Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη επιλογη ο Pavel τελικα,επαθε τρελη νιλα ο amnesiac κερδιζε 3-0 και του το γυρισε 3-4 τρομαιρα παιχνιδια μεταξυ τους αξιζαν που τα ειδα και δεν με χαλανε τα 3 packs..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Kappa

Σιγά την κάρτα. Βγάζει coins από Pillagers, αν είναι να αφαιρείς κάρτες από το Decklist για να βάλεις 2 απλά coin καήκαμε. 

Μόνο αν στις unrealeased κάρτες υπάρχουν δυνατές combo αποκτούν αξία αυτά τα coin.

Δημοσ.

συνεργαζεται και με το vancleef περα απο το auctioneer . αμα βγαλουν καμια καλη combo καρτα ακομα, θα ειναι σουπερ οπ

και οι καρτες των priest δυνατες

Δημοσ.

Kappa

Σιγά την κάρτα. Βγάζει coins από Pillagers, αν είναι να αφαιρείς κάρτες από το Decklist για να βάλεις 2 απλά coin καήκαμε. 

Μόνο αν στις unrealeased κάρτες υπάρχουν δυνατές combo αποκτούν αξία αυτά τα coin.

Μην ξεχνάς ότι ο Pillager την κάνει σε λίγους μήνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκτος Tuskar totemic και rockbiter weapon.

καλύτερα lightning storm κ bolt.

Τα περασαμε και τα 15  :-D

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 2
Δημοσ.

Κι εσυ shaman βρουτε?

Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο με τις tri-class ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να

μπορεις να παιξεις βασιζομενος στο read του αντιπαλου, ανεξαρτητα απο το τι hero αντιμετωπιζεις.

Τουλαχιστον θα buffαρουν priest ωστε να μπορεσω να τον 60ρισω με κανα decent deck.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι και γω να έχω το Shaman για main dekc καθώς....δεν έχω main deck.Είναι αυτό που έχω τις περισσότερες κάρτες όμως.

Δουλεύει όμως χωρίς το Tunel Trogg.? Σαν να μου φαίνεται πολύ βασικό για να τρέξει ομαλά το deck.

Δημοσ.

επειδή το έχω αφήσει καιρό το hs, λύστε μου μια απορία. Οι pros από τις αρχικές season και worlds s1 τα έχουν παρατήσει?

Δημοσ.

επειδή το έχω αφήσει καιρό το hs, λύστε μου μια απορία. Οι pros από τις αρχικές season και worlds s1 τα έχουν παρατήσει?

εκτος απο τον αρτοσις που ειναι στη κορεα και κανει κατι σχετικο με τη τηλεοραση και το σταρκραφτ, οι υπολοιποι ειναι ενεργοι στριμερς, κριπαριαν,τραμπ,χαφου,σαβζ,αμαζ,strifecro,κολεντο,ρεκφουλ κτλ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...