Yogg αν και έχει πλάκα, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απαγορευτεί στα τουρνουά. Δε μπορεί ο άλλος να προσπαθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μια κάρτα να γυρνάει όλο το παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζονται και χρήματα, είναι αισχρό. Γενικά το RNG δεν είναι καλό, εδώ ο Amnesiac έχασε 25.000$ λογώ ενός babbling book, τι να λέμε τώρα.
kostask91 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται δεν έχεις πετύχει Yogg μάλλον, για να καταλάβεις τι σημαίνει "αηδιαστικό" Ο Yogg αν και έχει πλάκα, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απαγορευτεί στα τουρνουά. Δε μπορεί ο άλλος να προσπαθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μια κάρτα να γυρνάει όλο το παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζονται και χρήματα, είναι αισχρό. Aυτο ακριβως. Ο Yogg εχει πλακα, ειναι fun καρτα τουλαχιστον. ΟΛΟΙ αρεσκονται να βλεπουν τα spell που θα κανει
Ghost007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ο Yogg αν και έχει πλάκα, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να απαγορευτεί στα τουρνουά. Δε μπορεί ο άλλος να προσπαθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μια κάρτα να γυρνάει όλο το παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζονται και χρήματα, είναι αισχρό. ειναι αρκετες οι καρτες που ειναι παρομοιες ... οπως π.χ παλαντιν με μερλοκ...τον εχω αφησει με 4-5 ενεργεια χωρις τπτ κατω...εγω με 25+ δε θυμαμαι ποσο...μπαμ σου τραβαει τα μερλοκ ολα κατω και σου βγαζει 3 charge με 9 dmg το ενα..και σε στελνει...η τι να πουμε για N'Zoth .... αλλα ειναι και τυχη το ολο θεμα πως θα κατσει....
bomberb17 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 καλημερα...καλη μερα χτες σχετικα...αρενα εκανα 4 νικες σερι..και μια ηττα μετα και εγκατελειψα... και μου εβγαλε και ενα legantary απο το brawl αλλα μαλλον το κοβω για κανα dust ...δε ξερω..δρακος μεν αλλα,.... Nozdormu(285).png "Σάπιος" δράκος, ουδέποτε τον έχω χρησιμοποιήσει και ουδέποτε τον έχω πετύχει σε κάποιον αντίπαλο. Κάπου είχα πετύχει ένα deck που τον χρησιμοποιούσε μαζί με κάποιο animation hack του brewmaster και δεν αφηνες τον αντίπαλο καν να παίξει! 1
Ghost007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δυστυχως εμεινα στις 6 νικες...μια ηττα απο λαθος και μια απο τυχη του αντιπαλου... κριμας γιατι στης 8 εδινε πολυ καλυτερα reward... αλλα τεσπα...next time .... μου εδωσε 85 gold μια κομμον και το πακετο...
xavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 το snipe επηρεαζεται απο spell damage minion?δλδ ενας τυπος μου επαιζε azure drake και το snipe του εκανε 5 damage δεν το ηξερα... 1
BadBoy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 ειναι αρκετες οι καρτες που ειναι παρομοιες ... οπως π.χ παλαντιν με μερλοκ...τον εχω αφησει με 4-5 ενεργεια χωρις τπτ κατω...εγω με 25+ δε θυμαμαι ποσο...μπαμ σου τραβαει τα μερλοκ ολα κατω και σου βγαζει 3 charge με 9 dmg το ενα..και σε στελνει...η τι να πουμε για N'Zoth .... αλλα ειναι και τυχη το ολο θεμα πως θα κατσει.... Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι αυτές οι κάρτες έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία και συνήθως βασίζεις ολόκληρο το deck και τη στρατηγική σου επάνω τους. Άσε που συνήθως και ο αντίπαλος καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται και προσαρμόζεται ανάλογα. Μπορεί να είναι πολύ δυνατές, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Στο Yogg δεν υπάρχει αντίμετρο. Τον πετάς και ελπίζεις. Για αυτό το λόγο και η ένστασή μου αφορά τα τουρνουά. Στο ladder βγάζω χαβαλέ και δε με ενοχλεί να χάσω παιχνίδια εξατίας του. Όταν όμως βλέπω πρωταθλήματα, θέλω να δω σκέψη και στρατηγική. Καταλαβαίνω ότι όλο το παιχνίδι περιέχει πολύ τύχη, αλλά αυτή η κάρτα παραείναι λοταρία. 1
kostask91 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Παει και ο τελευταιος ( Priest επιτελους ). Τωρα μενει να τους κανω και golden :Ρ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις