Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νικησα το  πρωτο wing στο karazhan
και μαζεψα 700 gold, συνεχιζω να μαζευω γκολντ  ή να ανοιξω κανα πακετακι ?

Δημοσ.

Mιας και γω πρόσφατα άρχησα θα έλεγα gold για τα adventures.Για κακή μας τύχη τα περισσότερα decks χρειάζονται κάρτες που δεν μπορείς να τις κάνεις craft και ειναι απο adventures.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις ευρω...τοτε καλυτερα να παρεις κανα wing ... αναλογως με ποιο char παιζεις διαλεξε

και παρε...αν και ολα χρειαζονται αλλα τεσπα..

μαλλον θα ελεγα ξεκινα με καραζαν γιατι εχει αρκετα καλες καρτες και βλεπεις μετα..

επισης μπορεις να παιξεις και ενα παιχνιδι αρενα δωρεαν αν δε το εχεις κανει ηδη....

αλλα οκ αυτο το αφηνεις αν θες για το μελλον που θα εχεις μαθει να παιζεις καλυτερα...

ανεβασε και κανα battletag να σε κανουν add οποιοι θελουν...

Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις ευρω...τοτε καλυτερα να παρεις κανα wing ... αναλογως με ποιο char παιζεις διαλεξε

και παρε...αν και ολα χρειαζονται αλλα τεσπα..

μαλλον θα ελεγα ξεκινα με καραζαν γιατι εχει αρκετα καλες καρτες και βλεπεις μετα..

επισης μπορεις να παιξεις και ενα παιχνιδι αρενα δωρεαν αν δε το εχεις κανει ηδη....

αλλα οκ αυτο το αφηνεις αν θες για το μελλον που θα εχεις μαθει να παιζεις καλυτερα...

ανεβασε και κανα battletag να σε κανουν add οποιοι θελουν...

ναι δεν μπηκα καθολου αρενα, σκεφτηκα τσαμπα κοπος με απλες καρτες

Δημοσ.

ναι δεν μπηκα καθολου αρενα, σκεφτηκα τσαμπα κοπος με απλες καρτες

Αρενα φτιάχνεις εκεινη την στιγμή deck μέσα απο κάρτες που σου δινει. Δεν παίζεις με δικο σου ντεκ απο κάρτες που εχεις μαζέψει.

• Like 2
Δημοσ.

αα ωραια καταλαβα,, και παλι ακομη πρεπει να μαθω τα βασικα και μετα να το δοκιμασω πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους quest με 100 gold :D και το περίεργο είναι πως έπεσα σε 3 άτομα που έκαναν το ίδιο(75 battlecry) και το κατάλαβαν και αυτοί και απλά εξαντολούσαμε το deck :D

• Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους quest με 100 gold :D και το περίεργο είναι πως έπεσα σε 3 άτομα που έκαναν το ίδιο(75 battlecry) και το κατάλαβαν και αυτοί και απλά εξαντολούσαμε το deck :D

Και εγώ, 100 gold, να παίξω 75 murlocs. Και μπαίνω και βλέπω μέχρι και Druid να παίζει με murlocs χααχαχαχαχχ

• Like 3
Δημοσ.

λολ και εμενα το ιδιο εβγαλε σημερα...

• Like 1
Δημοσ.

νικησα στο  karazhan το δυσκολο ηρωικο και δεν μου εδωσε τιποτα,, τσαμπα παλευα

Covers θα σου δώσει αφού τα νικήσεις και τα 3 ανα όροφο.

• Like 1
Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι εβαλα χυμα οτι μικρο battlecry ειχα κατι μερλοκ κατι dmg 1-2 και summon κλπ..και εριξα και ξυλο ..χαχα

πολυ aggressive λεμε..χαχαχ.....

btw πηρα το bundle και μου εβγαλε τον αντωνη :P ... χ2 ...

φανταζομαι τον εναν τον σπαω ετσι ? η εχει κανα νοημα να τον κρατησω ?

ωπ το ψεμα..παλι καλα που δε τον εσπασα γιατι θα εκλεγα μετα...

στην αρχη μου εγραφε χ2 οταν τον εβγαλε..και τωρα που ξαναμπηκα ειναι μονος......

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι εβαλα χυμα οτι μικρο battlecry ειχα κατι μερλοκ κατι dmg 1-2 και summon κλπ..και εριξα και ξυλο ..χαχα

πολυ aggressive λεμε..χαχαχ.....

btw πηρα το bundle και μου εβγαλε τον αντωνη :P ... χ2 ...

φανταζομαι τον εναν τον σπαω ετσι ? η εχει κανα νοημα να τον κρατησω ?

ωπ το ψεμα..παλι καλα που δε τον εσπασα γιατι θα εκλεγα μετα...

στην αρχη μου εγραφε χ2 οταν τον εβγαλε..και τωρα που ξαναμπηκα ειναι μονος......

ναι ρε πολύ γέλοιο εγώ νίκησα ένα hunterodeck :'D πολύ πιο face το δικό μου απο το δικό του.Τι bundle πήρες αυτό το welcome.?

Δημοσ.

αα ωραια καταλαβα,, και παλι ακομη πρεπει να μαθω τα βασικα και μετα να το δοκιμασω πιστευω

Αρένα μην βιαστείς να πας γιατί θα φάς τα μούτρα σου. Πρέπει να μάθεις την έννοια του "tempo" στην πράξη για να παίξεις αρένα.

νικησα στο  karazhan το δυσκολο ηρωικο και δεν μου εδωσε τιποτα,, τσαμπα παλευα

Αν βγάλεις όλα τα heroic bosses σε ένα adv κερδίζεις ένα card back. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...