alan2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δημοφιλής είναι ο Malygos Druid http://themoment.tv/playlist/3992
Ghost007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επειδή βλέπω ότι παίζεις Priest, ο gaara πήγε legend με το παρακάτω dragon deck. Αν έχεις τις κάρτες, είναι κλάσεις ανώτερο deck από αυτό που χρησιμοποιείς τώρα. εχω πολυ δρομο ακομα για να φτασω ως εκει .... νταξ μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι ως τωρα αφου το παλευω ακομα στα 15... παλι πηγα να κανω σερι για 14 και μου το εσπασε για 3η φορα ενας warlock γρρρ.....
Tmark Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εχω πολυ δρομο ακομα για να φτασω ως εκει .... νταξ μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι ως τωρα αφου το παλευω ακομα στα 15... παλι πηγα να κανω σερι για 14 και μου το εσπασε για 3η φορα ενας warlock γρρρ..... Σκέφτομαι να το δοκίμαζα το deck, σήμερα ή αύριο. Είναι shaman killer. Μου έκατσε και Deathwing τις προάλλες. 2
Ghost007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να το δοκίμαζα το deck, σήμερα ή αύριο. Είναι shaman killer. Μου έκατσε και Deathwing τις προάλλες. σιγουρα θα παει καλα γιατι εχει πολυ καλες καρτες και μικρες αρκετες δυνατες.. θα ελεγα αν παιξεις με αυτο να βγαλεις μια καρτα και να βαλεις οπωσδηποτε μεσα ενα brann bronzebeard .. 1
Balantakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Απο poulmaniac που ακουσα σε ενα στρεαμ πριν λιγο: 1) Δεκεμβρη μαλλον ερχεται expansion. 2) Απριλιο ερχεται το νεο Adventure και τοτε θα βγει Loe-Brm-TGT
Chocobo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή απο Απρίλιο κάρτες απο Grand Tournament , Blackrock Mountain και League of Explorers πάνε wild.? Οπότε τι λέτε αξίζει για κάποιον που αγοράζει μόν με gold να τα πάρει.? Για να πάρω και τα 2 πχ adventure αυτά θέλω ένα δίμηνο και κάτι παραπάνω..Μήπως να αγοράσω Karazan καλύτερα και packs απο τη νέα συλλογή.? 1
Balantakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή απο Απρίλιο κάρτες απο Grand Tournament , Blackrock Mountain και League of Explorers πάνε wild.? Οπότε τι λέτε αξίζει για κάποιον που αγοράζει μόν με gold να τα πάρει.? Για να πάρω και τα 2 πχ adventure αυτά θέλω ένα δίμηνο και κάτι παραπάνω..Μήπως να αγοράσω Karazan καλύτερα και packs απο τη νέα συλλογή.? εχεις 6 μηνες ακομα μεχρι να τα παρεις, μετα ναι μπαινουν wild. Εγω θα παρω BRM - LOE με χρηματα τελος του μηνα, (εχω καραζαν). Κοιτα να μαζεψεις ολες τις classic καρτες πρωτα και μετα ολα τα υπολοιπα.
Chocobo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εχεις 6 μηνες ακομα μεχρι να τα παρεις, μετα ναι μπαινουν wild. Εγω θα παρω BRM - LOE με χρηματα τελος του μηνα, (εχω καραζαν). Κοιτα να μαζεψεις ολες τις classic καρτες πρωτα και μετα ολα τα υπολοιπα. ¨Οταν λές Classic ποιες εννοείς.? Αυτ'ες απο Classic packs.?
Balantakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ¨Οταν λές Classic ποιες εννοείς.? Αυτ'ες απο Classic packs.? Ναι
jeorg136 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το heroic brawl ποτε ειναι κανονισμένο να βγει?
Chocobo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ναι Μα απο αυτο δεν θα μαζεψω ποτε τις καρτες. Εδω εβλεπα τον kripp να ανοιγει 350 packs και δεν εβγαλε τις καλες legendary.
jeorg136 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μα απο αυτο δεν θα μαζεψω ποτε τις καρτες. Εδω εβλεπα τον kripp να ανοιγει 350 packs και δεν εβγαλε τις καλες legendary. οσο μεγαλυτερησυλλογη εχεις τόσο περισσότερο νταστ θα έρχεται και συνεπώς αρκετές επικ-λετζεμταρι θα είσαι σε θέση να τις δημιουργήσεις απο μόνος σου. Αλλα θέλει καιρό...
theokets Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Επειδη κολλησα αυτες τις μερες ρανκ7 και διαβαζα πως δεν αξιζει αλλο το call of the wild εχετε να προτεινετε κατι αλλο ? ηδη αφαιρεσα το ενα και εβαλα ragnaros αλλα βλεπω πως παλι ερχεται λιγο για να κανει την διαφορα στο παιχνιδι.
Balantakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 επειδη κολλησα αυτες τις μερες ρανκ7 και διαβαζα πως δεν αξιζει αλλο το call of the wild εχετε να προτεινετε κατι αλλο ? ηδη αφαιρεσα το ενα και εβαλα ragnaros αλλα βλεπω πως παλι ερχεται λιγο για να κανει την διαφορα στο παιχνιδι. Σecret hunter Μα απο αυτο δεν θα μαζεψω ποτε τις καρτες. Εδω εβλεπα τον kripp να ανοιγει 350 packs και δεν εβγαλε τις καλες legendary. Μην συγκρινεις τωρα των krip που εχει 5 εκατομμυρια dust και κανει οτι θελει.
Chocobo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Σecret hunter Μην συγκρινεις τωρα των krip που εχει 5 εκατομμυρια dust και κανει οτι θελει. Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.Για να μαζέψω όλες τις κάρτες απο Classic θέλω εκατοντάδες packs.Άτομα που παίζουν 2 χρόνια δεν τις έχουν όλες και τις καλές τις έχουν craft επειδή απλά οι πιθανότητες να τις τύχεις είναι λίγες.Οπότε πως μου λές να ασχοληθώ μόνο με αυτό.? Δηλαδή να αγοράζω μόνο packs..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις