gotheron2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλη επιλογη ο Pavel τελικα,επαθε τρελη νιλα ο amnesiac κερδιζε 3-0 και του το γυρισε 3-4 τρομαιρα παιχνιδια μεταξυ τους αξιζαν που τα ειδα και δεν με χαλανε τα 3 packs..!!! 1
xavier Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 η πιο δυνατη καρτα απο το expansion ειναι το 0 mana coin για τους rogue...
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 KappaΣιγά την κάρτα. Βγάζει coins από Pillagers, αν είναι να αφαιρείς κάρτες από το Decklist για να βάλεις 2 απλά coin καήκαμε. Μόνο αν στις unrealeased κάρτες υπάρχουν δυνατές combo αποκτούν αξία αυτά τα coin.
xavier Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 συνεργαζεται και με το vancleef περα απο το auctioneer . αμα βγαλουν καμια καλη combo καρτα ακομα, θα ειναι σουπερ οπ και οι καρτες των priest δυνατες
Tmark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Kappa Σιγά την κάρτα. Βγάζει coins από Pillagers, αν είναι να αφαιρείς κάρτες από το Decklist για να βάλεις 2 απλά coin καήκαμε. Μόνο αν στις unrealeased κάρτες υπάρχουν δυνατές combo αποκτούν αξία αυτά τα coin. Μην ξεχνάς ότι ο Pillager την κάνει σε λίγους μήνες. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μην ξεχνάς ότι ο Pillager την κάνει σε λίγους μήνες. Στο ενα ranked,στο αλλο θα υπαρχει κανονικα
alan2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 καμια αλλαγη? ειναι ενταξει? εκτος Tuskar totemic και rockbiter weapon. καλύτερα lightning storm κ bolt. 2
Balantakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εκτος Tuskar totemic και rockbiter weapon. καλύτερα lightning storm κ bolt. Τα περασαμε και τα 15 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από Balantakos 2
devil-ji Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Κι εσυ shaman βρουτε? Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο με τις tri-class ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορεις να παιξεις βασιζομενος στο read του αντιπαλου, ανεξαρτητα απο το τι hero αντιμετωπιζεις. Τουλαχιστον θα buffαρουν priest ωστε να μπορεσω να τον 60ρισω με κανα decent deck. 1
Chocobo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σκέφτομαι και γω να έχω το Shaman για main dekc καθώς....δεν έχω main deck.Είναι αυτό που έχω τις περισσότερες κάρτες όμως. Δουλεύει όμως χωρίς το Tunel Trogg.? Σαν να μου φαίνεται πολύ βασικό για να τρέξει ομαλά το deck.
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μην ξεχνάς ότι ο Pillager την κάνει σε λίγους μήνες. Δεν το ξεχνάω, έχει ακόμα ψωμιά όμως.
vag10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 επειδή το έχω αφήσει καιρό το hs, λύστε μου μια απορία. Οι pros από τις αρχικές season και worlds s1 τα έχουν παρατήσει?
xavier Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 επειδή το έχω αφήσει καιρό το hs, λύστε μου μια απορία. Οι pros από τις αρχικές season και worlds s1 τα έχουν παρατήσει? εκτος απο τον αρτοσις που ειναι στη κορεα και κανει κατι σχετικο με τη τηλεοραση και το σταρκραφτ, οι υπολοιποι ειναι ενεργοι στριμερς, κριπαριαν,τραμπ,χαφου,σαβζ,αμαζ,strifecro,κολεντο,ρεκφουλ κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις