Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 επειδή το έχω αφήσει καιρό το hs, λύστε μου μια απορία. Οι pros από τις αρχικές season και worlds s1 τα έχουν παρατήσει? Γιατι να το παρατησουν?Τσαμπα φραγκα βγαζουν παιζοντας αυτο το ''φοβερο'' παιχνιδι,το οποιο χαρη στο γεγονος οτι εχει βγει και σε κινητα και ταμπλετ δεν προκειται να το αφησει ο κοσμος ευκολα/γρηγορα. Απλα δεν πρεπει να λεγονται οι περισσοτεροι απο αυτους pro γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν συμμετεχουν καν σε τουρνουα πλεον και το εχουν ριξει περισσοτερο στο streaming.
alan2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλη επιλογη ο Pavel τελικα,επαθε τρελη νιλα ο amnesiac κερδιζε 3-0 και του το γυρισε 3-4 τρομαιρα παιχνιδια μεταξυ τους αξιζαν που τα ειδα και δεν με χαλανε τα 3 packs..!!! Πρωταθλητής 2016 ο Pavel. 1
gotheron2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εληξε το championship και οπως ειδαμε ολοι βγηκε ο pavel δεν μπορω να πω εκανα την καλυτερη επιλογη να δω ποτε θα μου ερθουν τα 6 packακια καλη επιλογη ο ThijsNL για οσους τον επελεξαν ουτε 1 νικη ακλαφτος εφυγε..!!
Votritis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Όσοι επιλέξαμε thijs θα πάρουμε πακ? Πήγες κουβά και εσύ(και εγω ) με το thijs ε!
Lautrec Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Όσοι επιλέξαμε thijs θα πάρουμε πακ? Θα πάρουμε μόνο 1 pack
makiss8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εληξε το championship και οπως ειδαμε ολοι βγηκε ο pavel δεν μπορω να πω εκανα την καλυτερη επιλογη να δω ποτε θα μου ερθουν τα 6 packακια καλη επιλογη ο ThijsNL για οσους τον επελεξαν ουτε 1 νικη ακλαφτος εφυγε..!! 6 pak αληθεια?? κατα τυχη διαλεξα παβελ! να παω να παιξω τζοκερ 1
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ειδα το Q&A panel του Hearthstone με το virtual ticket. oι devs με αυτα που ειπανε επιβεβαιωσανε αυτα που ειχα εκφρασει εδω περα εδω και καιρο: 1.γιαυτους balancing ειναι να μην ξεφευγουν τα meta decks απο καποια στατιστικα ορια που εχουν θεσει. 2.δεν ξερουν πως να φερουν με σωστο και ομαλο τροπο το balance στα classes. 3.ακολουθουν οικονομικη πολιτικη, οχι gaming φιλοσοφια οπως το διατυπωνουν στα twitter/reddit. στην ουσια, το Hearthstone ακολουθει τον κυκλο balancing που εχει το WOW στα classes του εδω και χρονια: πειτε με απαισιοδοξο, αλλα φοβαμαι οτι θα το καταστρεψουν το παιχνδιι στο τελος και θα διωξουν πολυ κοσμο, αν συνεχισουν ετσι οπως ειναι τωρα. Όσοι επιλέξαμε thijs θα πάρουμε πακ? οποιος πηρε μερος στο εβεντ, θα παρει ενα πακετο ασχετως τις νικες/ηττες. απο κει και υστερα, οσες νικες εκανε ο παικτες που διαλεξες μεχρι το τελος του τουρνουα, θα παρεις τοσα εξτρα πακετα. τα πακετα θα ερθουν μια εβδομαδα μετα την Blizzcon, οποτε λογικα θα τα εχουμε σε αυτο το ΠΣΚ.
alan2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πήγες κουβά και εσύ(και εγω ) με το thijs ε!ελα ντε. παλι καλα που δεν παιξαμε χρηματα. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ειδα το Q&A panel του Hearthstone με το virtual ticket. oι devs με αυτα που ειπανε επιβεβαιωσανε αυτα που ειχα εκφρασει εδω περα εδω και καιρο: 1.γιαυτους balancing ειναι να μην ξεφευγουν τα meta decks απο καποια στατιστικα ορια που εχουν θεσει. 2.δεν ξερουν πως να φερουν με σωστο και ομαλο τροπο το balance στα classes. 3.ακολουθουν οικονομικη πολιτικη, οχι gaming φιλοσοφια οπως το διατυπωνουν στα twitter/reddit. στην ουσια, το Hearthstone ακολουθει τον κυκλο balancing που εχει το WOW στα classes του εδω και χρονια: πειτε με απαισιοδοξο, αλλα φοβαμαι οτι θα το καταστρεψουν το παιχνδιι στο τελος και θα διωξουν πολυ κοσμο, αν συνεχισουν ετσι οπως ειναι τωρα. οποιος πηρε μερος στο εβεντ, θα παρει ενα πακετο ασχετως τις νικες/ηττες. απο κει και υστερα, οσες νικες εκανε ο παικτες που διαλεξες μεχρι το τελος του τουρνουα, θα παρεις τοσα εξτρα πακετα. τα πακετα θα ερθουν μια εβδομαδα μετα την Blizzcon, οποτε λογικα θα τα εχουμε σε αυτο το ΠΣΚ. Kι εγώ αυτόν είχα επιλέξει... Φαινόταν ο τυπάκος, είναι καλός παίκτης. (Για τον Πάβελ λέω). Γιατι να το παρατησουν?Τσαμπα φραγκα βγαζουν παιζοντας αυτο το ''φοβερο'' παιχνιδι,το οποιο χαρη στο γεγονος οτι εχει βγει και σε κινητα και ταμπλετ δεν προκειται να το αφησει ο κοσμος ευκολα/γρηγορα. Απλα δεν πρεπει να λεγονται οι περισσοτεροι απο αυτους pro γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν συμμετεχουν καν σε τουρνουα πλεον και το εχουν ριξει περισσοτερο στο streaming. Αυτόν τον "Καρκίνο" παιχνίδι, την "πρέζα"... το παράτησα ΤΕΛΕΙΩΣ από την προ-προηγούμενη Παρασκευή, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "φωτίστηκα" και αγόρασα με 9 ευρώ προσφορά, το SKYRIM Legendary Edition!!!!! ...Από τότε... παίζω ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Skyrim, περί τις 5-7 ώρες ημερισίως, ενώ το "Σουκού" φτάνω και τις 12-14!!!! Μέσα σ' αυτές τις 10+ μέρες, έχω φτάσει... 30 level ήδη (Wooden Elf, melee attack & arching). Οπότε... "πάπαλα" για μένα (επιτέλους!) το Hearthstone! ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ πια παίζω, την ώρα που τρώω ή που 'μαι στην... τουαλέτα (λολ)!
Ghost007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 χμμ νταξ καλα τα 2 πακετακια αλλα δε βγαλαν και τπτ ιδιαιτερο δυστηχως.. 3 rare συνολικα και κατι μπουρδιτσες ε μονο καλο 2-3 καρτουλες οτι δε της ειχα οποτε οκ... γενικα μου λειπουν πολλες απο toyrnament δεν εχω καθολου...δεν αξιζει λετε να παρω μερικα πακετα ? γιατι εχει και καποια καλα legentary και καποιες καρτουλες που ειναι χρησιμες σε καποια σετ...
Balantakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 χμμ νταξ καλα τα 2 πακετακια αλλα δε βγαλαν και τπτ ιδιαιτερο δυστηχως.. 3 rare συνολικα και κατι μπουρδιτσες ε μονο καλο 2-3 καρτουλες οτι δε της ειχα οποτε οκ... γενικα μου λειπουν πολλες απο toyrnament δεν εχω καθολου...δεν αξιζει λετε να παρω μερικα πακετα ? γιατι εχει και καποια καλα legentary και καποιες καρτουλες που ειναι χρησιμες σε καποια σετ... μονο classic , βγαζεις dust και κραφταρεις.
makiss8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ξεκινησα το παιχνδι εδω και δεκα μερες..warrior hunter ειναι σπασμενα πικσ η ειναι η ιδεα μου? πως τους κανεισ καουντερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις