Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εύκολο rank 5 αυτή τη season με το παρακάτω (N’ZOTH CONTROL WARRIOR)

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/fibonaccis-legend-nzoth-control-warrior-november-2016-season-32/

δεν έχω harisson και έχω προσθέσει elise, αν και θα την αλλάξω για κάποιο deathrattle, αχρείαστη είναι.

Πολυ ακριβο deck..

• Like 1
Δημοσ.

εύκολο rank 5 αυτή τη season με το παρακάτω (N’ZOTH CONTROL WARRIOR)

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/fibonaccis-legend-nzoth-control-warrior-november-2016-season-32/

δεν έχω harisson και έχω προσθέσει elise, αν και θα την αλλάξω για κάποιο deathrattle, αχρείαστη είναι.

Δεν χρειάζεται να παίζεις N'Zoth Warrior. Ο "παλιός-καλός" Control σκίζει (ακόμα)...

...Κάνω ό,τι μπορώ (αν και το 'χω ψιλο-παρατήσει πια το παιχνίδι), να ΜΗ μπω στο "τριπάκι" να παίζω με Shaman - όπως κάνει "όλος ο ντουνιάς". Καταρχάς, τον σκυλοβαριέμαι. Κατά δεύτερον, ουδέποτε μ' άρεσε να παίζω ό,τι παίζουν όλοι.

Αυτή την περίοδο, παίζω... Secret Paladin! Κανονικό, όχι εκείνον τον Divine-Aggro-Secret... Control Secret, αργό τέμπο.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα...ξερει κανεις οταν βγει το expansion θα αλλαξει και η αρενα τα rewards τα βασικα πακετα που δινει ?

δλδ   αντι για το whispers θα δινει απο το καινουργιο ας πουμε ?

η καμια σχεση ....

Δημοσ.

καλησπερα...ξερει κανεις οταν βγει το expansion θα αλλαξει και η αρενα τα rewards τα βασικα πακετα που δινει ?

δλδ   αντι για το whispers θα δινει απο το καινουργιο ας πουμε ?

η καμια σχεση ....

Λογικα θα δινει απο το τελευταιο expansion..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φαση αυτος ο Nefarian στο τελος? ελεος....παιζει κανα deck?

Τα εχω δοκιμασει ολα :mad:

Edit: Ενταξει τα τελειωσα ολα, κομπλε! 

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1
Δημοσ.

Προς τους ''παλιους'' , τι αλλο να βαλω?

Κανονικα το deck εχει 2 Arcane Blast & Ragnaros & ενα Cult ακομα, αλλα δεν τα εχω....

γενικά ακομα και με αυτα δεν ειναι καλο το deck. υπάρχουν πιο αποδοτικά tempo mage αυτή την περίοδο άλλα φαντάζομαι δεν θα εχεις τις κάρτες έτσι και αλλιώς.

το οτι δεν εχεις τα Blast ειναι κακό. βοηθάει στο board control στην αρχη. πχ round 3 τρως το 3/4 του shaman κτλ.

σε αυτό που εχεις ποστάρει δοκίμασε:

ενα arcane exposion gia synergy με cult & thalnos.

ενα cabalist tome και επίκληση στους θεούς του RNG

και δεύτερο water

αν δεν εχεις tome, βαλε ή forgotten ή spelsinger.

αν έχεις conjurer βόλεψε τον και αυτόν

edit: για να το οπτικοποιησω και εγω καλύτερα δες το επισυναπτομενο 

post-48616-0-67698800-1478718816_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Προς τους ''παλιους'' , τι αλλο να βαλω?

Κανονικα το deck εχει 2 Arcane Blast & Ragnaros & ενα Cult ακομα, αλλα δεν τα εχω....

Αμα δεν ξερουμε τις καρτες σου δυσκολα να σου πουμε την αντικατασταση...οτι legendary εχεις βαλε την..!!χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα...καλη μερα χτες σχετικα...αρενα εκανα 4 νικες σερι..και μια ηττα μετα και εγκατελειψα...

και μου εβγαλε και ενα legantary απο το brawl αλλα μαλλον το κοβω για κανα dust ...δε ξερω..δρακος μεν αλλα,....

post-338868-0-67666000-1478764040_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα...καλη μερα χτες σχετικα...αρενα εκανα 4 νικες σερι..και μια ηττα μετα και εγκατελειψα...

και μου εβγαλε και ενα legantary απο το brawl αλλα μαλλον το κοβω για κανα dust ...δε ξερω..δρακος μεν αλλα,....

attachicon.gifNozdormu(285).png

Κράτα τον, you never know.

Εκτός κι αν έχεις τόση ανάγκη 400 dust.

• Like 1
Δημοσ.

attachicon.gifNozdormu(285).png

"Σάπιος" δράκος, ουδέποτε τον έχω χρησιμοποιήσει και ουδέποτε τον έχω πετύχει σε κάποιον αντίπαλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράτα τον, you never know.

Εκτός κι αν έχεις τόση ανάγκη 400 dust.

κοιτα δε ειναι θεμα τοσο αναγκης οσο οτι νομιζω ειναι πολυ μεγαλο το μανα που καταναλωνει για το τπτ...δλδ ακομα και dragon σετ να κανεις..ειναι τοσο μικρη η πιθανοτητα να πεχτει σωστα αυτη η καρτα που δεν αξιζει να την εχεις πανω σου...

δλδ αντε να πεις σε καμια φαση με κανα rogue πχ που εχει τα παντα ολα για κομπο ετσι αλλιως και την ριχνεις και τον μπερδευεις..γιατι πρεπει να βιαστει να κανει πολλαπλες κινησεις...αλλα οκ πολυ δυσκολο να κατσει η φαση.

.και στην τελικη τον βρισκεις και στο find a dragon...

σκεφτομαι να τον σπασω και με τα 400 μανα να φτιαξω ενα twilight guardian που ειναι πολυ ποιο χρησιμος πιστευω στο 4 μανα taunt 3/6

μου βγαλε που μου εβγαλε δρακο..βγαλε ενα alexstraza :P

τεσπα θα δειξει ..προς το παρον δε θα κανω κατι μαλλον θα περιμενω και το expansion και βλεπω να στελνω καμποσα ψευτο legentary ..

p.s 6 νικες με πολυ ανχος και εγκατελειψα...να κανω κανα ρεστ ...ουφ ....:)

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...